کد خبر 63542
تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۹

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه بدون تردید روز قدس در بیداری اسلامی منطقه اثرات قابل توجهی داشته است تاکید کرد که از این پس شاهد آثار عمیق‌تر آن خواهیم بود.

به گزارش گروه دفاع و امینت مشرق، سردار سید مسعود جزایری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که در سال 58 از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به عنوان روز جهانی قدس نامگذاری شد، اظهار داشت: روز قدس از دیدگاه فلسطینی ها و آزادیخواهان فرشته نجات و از نظر صهیونیست ها و حامیانشان نماد ملک الموت به حساب می آید.

وی اضافه کرد: شاید به جرئت بتوان گفت هیچ مسئله ای مثل نامگذاری این روز از سوی حضرت امام خمینی (ره) نتوانسته است این گونه موضوع فلسطین را جهانی، بین المللی و به صورت یک پدیده زنده درآورد به طوری که امروز کمتر کشوری است که از ظلم بزرگی که به مردم فلسطین رفته است آگاهی نداشته باشد و امروز در اکثر کشورها تجمعات اعتراضی نسبت به صهیونیست ها انجام می شود.

رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور تصریح کرد: شبکه های رسانه ای استکباری تلاش زیادی می کنند که این موج را مهار و کنترل کنند، با این حال هر سال که می گذرد شاهد فراوانی بیشتر حضور اعتراضی مردم در سراسر جهان علیه اشغالگری صهیونیست ها هستند و این حقیقتا از برکات بزرگی است که تنها از بنیانگذار انقلاب اسلامی و آن نفسه زکیه بر می آمد.

وی افزود: در همین حال تاکیدات امام خامنه ای در مورد مسئله فلسطین و راه حل هایی که معظم له برای برون رفت از این ظلم تاریخی ارائه می دهند، سبب عمق یابی روز قدس گردیده و اینک روز قدس به بزرگترین نماد بین المللی مبارزه با صهیونیسم جهانی مبدل شده است.

جزایری ادامه داد: بر اساس برخی اسناد مربوط به آمریکایی ها، انگلیسی ها و اشغالگران قدس هیچ پدیده سیاسی، امنیتی، نظامی و اقتصادی مشابه روز قدس سبب نگرانی های فزاینده استکبار نشده است.

وی گفت: صهیونیست ها با کمک رسانه های وابسته در گذشته موفق شده بودند نه تنها مسئله فلسطین را در اذهان بسیاری از جوامع و به خصوص غربی ها پاک کنند بلکه توانسته بودند روی افکار عمومی مردمان منطقه نیز اثرگذاری منفی نسبت به فلسطینی ها داشته واشغال این سرزمین مقدس اسلامی را تا حدودی به فراموشی بسپارند.

وی ادامه داد: این اقدام امام راحل مبنی بر نامگذاری روز آخر ماه مبارک رمضان به نام روز قدس و سخنرانی های تبیینی ایشان بار دیگر وجود این زخم عمیق بر پیکره جهان اسلام را به دیگران نشان داد البته نقش مقام معظم رهبری در توسعه و گسترش این نگاه وتبدیل آن به اصلی ترین مسئله جهان اسلام کتمان ناپذیر است.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل اصرار جمهوری اسلامی ایران مبنی بر احقاق حقوق فلسطینی ها را یکی از آموزه های اصلی انقلاب اسلامی دانست بطوریکه خون مبارزه و حق طلبی را درمردمان منطقه خاورمیانه به جریان انداخته و سالها فریاد آزادیخواهی سرزمین قدس اثرات خود را در سرنگون کردن حکومت های جبار خاورمیانه و شمال آفریقا به نمایش گذاشته است، گفت:  بر این اساس پیوند نزدیکی میان آرمان روز قدس و مبارزه مردم خاورمیانه پدید آمده است و بدون تردید این مسئله در بیداری اسلامی منطقه اثرات قابل توجهی داشته و از این پس نیز باید شاهد آثار عمیق تر آن باشیم.

وی با بیان اینکه در شرایط امروز و برخلاف گذشته دیگر صهیونیست ها و آمریکایی ها میدان دار موضوعات بین المللی نیستند، گفت: پدیده بی نظیر انقلاب اسلامی گفتمان جدیدی را در سطح جهانی به وجود آورده است و این گفتمان هر چه که می گذرد ابعاد گسترده تری می یابد اینک گفتمان عدالت خواهی و صلح عادلانه به صورت یک گفتمان غالب در میان بخش هایی از نخبگان وآزادیخواهان جهان درآمده است.

جزایری با اشاره به اینکه گفتمان صلح عادلانه برخلاف آنچه لیبرال دموکراسی به ترویج معنا ومفهوم صلح می پردازد بر مبنای عدالت استوار است و گستره آن شامل آحاد مختلف و جوامع گوناگون می شود، گفت: بر اساس این گفتمان کلیه مردمان سرزمینهای اشغالی فلسطین به طور مستقیم در رقم خوردن سرنوشت خود حق و سهم دارند و باند مخوف صهیونیست های غاصب و رژیم های حامی آمریکایی و اروپایی حق تحمیل اراده خود را بر آنان ندارند و شکل آینده حکومت در این سرزمین بایستی بر این مبنا پایه ریزی شود.

وی با تاکید براینکه در گفتمان صلح عادلانه همه مردم ذی حق هستند نه زورگویان و نه آنان که صاحب قدرت و ثروت هستند، گفت: بدیهی است این گفتمان مرزها را در خواهد نوردید از دیوارهای بلند تبلیغات یکسویه غربیها عبور خواهد کرد و تبدیل به گفتمان غالب جهانی خواهد شد.

رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور در پایان خاطرنشان کرد: امروز نیز اثرات این گفتمان در کشورها و جوامع مختلف مشاهده می شود، بطوریکه بلند کردن پرچم الله اکبر در انگلستان همان اندازه پیامی معنادار است که فریادهای الله اکبر مردم لیبی.