1-معمولا هر لباسی دارای برچسب مخصوصی است كه درجه اتوی آن را تعیین میكند. پس قبل از اتوكشی آن برچسب را ببینید و با توجه به آن درجه اتو را تعیین كنید.
2-برای اتو كردن پردهها هم بهتر است یك صندلی كنار میز اتو قرار دهیم و قسمتهای اتو شده را روی صندلی بگذاریم تا كثیف و چروك نشود.
3-ملحفه را نیز میتوان برای اتوكردن تا زد و بعد از اتو كردن یك قسمت آن را باز كرده و قسمتهای دیگر را اتوكشید تا تمام ملحفه اتو شود.
4-برای اتوكشی لباسهای پشمی هم باید دقت كنید؛ اگر از اتوی پرسی استفاده شود بهتر است، ولی دقت كنید لباس پشمی را حتما از پشت بگذارید و اتو كنید یا یك پارچه روی لباس بكشید و بعد اتوكشی را شروع كنید.
5-علاوه بر لباسهای مختلف، هر قسمت از لباس هم روش اتوكشی خاصی دارد؛
مثلا برای اتو كردن یقه لباسهای آقایان توجه كنید اتو را روی یقه نكشید زیرا این كار باعث چین خوردن یقه میشود. به جای آن باید یقه را روی میز اتو باز كنید و سپس اتو را روی آن قسمت بگذارید و بردارید. پس از آن یقه را مثل بلوز آماده شده تا كنید و دوباره روی یقه را اتو بكشید.
6-اگر لباس مخمل دارید حواستان باشد هیچ وقت اتو را روی آن نكشید. بلكه باید یك حوله كلفت را تا كنید و روی میز اتو بگذارید. سپس لباس مخمل را روی آن پهن كنید، یك پارچه هم روی لباس بگذارید و اتو را روی لباس گذاشته و بردارید. این كار باید ادامه یابد تا تمام لباس اتو شود.
7-بهتر است سعی كنید تمام لباسها را از پشت اتو كنید، بخصوص لباسهای تیره و چادرها را حتما از پشت اتو بكشید تا از برق افتادن آنها پیشگیری شود. در غیر این صورت حتما یك پارچه سفید بدون پرز روی لباس بگذارید و بعد آن را اتو كنید.
8-اتوكشی درست لباسها نهتنها باعث زیبایی و جلوه بیشتر آنها میشود، بلكه حتی سبب میكروبزدایی آنها هم هست. وقتی درجه حرارت اتو متوسط رو به زیاد باشد باعث میشود میكروب لباسها و ملحفهها از بین برود. بنابراین اگر میخواهید لباسها و ملحفههای كودك شما عاری از میكروب باشد حتما آنها را اتو كنید.