کد خبر 632
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۴

عضو حلقه ماسوني لندن گفت: مي‌خواستيم با موسوي و کروبي اپوزيسيون را به جمهوري اسلامي تحميل کنيم.

به گزارش مشرق، کيهان نوشت: عضو متواري مرکزيت گروهک فدائيان خلق نهايت تلاش فتنه 88 را «تحميل اپوزيسيون به درون نظام سياسي کشور» توصيف کرد.
فرخ نگهدار که هم اينک از چپ هاي سوپرآمريکايي و عضو حلقه ماسوني لندن وابسته به مهاجراني به شمار مي رود، چندي پيش طي سخنراني در نشست شماري از عناصر ضدانقلاب که با حضور داريوش همايون (وزير صهيونيست رژيم پهلوي) و حسن شريعتمداري (پسر سيدکاظم شريعتمداري و مرتبط با لانه جاسوسي آمريکا) برگزار شد، گفت: من در سالهاي اخير دو بار با آقاي همايون احساس همدلي کردم. يکي از اين دو بار، موضع درخور ايشان در فراخواندن همه به پيوستن به جنبش سبز بود. با آقاي حسن شريعتمداري البته ما داستان قديمي تري داريم و همکار در اتحاد جمهوري خواهان از سالها پيش هستيم. من لازم مي دانم برخي سياست ها و برخوردهاي نادرست با آيت الله شريعتمداري را که خود من مسبب يا مبتکر آن بودم، مورد انتقاد قرار دهم. نگاه ما به ايشان در سالهاي انقلاب قابل پذيرش نيست و ناشي از تصميمات غلط ما و فضاي انقلابي بود.
اين چپ سوپرآمريکايي با بيان اينکه «خاتمي پس از دوم خرداد مي گفت بايد تحت رهبري آيت الله خامنه اي عمل کرد» گفت: از 22خرداد 88 به بعد آقايان موسوي و کروبي طوري عمل کرده اند که متفاوت با رفتار اصلاح طلبان در دو دوره قبلي است. يعني تحت رهبري نظام حرکت نمي کنند.
وي مدعي شد «موسوي و کروبي تابع قانون اساسي هستند اما تابع رهبري نيستند» بي آن که اشاره کند قانون اساسي و ولايت فقيه به هم گره خورده است. وي در عين حال دقايقي بعد در نقض ادعاي وفاداري فتنه سبز به قانون اساسي سخن راند و گفت: مخالفان حکومت ديني يک اکثريت بزرگ سبز و يک اقليت پراکنده و نامصمم هستند.
نگهدار با بيان اينکه «بسياري از اصولگرايان مي گويند موسوي و کروبي ديگر جزو نظام نيستند بلکه سران فتنه هستند»، افزود: جنبش سبز در تحليل نهايي به لحاظ سياسي تلاشي براي تحميل اپوزيسيون يا تحمل آن در درون نظامي سياسي عملا موجود کشور است. تمام اين کشمکش ها مي خواهد عدم تمکين از رهبري را به رسميت بشناسد. آقايان؛ کروبي و موسوي بخش عمده اي از فعالان سکولار و مخالف هر نوع حکومت ديني را هم به ميدان کشيد و به حمايت واداشت. اين در تداوم کشمکش پس از دوم خرداد براي تاسيس يک اپوزيسيون در نظامي است که اپوزيسيون را درون خودش نمي پذيرد و نمي توانست تحمل کند. تا به امروز آنچه رخ داده وجه عدم تحمل چنين اپوزيسيوني است.
وي در حالي که از حضار مي خواست مدام درباره شکست جنبش سبز آيه يأس نخوانند، گفت: من قبول ندارم که طرفداران ارزش هاي سبز در اکثريت کمي هستند.