کد خبر 636327
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴

وزیر ورزش و جوانان و سرپرست پیشین باشگاه استقلال در حالی علیه یکدیگر موضع گرفته‌اند که در گذشته بارها از یکدیگر تعریف کرده بودند.

به گزارش مشرق، محمود گودرزی و بهرام افشارزاده که روزگاری در تعریف از یکدیگر حد و مرزی نمی‌شناختند، حالا علیه یکدیگر موضع گرفته‌اند آن هم به شدت.

کافی است به آرشیو روزهایی که افشارزاده سرپرست باشگاه استقلال بود، مراجعه کنیم تا متوجه شویم که این دو چقدر به همدیگر علاقه داشتند! افشارزاده، وزیر ورزش را انسانی خالص معرفی کرد و گودرزی هم بارها اشاره کرده بود که وزارتخانه باید از تجریبات افشارزاده استفاده کند.

در زیر به سال‌های مدیریت افشارزاده در استقلال و ارتباطاتی که بین او و گودرزی بوده، اشاره می‌کنیم.

سکانس اول: پس از اینکه سال 93 علی فتح‌الله‌زاده از استقلال جدا شد، گودرزی و معاونانش فردی را برای مدیرعاملی باشگاه استقلال پیشنهاد کردند که برای خیلی‌ها نام او آشنا بود. مدیری که سن و سالش از تاسیس باشگاه استقلال بیشتر بود! افشارزاده که بیشتر عمر مدیریتی خود را در کمیته ملی المپیک و سمت‌‌های گوناگون خارج از فوتبال گذرانده بود، مدیرعامل تیم پرطرفدار استقلال شد.

 

سکانس دوم: اولین سال مدیریت افشارزاده همراه با نتایج ضعیف استقلال با امیر قلعه‌نویی بود. استقلال دربی رفت و برگشت را واگذار کرده و بسیاری از هواداران و منتقدان خواهان جدایی افشارزاده و قلعه‌نویی شده بودند. در تاریخ نهم خرداد، افشارزاده به دیدار وزیر ورزش رفت و در این جلسه، گودرزی از مدیرعامل استقلال حمایت و از او خواست با قدرت به کارش ادامه دهد.

 

سکانس سوم: در بحبوحه بحران در استقلال، گودرزی در حکمی افشارزاده را به سرپرست حوزه وزارتی و نظارتی وزارت ورزش و جوانان منصوب کرد. مدیرعامل استقلال هم به دنبال این موضوع در اظهارنظری گفت که فضا برای خدمت فراهم شده و خوشحال است که می‌تواند تجربه پنجاه ساله‌اش را در اختیار وزیر ورزش قرار بدهد. مدیرعامل آن زمان استقلال گودرزی را انسانی خالص و با صفا توصیف کرد! متعاقب آن گودرزی نیز در پایگاه وزارت ورزش اعلام کرد که تجربه افشارزاده به سود این وزارتخانه خواهد بود. 

سکانس چهارم: نتایج ضعیف استقلال با پرویز مظلومی هم ادامه داشت تا اولین ترکش هواداران معترض به افشارزاده بخورد. در ابتدای سال 95 عده‌ای از هواداران استقلال مقابل وزارت ورزش تجمع کرده و از وزیر خواستند مدیرعامل استقلال را برکنار کند.

سکانس پنجم: حضور مداوم افشارزاده در وزارت ورزش به جای حضور در باشگاه استقلال انتقادات زیادی را متوجه او کرد. در همین راستا، وزیر ورزش دستور داد تا حمیدرضا گرشاسبی جایگزین افشارزاده در وزارت ورزش شود. مدیرعامل استقلال هم در سایت باشگاه اعلام کرد که کار کردن کنار گودرزی برای او افتخار بوده و از طرف همه هواداران استقلال از او بابت زحماتش تشکر می‌کند.

 

سکانس ششم: تعریف‌های افشارزاده از گودرزی، باعث شد وزیر ورزش هم به تعریف و تمجید از مدیرعامل استقلال بپردازد.

 

سکانس هفتم: در مراسم تودیع و معارفه افشارزاده و گرشاسبی، باز هم افشارزاده و گودرزی از یکدیگر تعریف کردند. 

سکانس هشتم: پس از اینکه افشارزاده دوباره در باشگاه استقلال مستقر شد، تقریبا یک روز در میان از گودرزی تشکر می‌کرد. او اعلام کرد که وزیر ورزش باعث ایجاد نظام درست و منطقی در باشگاه استقلال شده است. تعریف و تمجیدهای افشارزاده از گودرزی با دل‌نوشته‌هایی هم همراه بود.

سکانس نهم: جنجالی‌‌ترین روزهای مدیریت بهرام افشارزاده از اواخر دوران مربیگری پرویز مظلومی در استقلال آغاز شد. استقلال با مظلومی هفته‌ها صدرنشین بود و پس از شکست‌ مقابل پرسپولیس و تراکتورسازی و همچنین از دست دادن قهرمانی حذفی، انتقادات زیادی متوجه افشارزاده شد. مدیرعامل استقلال که به دلیل قانون بازنشسته‌ها سرپرستی باشگاه را برعهده داشت، هر روز مجبور بود، انتقادات هواداران استقلال را بشنود. افشارزاده پس از پایان فینال جام حذفی سراغ علیرضا منصوریان رفت و پس از تایید وزیر ورزش، او را سرمربی استقلال کرد.

در ابتدای سرمربیگری منصوریان، سه بازیکن نامی جذب استقلال شدند تا کمی از فشار هواداران برداشته شود، اما در روزهایی که استقلالی‌ها دنبال گزینه‌های سرشناس دیگری بودند، وزیر ورزش در جلسه‌ای به افشارزاده تذکر داد که جلوی ریخت و پاش‌ در باشگاه گرفته و این روند متوقف شود. افشارزاده که به کمک پندار توفیقی در حال جذب ستاره‌های نامی بود و خودش را روی عرش می‌دید، روند نقل و انتقالات را متوقف کرد. اختلاف بین او و وزیر ورزش هم دقیقا از همین روزها آغاز شد. شماری از هواداران استقلال با پلاکاردهای مختلف به وزارت ورزش رفته و علاوه بر پرسپولیسی خطاب کردن گودرزی، او را عامل توقف نقل و انتقالات استقلال معرفی کردند. افشارزاده هم در چند نوبت میان معترضان حاضر شد و از آنها خواست به وزیر توهین نکنند. هواداران استقلال دست بردار نبوده و علیه وزیر ورزش مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی هم موضع گرفته و اعتقاد داشتند که وزیر هوای پرسپولیس را دارد.

سکانس دهم: اعتراض‌های مداوم هواداران استقلال مقابل وزارت ورزش و همچنین صفحات مجازی واکنش‌های زیادی را در پی داشت و شهاب جهانیان رئیس هیئت مدیره استقلال خطاب به هواداران گفت که منظور وزیر تنها به استقلال نبوده است. پس از چند روز توقف نقل و انتقالات استقلال، با رفت‌وآمدهای مدیران استقلال به وزارت ورزش بار دیگر استقلالی‌ها دنبال گزینه‌های منصوریان رفتند و توانستند بازیکنانی چون کاوه رضایی را جذب کنند. در نهایت استقلال بازی‌های خود را در فصل جاری با مدیریت افشارزاده آغاز کرد، اما به دلیل فشار وزارت ورزش و همچنین بحث قانون بازنشسته‌ها، سرپرست باشگاه دوازدهم مرداد از سمت خود کناره‌گیری کرد. وزارت ورزش دلیل کنار رفتن افشارزاده را قانون بازنشسته‌ها از سوی دولت اعلام کرد.

سکانس یازدهم: زمانی که افشارزاده کناره‌گیری کرد، موضع خاصی علیه استقلال یا وزارت ورزش نگرفت و مدت‌ها سکوت کرده بود. خیلی‌ها منتظر بودند تا مدیرعامل یا سرپرست پیشین استقلال حرف‌های زیادی مطرح کند، اما او بارها به خبرنگاران گفت که بنا ندارد صحبتی انجام دهد، تا اینکه گودرزی در گفت‌وگویی اعلام کرد که افشارزاده هزینه‌‌های زیادی متوجه بیت‌المال کرده و قراردادهایی با بازیکنان بسته که خارج از باشگاه بوده است. همین مسئله کافی بود تا قفل زبان مدیرعامل پیشین استقلال باز شود و اعلام کند وزیر ورزش به عنوان یک پرسپولیس وکیل مدافع این باشگاه بوده و نمی‌خواهد علیه این تیم موضع بگیرد. واکنشی تند از سوی افشارزاده که معمولا بنا را بر تعامل می‌گذارد.

جمع‌بندی: اگر گودرزی از افشارزاده ناراضی و چند وقت پیش و قبل از این ماجراها گفته بود او دوشغله است و باید از بین استقلال و وزارت ورزش یکی را انتخاب کند چرا همان زمان تصمیم نهایی را درباره او نگرفت؟ گودرزی در زمانی که افشارزاده به عنوان مدیرکل وزارتی وزارت ورزش فعالیت می‌کرد پی به این مسائل نبرده بود؟ افشارزاده هم که تعریف‌های زیادی از گودرزی می‌کرد، امروز چگونه تا این حد از او انتقاد می‌کند؟ و سؤال پایانی اینکه آیا سطح وزیر ورزش این است که اینگونه درباره سرپرست یک باشگاه صحبت کند؟

منبع: تسنیم