يک روزنامه رژيم صهيونيستي در مقاله‌اي به بررسي ماموريت صهيونيست‌هاي مسيحي براي تبليغ ديپلماسي عمومي اين رژيم در دانشگاههاي آمريکا پرداخت.

به گزارش مشرق، روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت در مقاله‌اي از تصميم نمايندگان کنست براي واگذاري ديپلماسي عمومي رژيم صهيونيستي به مسيحي‌هاي صهيونيست در آمريکا خبر داده است.
در اين مقاله آمده است: يک گروه چند حزبي متشکل از نمايندگان کنست با همکاري سازمان مسيحيان صهيونيست به عضوگيري از ميان دانشجويان اونجليکي پرداخته تا آنها را به نمايندگي اسرائيل در دانشگاه‌هاي آمريکا بگمارد.
در بخشي از اين مقاله اشاره شده است: اعضاي «لابي‌ بهبود و گسترش روابط با جوامع يهودي» سراسر جهان در مجلس نمايندگان رژيم صهيونيستي، بدين نتيجه رسيده‌اند که دانشجويان مسيحي علاقه‌مند به اين اسرائيل بسيار بهتر از دانشجويان يهودي مي‌توانند در برابر دانشجويان مسلمان مقيم دانشگاه‌هاي خارجي به نمايش قدرت بپردازند.
اين لابي، که توسط "ديويد روتم (David Rotem) ‌از اعضاي کنست تشکيل شده، دانشجويان مستعد را در دانشگاه‌هاي برتر آمريکاي شمالي و اروپا را شناسايي کرده و تحت تعليم قرار مي‌دهد، هدف از اين کار نيز ايجاد گروه‌هاي غير يهودي حامي اسرائيل در هر دانشگاه است تا موضع اسرائيل هرچه بيشتر تقويت شود.
اين لابي‌ که ‌بسياري از اعضاي کنست از حزب‌هاي مختلف عضو آن هستند، به عنوان فعال‌ترين لابي در کنست شناخته مي‌شود، سازمان اونجليکي "بال‌هاي عقاب‌ها"(Eagles’ Wings) به اعضاي لابي کمک مي‌کند تا دانش‌آموزان مناسب را شناسايي کنند، دانشجويان مورد نظر بايد در بازنمايي شفاهي و کتبي مهارت داشته و توانايي صحبت در برابر جمع مخاطبان را داشته باشند.
اين گزارش با بيان اينکه تاکنون حدود 150 دانشجو شناسايي شده مي‌افزايد: اين "سفيران" آموزش‌هايي در حوزه روابط عمومي اسرائيل مي‌بينند، از اين کشور بازديد مي‌کنند و با سياستمداران،‌ دانشگاهيان و ديپلمات‌هاي اسرائيلي ديدار مي‌کنند، آخرين گروه که متشکل از 15 دانشجوي مسيحي بود، 10 روز پيش به ديدار خود از اسرائيل پايان داد.
نشريه کوترت (Coteret) نشريه سياسي، فرهنگي اجتماعي رژيم صهيونيستي در مقاله‌اي به تلاش‌هاي انجام گرفته جهت آشنايي هرچه بيشتر اعضاي نئومحافظه‌کار و راديکال حزب جمهوري‌خواه با اسرائيل پرداخته است، با اين حال به نظر مي‌رسد که اين اولين باري است که يکي از اين گروه‌ها نمايندگي نيمه ‌رسمي رژيم صهيونيستي را بر عهده مي‌گيرد.
در بخش ديگري از اين مقاله با بيان اينکه «سازمان "بال‌هاي عقاب‌ها" برنامه‌اي بسيار مشخص و آشکار براي همکاري با اسرائيل دارد ادعا شده است: تظاهر بدين امر که اسلام افراطي خطري متوجه غرب متمدن نمي‌کند، يعني اينکه فرد خود را به کوري زده تا تهديدي آشکار را نبيند، در گوشه و کنار جهان مي‌توانيم دلايل زيادي براي اثبات اين ادعا را مشاهده کنيم، اسلام افراطي و شبه‌نظامي وقف پيروزي جهاني و نابودي اسرائيل، ‌آمريکا و غرب شده است. حاميان چنين اسلامي هر روز کودکان خود را به عنوان بمب‌گذاران انتحاري قرباني مي‌کنند تا به اهداف خود دست يابند.

ديپلماسي عمومي اسرائيل

تزويکا برات(Tzvika Brott) در تاريخ 15 آگوست 2010 با چاپ مقاله‌اي در روزنامه صهيونيستي يديعوت نوشت: در سال‌هاي اخير، سياستمداران اسرائيلي مجبور شده‌اند سخنراني‌هاي خود در دانشگاه‌هاي خارجي را بخاطر اخلال‌گري دانشجويان طرفدار فلسطين، ناتمام گذارده و يا حتي لغو کنند هم‌اکنون برخي از نمايندگان کنست معتقدند که راه‌حلي پيدا شده است.
وي در ادامه اين مطلب اعلام کرده است: اعضاي لابي‌ بهبود و گسترش روابط با جوامع يهودي سراسر جهان در مجلس اسرائيل، بدين نتيجه رسيده‌اند که دانشجويان مسيحي علاقه‌مند به اسرائيل بسيار بهتر از دانشجويان يهودي مي‌توانند در برابر دانشجويان مسلمان مقيم دانشگاه‌هاي خارجي به نمايش قدرت بپردازند.
در ادامه اين مطلب به نقل از "يوئل حاسون(Yoel Hasson) از اعضاي حزب کاديما آمده است: "زماني که يک دانشجوي يهودي را براي دفاع از اسرائيل مي‌فرستيد، مدام فوراً مي‌گويند که گفته‌هاي وي عيني و صادقانه نيست اما زماني که يک گروه بزرگ از دانشجويان مسيحي حقيقت اسرائيل را از ديد يک فرد غيريهودي بيان مي‌دارند، زماني که مي‌گويند اسرائيل نه يک کشور نظامي بلکه کشوري پيشرفته و داراي تکنولوژي‌هاي برتر است؛ تأثيرگزاري دوچنداني از خود نشان مي‌دهند."
اين مقاله مي‌افزايد: تاکنون گروه‌هاي طرفدار اسرائيل در دانشگاه آکسفورد انگليس، دانشگاه آمستردام هلند، دانشگاه‌هاي برکلي، جرج‌تاون و دانشگاه فلوريدا در آمريکا و همچنين دو کالج معتبر آمريکايي فعال شده‌اند.
به گفته جوزف رينشتاين(Josh Reinstein) رئيس لابي، "اين برنامه مي‌تواند باعث شود ديدگاه‌ها نسبت به اسرائيل در دانشگاه‌هاي آمريکا و اروپا تغيير يابند."
تزويکا برات در پايان اين مطلب آورده است: دانشجويان مي‌گويند که با واکنش مثبت در دانشگاه‌ها روبرو شده‌اند، به گفته يکي از اين افراد "ما وارد مباحث سياسي نمي‌شويم، ما به بيان حقايق در مورد اسرائيل مي‌پردازيم. اگر ما نبوديم تا به تشريح اين مسائل بپردازيم، هيچ کس با دروغ‌هايي که در مورد شما منتشر مي‌شود به مقابله برنمي‌خواست."
بعد از دو جنگ اخير رژيم صهيونيستي با لبنان و حزب الله (33 روزه) و جنبش مقاومت اسلامي در غزه (22 روزه) و شکستي که اين رژيم خورد، نه تنها وجهه مخدوش اين رژيم بيشتزر از بين رفت بلکه ابهت ارتش صهيونيستي نيز از بين رفت و مقامات تل آويو بارها و بارها به فکر افتاده‌اند که کسب وجهه کنند که نتوانسته اند و روز به روز به زوال خود نزديک تر مي‌شوند.