در صحن علنی امروز خانه ملت ضمن ارائه گزارشی از قرارداد FATF توسط طیب‌نیا، وکلای ملت به ارائه نظرات خود در این باره پرداختند.

به گزارش مشرق، جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد.

در ابتدا 239 نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور داشتند که بر این اساس کرسی 48 نفر از نمایندگان مجلس خالی بود

ارائه گزارش علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی برای تنویر افکار عمومی درباره عضویت ایران در گروه مالی اقدام مشترک (FATF) اولین دستور کار جلسه علنی امروز پارلمان بود.

*فلاحت‌پیشه: وزیر اقتصاد باید اعلام کند که FATF چقدر می‌تواند در حوزه‌های پولشویی موثر باشد

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده اسلام‌آباد غرب در مجلس در ابتدا به عنوان یکی از مخالفان قرارداد FATF گفت: ما باید بدانیم قرارداد FATF شرط‌پذیر است یا خیر، اگر این قرارداد تفحص‌پذیر یا شرط‌پذیر نباشد که بیشتر مقررات بین‌المللی دهه نود به این طرف تفحص‌ناپذیرند پس نامه‌هایی که بر این اساس نوشته شده بی‌جهت است.

وی افزود: آقای طیب نیا در رابطه با تطبیق صحبت کردند، در حالی که طبیعی است که این مقررات را کشورهای غربی می‌نویسند و خودشان با آن تطبیق می‌یابند و با ما دچار مشکل می‌شوند و همین موارد را به مواردی علیه جمهوری اسلامی تبدیل می‌ کنند.

فلاحت‌پیشه ادامه داد: مبارزه‌های ما با تروریست، قاچاق و فرار مالیاتی تا به حال گزارش شده ولی هرچه بوده گزارش‌های ملی مبارزه بوده است و ربطی به FATF نداشته، ما باید بدانیم چقدر از موفقیت‌ها براساس همکاری‌های FATF بوده، آیا فقط ما کمک کردیم یا آنها هم همکاری می‌کنند؟

نماینده مجلس اظهار داشت: اگر همکاری‌ها صورت بگیرد ما تشکر هم می‌کنیم ولی وزیر اقتصاد باید اعلام کند که در حوزه‌های پولشویی چقدر موفقیت از طریق FATF حاصل می‌شود که ما بتوانیم در آینده از کار دولت ارزیابی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: البته بخشی از همکاری‌ها را دولت در گذشته شروع کرده و بخشی از آن باید در قالب لایحه به مجلس بیاید، علت اینکه این مسائل به روزنامه‌ها می‌رسد این است که ما کمیسیون مشترک دولت و مجلس را تشکیل ندادیم.

فلاحت‌پیشه‌ گفت: باید دید صیانتی به این موضوع داشته باشیم در حالی که در بسیاری از موارد ما در راس فهرست CIA قرار داریم ولی در مبارزه با مواد مخدر و مبارزه با تروریست همیشه در صدر هستیم، تصور می‌کنیم اگر برخی از الزامات را ببندیم از فهرست CIA خارج می‌شویم. دوستان دولت که در این زمینه صحبت می‌کنند اگر فردا ما دوباره در راس لیست CIA بمانیم مقصر هستند.

*فرهنگی: مسئولان روز اول درباره برجام هم مانند FATF امیدوار بودند/در داخل با مخالفان بین‌المللی همراهی نکنید

محمدحسین فرهنگی نماینده مردم شهر تبریز در مجلس نیز مجلس گفت: وزیر اقتصاد سوابقی را در بحث وزارت اقتصاد مطرح کرد و من هم سوابقی را از مجلس عنوان می‌کنم، مجلس در گذشته سه قانون در سه محوری تصویب کرده که محور کاری FATF برای مقابله با انواع فساد مالی است. البته تعریف مقابله با فساد مالی در FATF براساس تعریف خودشان است.

وی افزود: یکی قانون مبارزه با فساد و ارتقای سلامت نظام اداری بوده که در مجلس هشتم تصویب شد، قانون مبارزه با پولشویی در سال 86 تصویب شد و قانون مقابله با حمایت مالی از تروریست در مجلس نهم پس از سه دوره رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان تصویب شد بنابراین ما نه با موضوع این سه قانون مشکل داریم و نه با تلاش دولت برای خروج کشور از لیست سیاهی که دشمنان برای خودشان تنظیم کردند.

فرهنگی ادامه داد: ما از دولت تشکر هم می‌کنیم که در مجموع فعالیت‌هایی را صورت می‌دهد ولی آنچه مایه نگرانی است موضوعاتی است که وزیر اقتصاد بیان کرد که جای نگرانی نیست ولی بخشی از نمایندگان احساس می‌کنند که جای نگرانی وجود دارد.

نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اصرار ما و مجلس و اصرار دلسوزانه نظام و انقلاب به اجرای همان قوانین مصوب مجلس، عدم تخطی از آن قوانین و عدم اختیار سایر نهادهای اجرایی و دولتی برای اصلاح قوانین مصوب است زیرا در آن قوانین تمام نگرانی‌ها برطرف شده و اگر مسئولان در چارچوب قوانین عمل کنند از آنها تشکر می‌کنیم.

وی گفت: البته نباید مثل برجام شود زیرا در رابطه با برجام روز اول صحبت‌های امیدوارکننده‌ای مطرح می‌شد ولی کاری صورت نگرفت، در کشور با مخالفان بین‌المللی همراهی نکنید زیرا برای کشور گرفتاری فراهم می‌شود.

*وکیلی: نباید در مورد قراردادهای مالی به گونه‌ای رفتار کنیم که گویا واهمه‌ای از مبارزه با تروریسم داریم

محمدعلی وکیلی در ادامه گفت: بخشی از نظامات جهانی منطبق بر منویات عدالتخواهانه ماست اما در جاهایی معایبی به همراه دارد.

وی ادامه داد: هنر حکمرانی خوب این نیست که کشور را ایزوله کنیم برای اینکه احیانا پرتو معایب نظامات جهانی دامن کشور را نگیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما چاره‌ای جز الحاق به نظامات جهانی نداریم. چرا که جزئی از نظام جهانی هستیم. جریان جهانی نیز چه ما بخواهیم و چه نخواهیم ما را به این کلان گفتمان جهانی می‌برد.

وکیلی خاطرنشان کرد: ایران با این مقیاس نمی‌تواند خود را از نظام جهانی و از این روندها جدا کند. هنر این است که ما دیپلماسی را به کار بگیریم که کشور را از تبعات منفی نظامات جهانی مصون نگاه داریم و در عین حال از مزایای آنها بهره‌مند شویم.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران پیشگام مبارزه با تروریسم است و هیچ کشوری به اندازه ایران اسلامی برای تقابل با تروریسم هزینه مادی و معنوی پرداخت نکرده است. پس به گونه‌ای رفتار نکنیم که کشوری که بیشترین هزینه را برای مقابله با تروریسم پرداخت کرده، به گونه‌ای جلوه داده  نشود که گویا بیمناک از مبارزه با تروریسم است.

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: روح حاکم بر قرارداد مالی مبارزه با تروریسم است اما اینکه آنها چه اندازه صادق هستند یک بحث ثانویه است.

وکیلی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر روح حاکم بر این قرارداد مبارزه با پولشویی و روح حاکم بر گفتمان ایران اسلامی عدالتخواهی است و این به یک مطالبه ملی تبدیل شده است. سؤال از کجا آورده‌اید سؤال محوری رهبران نظام از ابتدا تا امروز بوده است و برای این مورد مقرراتی در نظام جهانی وضع شده و ما درون کشور برای پاسخ گفتن به این سؤال محوری حتما باید مکانیزم‌هایی را داشته باشیم.

وی در پایان گفت: خود اظهاری در این قراردادهای مالی امری مسلم است و خود اظهاری روح حاکم بر این قراردادهاست و ما می‌توانیم با خود اظهاری رتبه‌مان را در نظام جهانی تعیین کنیم.

*لاریجانی: مجلس در جریان IPC قرار گرفت/ نمایندگان نظرات خود را به هیات تطبیق قوانین دادند

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به تذکر آیین‌نامه‌ای حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان گفت: مجلس در موضوع الگوی جدید قراردادهای نفتی در جریان قرار گرفت.

وی ادامه داد: 14-15 مورد درباره IPC مطرح بود که از نمایندگان مجلس خواستیم نظرات خود را به هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین ارائه دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما این نقطه‌نظرات نمایندگان را جمع‌بندی کرده و به دولت دادیم و دولت هم طی دو مصوبه IPC را اصلاح کرد.

*فلاحتی: پیوستن ایران به FATF در ادامه برجام است/ انتقاد از پذیرش تعهد سیاسی وزیر اقتصاد بر خلاف اختیارات

فرهاد فلاحتی نماینده مردم قائنات در مجلس در جریان بررسی عضویت ایران در FATF که با حضور وزیر اقتصاد در خانه ملت انجام شد، در سخنانی اظهارداشت: ملاحظات امنیت ملی و حفظ کرامت نظام امری عقلایی است که کمترین بی‌توجهی به آن ضربات گرانی برای آینده کشور به وجود می‌آورد.

وی افزود: نگرانی دلسوزان انقلاب به خاطر دشمنی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی است، جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب علمدار مبارزه با پولشویی بوده و اقدامات فراوانی برای مبارزه با پولشویی و تروریسم انجام داده است، متاسفانه تعریف مشترکی درباره پولشویی با FATF نداریم و تا زمانی که این تعریف مشترک حاصل نشود، فرایند پیچیده‌ای پیش رو خواهیم داشت.

فلاحتی در بخش دیگری از سخنانش به طرح سوالاتی از وزیر اقتصاد درباره عضویت ایران در FATF پرداخت و گفت: آیا دادن تعهد سیاسی بالا در این خصوص جزء وظایف وزیر اقتصاد بوده است؟ سناریوی درازمدت همکاری با FATF در شورای عالی امنیت ملی آیا تصویب شده است؟ پس از پذیرش عضویت ایران در FATF شاهد چه گشایش‌هایی در کشور خواهیم بود؟ پیوستن به گروه ویژه اقدام مالی مشترک در ادامه برجام به نظر می‌رسد در حالیکه هنوز برجام اجرایی نشده و طرف مقابل به تعهداتش در این زمینه عمل نکرده است. بنابراین آیا ضرورت دارد ما امروز به FATF هم بپیوندیم؟

وی در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه FATF مسیر انقلابی نظام را منحرف نکند امری مطلوب به نظر می‌رسد.

*پورابراهیمی: FATF درقبال ایران موضعی کاملا سیاسی دارد

سپس محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس پس از اتمام بخش اول گزارش علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی به مجلس درباره FATF در صحن علنی گفت: امروز گزارش رسمی کمیسیون اقتصادی به صحن علنی ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در راستای شفافیت مالی در داخل و خارج قانون مبارزه با پولشویی را به تصویب رسانده است آن را نمونه‌ای از تلاش ایران در مسیر مبارزه با فساد خواند و اظهار داشت:‌ بحث تامین مالی تروریسم قانونی مهم در شفافیت مالی است.

پورابراهیمی با ذکر این نکته که امروز عربستان منابع مالی داعش را تامین می‌کند، گفت: FATF نسبت به ایران موضعی کاملا سیاسی دارد.

وی با یادآوری تصویب اصلاحیه قانون الزامات افشای اطلاعات اقتصادی شامل همه دستگاه‌ها در مجلس خاطرنشان کرد: ترکیه و عربستان رسما از تروریسم حمایت می‌کنند اما رفتار FATF در این باره دوگانه است.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با طرح این سؤال که آیا الزامات مالی برای کشور نباید از مسیر مجلس بگذرد، گفت: وزیر اقتصاد در پاسخ به طرح انتظارات گروه ویژه اقدام مالی گفته است که ما کلیه اقدامات را انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: این در حالی است که 71 درصد اعضای FATF همه بندهای آن را قبول نکرده‌اند اما آنچه وزیر اقتصاد امضا کرده است تعهد کامل است و قابلیت برگشت‌پذیری داشته که ما را به فهرست سیا باز خواهد گرداند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در FATF ایران را کنار کره شمالی قرار داده‌اند تصریح کرد: گام‌های بعدی در عضویت ایران در FATFاصلا تعریف نشده است.

*ذالنوری: چرا مجلس باید آخرین جایی باشد که FATF را بررسی می‌کند/ رئیس مجلس در بزنگاه‌های حساس برای رعایت شان مجلس ورود پیدا کند

 در ادامه نیز حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری در ارتباط با قراردادهای مالی (FATF) گفت: ما در مورد مبارزه با پولشویی قوانینی در گذشته داریم که بسیار مفید و مطلوب است و هر قانونی که در این راستا موثر باشد طبیعی است که موضع ما حمایت از آن است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران هم قربانی تروریسم بوده و هم در مقابله با تروریسم قوانینی را وضع کرده و هرجا که صادقانه در مقابله با تروریسم و بدون تقسیم کردن آن به خوب و بد قدمی برداشته شده جمهوری اسلامی ایران از آن حرکت حمایت کرده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: در دولت‌های گذشته تلاش برای خروج نام ایران از لیست سیاه انجام شده و این اقدام مورد حمایت است و در دولت فعلی نیز هر اقدامی دراین زمینه صورت گیرد جای تقدیر و تشکر دارد.

ذوالنوری خاطرنشان کرد: اما آنچه که تفاوت دارد در دولت‌های گذشته مذاکره برای خروج از لیست سیاه بوده اما امروز ما تعهداتی را در این زمینه ایجاد کرده‌ایم.

وی افزود: جا داشت که قبل از اینکه این موضوع به نقل و نقل محافل مختلف تبدیل شود و دفتر رهبری شورای عالی امنیت ملی و همه جا را درگیر خود کند این موضوع قبل از رسانه‌ای شدن و جهانی شدن مورد وفاق قرار می‌گرفت که نظام به یک جمع‌بندی کلی در مورد آن برسد و بعد خودزنی‌ها شروع شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: چرا مجلس شورای اسلامی باید آخرین جایگاهی باشد که به این موضوع بپردازد. مجلس اگر بخواهد نقش خود را ایفا کند پیش از این امور این مسائل را مورد رسیدگی قرار دهد که این اشفتگی چهره‌ای بد از جمهوری اسلامی در دنیا به نمایش نگذارد.

ذوالنوری در پایان خاطرنشان کرد: درخواست من از رئیس‌ مجلس این است که در این بزنگاه‌های حساس در جهت رعایت شان و نقش و رسالت مجلس ورود پیدا کند و نقش اصلی ایفا شود.

*بنیادی: صادرات کشور با پیوستن ایران به FATF رونق می‌یابد/ نمی‌توانیم دور کشور دیوار بکشیم

بهروز بنیادی نماینده مردم کاشمر در مجلس نیز طی سخنانی در جریان بررسی عضویت ایران در FATF که با حضور وزیر اقتصاد انجام شد، اظهارداشت: ملت ایران در 7 اسفندماه سال گذشته با توجه به رفتارهای غیر منطقی در مجلس گذشته علیه دولت، تصمیم به خانه‌تکانی اساسی گرفتند اما امروز متاسفانه همچنان عده‌ای بر طبل اختلاف می‌کوبند در حالیکه نیاز امروز کشور ما حفظ وحدت و انسجام داخلی است.

وی افزود: ما نمی‌توانیم فارغ از اصول جهانی حاکم بر این دهکده جهانی زندگی کنیم که مثال عینی آن عدم عضویت ما در سازمان تجارت جهانی (WTO) است که ضررهای زیادی را به مجموعه نظام ما وارد کرده است.

بنیادی همچنین گفت: اکنون که جامعه به یک ثبات نزدیک شده و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیز در حال اجراست، به نظر می‌رسد با پیوستن جمهوری اسلامی ایران به FATF بخش صادرات کشورمان رونق پیدا می‌کند، این امر مهمی است که اگر اتفاق بیفتد، بخش مهمی از هدف رشد 8 درصدی اقتصاد محقق می‌شود.

نماینده کاشمر در مجلس همچنین تصریح کرد: ما نمی‌توانیم دور کشور دیوار بکشیم و با دنیا ارتباط نداشته باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شفاف‌سازی درونی با پیوستن جمهوری اسلامی ایران به FATF اتفاق می‌افتد که شاید برخی نگران همین شفاف‌سازی هستند در حالیکه خودمان را باید از درون اصلاح کنیم.

*قاضی‌پور: اگر مجلس نهم نبود بعضی مملکت را دو دستی تقدیم دشمن کرده بودند

نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس در ادامه در اخطاری ناظر به اصل‌های دوم، سوم و 45 قانون اساسی FATF را مغایر با تاکید قانون اساسی بر جلوگیری از سلطه بیگانه بر کشور خواند.

وی در ادامه در تذکری آئین‌نامه‌ای درباره سخنان یکی از نمایندگان مجلس در صحن علنی امروز درباره مجلس نهم گفت: یکی از همکاران ما درباره مجلس نهم حرف‌های بی‌جایی مطرح کرد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی مجلس نهم را افتخار نظام خواند و با یادآوری کنار گذاشتن موضوع سؤال از رئیس‌جمهور در این مجلس با حکم رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: اگر مجلس نهم نبود، بعضی مملکت را دودستی تقدیم دشمن می‌کردند.

*انصاری: مصادیق گروه‌های تروریستی توسط شورای عالی امنیت ملی مشخص می‌‌شود

رضا انصاری نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی در جریان بررسی عضویت ایران در FATF که با حضور وزیر اقتصاد انجام شد، اظهار داشت: سخنان وزیر اقتصاد و دغدغه‌های همه نمایندگان محترم  مبارک است، تمام دغدغه‌های مطرح شده از تریبون پارلمان، در واقع دغدغه تمام نیروهای وفادار به نیروهای انقلاب اسلامی است.

وی افزود: با وجود آنکه وزیر اقتصاد روی مواضع‌شان تاکید داشتند ولی باز هم شاهدیم عده‌ای نکاتی را مطرح می‌کنند و می‌خواهند دولت را زیر سوال ببرند.

انصاری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: دو موضوع چالشی در FATF وجود دارد، یکی مصادیق گروه‌های تروریستی و دیگری مبادله اطلاعات است که مصادیق گروه‌های تروریستی توسط شورای عالی امنیت ملی مشخص می‌شود و آقای وزیر اقتصاد هم در این زمینه اطمینان دادند، درباره مبادله اطلاعات نیز قوانین مربوط به خودمان را داریم و آنها را اجرا می‌کنیم.

نماینده داراب و زرین دشت در مجلس همچنین یادآور شد: از دو بعد عضویت ایران در FATF قابل درک است، یکی از منظر اقتصادی و دیگری از منظر امنیت، همه می‌دانیم امنیت و اقتصاد رابطه‌ای دو سویه دارند، تقویت بنیه اقتصادی کشور موجب ارتقای امنیت ملیایران می‌شود ، اصلی‌ترین مطالبه امروز مردم در تعامل با نمایندگان، مساله بیکاری و رکود است، پرواضح و آشکار است که امروز همه ملت ایران به دنبال حل معضل بیکاری جوانانشان هستند.

وی ادامه داد: روشن است که الحاق به این گونه معاهده‌ها می‌تواند پیامدهای اقتصادی مثبتی برای خروج از رکود و معضل بیکاری داشته باشد، ما برای حل مشکل بیکاری نیاز به سرمایه‌گذاری داریم، برای آنکه بتوانیم مساله بیکاری را به نحو ملموسی حل کنیم، سالانه به سرمایه‌گذاری 150 تا 200 میلیارد دلار نیاز داریم که تحقق این امر به راحتی امکان‌پذیر نیست و باید بسترهای آن را فراهم کنیم.

انصاری در پایان خاطرنشان کرد: عده‌ای در این کشور به گونه‌ای سخن می‌گویند که گویا به هر بهانه‌ای می‌خواهند مردم را سرگرم مسائل فرعی کنند تا نمایندگان و دولت به مسائل اصلی نپردازند.

*سلیمی: مرکز پژوهش‌ها تعهدات ایران به FATF را الزام‌آور خوانده است

در ادامه نشست،‌ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس با استناد به اصل 85 قانون اساسی اخطار داد.

وی با ذکر این نکته که گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس تصریح دارد تعهدات ایران در چارچوب FATF الزام‌آور است، گفت: چرا این تعهد از مسیر مجلس عبور نکرد؟

عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزیر اقتصاد می‌گوید اگر در FATF  نیاز به تعهداتی بود، آنها را به مجلس ارائه می‌کنیم؛ طبق گفته مرکز پژوهش‌ها ایران تعهدات الزام‌آور داده است. چرا همین تعهدات به مجلس ارائه نشد؟‌

*سالک: FATF تاثیری جز نفوذ در کشور نخواهد داشت/ ایران با قدرت بازدارندگی بالا آمریکا را در سوریه و عراق مهار کرده

حجت‌الاسلام احمد سالک نماینده مردم اصفهان در مجلس نیز در جریان بررسی عضویت ایران در FATF که با حضور وزیر اقتصاد انجام شد، با اشاره به تاکید قانون اساسی بر نفی سلطه جهانی و همچنین آیات الهی در این زمینه،‌اظهار داشت: هدف از قراردادهایی مانند FATF مهار، تحقیر و تضعیف جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی است.

وی افزود: آقای وزیر اقتصاد! شما را به بندهای 5 و 16 اصل سوم قانون اساسی و همچنین اصل 153 قانون اساسی دعوت می‌کنم که بر جلوگیری از هرگونه نفوذ و تسلط بر منابع کشور تاکید دارند، اجرای قانون اساسی برعهده همه ماست، آمریکایی‌ها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، خودشان را کدخدای دنیا می‌دانستند اما بعد از پیروزی انقلاب شعار «نه شرقی، نه غربی جمهوری اسلامی» شکل گرفت و امروز شاهد قطب اسلام در جهان هستیم،‌اتحاد جماهیر شوروی پیش از این فرو پاشید و روزی هم آمریکا و اسرائیل مانند شوروی نابود می‌شوند اما این قطب اسلام است که در جهان شکل گرفته و روز به روز در حال گسترش است.

سالک یادآور شد: امروز می‌خواهند به نفوذ قبل از پیروزی انقلاب بازگردند چرا که امروز جمهوری اسلامی ایران با قدرت بازدارندگی بالای خود، آمریکا را در سوریه و عراق مهار کرده است. به همین دلیل آنان طرح‌هایی را برای نفوذ در اصول جمهوری اسلامی ایران برنامه‌ریزی کردند که بنده به چند نمونه از این طرح‌ها اشاره می‌کنم.

نماینده اصفهان در مجلس توضیح داد: برجام برای کنترل صنعت هسته‌ای ایران بود، سانتریفیوژها و غنی‌سازی ما امروز به کجا رسیده است؟ FATF برای کنترل امور مالی و نقل و انتقالات مالی جمهوری اسلامی ایران به منظور جلوگیری از حمایت از مستضعفان جان در حال انجام است در حالی که هویت و رسالت جمهوری اسلامی با حمایت از گروه‌های آزادی‌بخش جهان شکل گرفته است، IPC نیز برای کنترل منابع نفتی ما شکل گرفته و امروز آنان می‌خواهند منابع انرژی ما را از این طریق کنترل کنند.

سالک در پایان خاطرنشان کرد: شورای عالی مبارزه با پولشویی از سال 86 تاکنون چه اقدامی انجام داده است؟ 25 میلیارد کالای قاچاق در این کشور وجود دارد، اصلی‌ترین سوال بنده این است که FATF دقیقا سر سفره ملت ایران که گرفتار بیکاری و مشکل معیشتی هستند،‌چه تاثیری خواهد داشت جز نفوذ؟ مجلس دهم یک مجلس انقلابی است و اجازه نفوذ به کشور را نمی‌دهد.

منبع: فارس