وی با تاکید بر اینکه این کارخانه در طول چند سال گذشته نتوانسته است سهم قابل قبولی از بازار دارویی را به دست آورد، افزود: عدم ارتقای سطح داروهای تولیدی و نداشتن مدیریت مناسب برای بازار فروش باعث شده تا این کارخانه عظیم سهم خود را در بازار از دست بدهد و کارگران آن نیز با مشکلات معیشتی روبرو شوند.
دامادی که چندی پیش در تذکری به وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی خواستار پاسخگویی مجموعه تحت مدیریت او درخصوص عملکرد این شرکت شده بود، گفت: متاسفانه ربیعی برخلاف رویه معمول، در پاسخ به تذکر نمایندگان مردم نه خود برای پاسخگویی حاضر شد و نه همکارانش را برای این کار مامور کرد. به همین دلیل در صورتیکه وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی پاسخ مناسبی به تذکر بنده ندهد، درخواست تحقیق و تفحص از شستا را خواهم داد.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی مشکلات این واحد دارویی را رو به حاد شدن دانست و اظهار داشت: کارخانه آنتی بیوتیک سازی ساری سابقه اعتصاب کارگری را نیز دارد که امیدواریم با ورود به موقع وزیر و مسئولان سازمان تامین اجتماعی به موضوع، کار این مجموعه نیز به تعطیلی نکشد.
دامادی با تاکید بر اینکه در اداره امور کشور به خصوص مواردی که مستقیما با سلامت و معیشت مردم در ارتباط است، اهل تعارف نیستیم، گفت:بارها نسبت به وضعیت بحرانی این مجموعه تذکر داده ام و تنها عکس العملی که دریافت کرده ام، تماس معاون سیاسی استانداری و تاکید بر دوستی او با مسئولان کارخانه و البته درخواست پس گرفتن تذکر بود!
وی با بیان اینکه نمی توان وجود دست های پشت پرده برای تضعیف این کارخانه و سواستفاده برای واردات آنتی بیوتیک را رسما رد یا تایید کرد، گفت: تمامی این مسایل و شبهات باید در جلسه ای مشترک با وزیر بررسی شود، درغیر اینصورت مجبور به تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی و شرکت های زیر مجموعه شستا هستیم.