وی درباره محتوای این کتاب به سابقه انتشار کتاب دیگری درباره شهید محمد بروجردی اشاره کرد و افزود: سال 1376 کتابی با نام «مسیح کردستان» منتشر کردم. این کتاب زندگینامه داستانی شهید بروجردی بود. روی جلد آن نوشتم «جلد اول» و دلیل این بود که زندگی پس از انقلاب شهید پیچیدگیهایی داشت و نیازمند تحقیقات عمیق و گسترده بود.
این نویسنده ادامه داد: شخصیت شهید محمد بروجردی پیچیدگیهایی داشت و من راهی جز این نداشتم که از دو وجه به زندگی او بپردازم.
وی افزود: بنابراین باید وقت بیشتری برای نگارش بخش دوم خاطرات او میگذاشتم. مصاحبههای زیادی با افراد و شخصیتهای گوناگون انجام شد و من منابع بسیاری را برای نوشتن این کتاب مطالعه کردم. چون از شهید بروجردی دستنوشته و صوتی در اختیار نداریم باید افکار درونی او را از لایههای مختلف پیگیری میکردیم.
به گفته محمودزاده، بروجردی تاثیر بسیاری بر کردها و کردستان داشت و ایدههایی را که از کردها برداشت کرده بود، برای مناطق کردنشین به کارگرفت و این گونه بود که به «مسیح کردستان» بدل شد.
وی با بیان اینکه نگارش این کتاب وقت زیادی از من گرفت، درباره نام کتاب تازه خود اظهار کرد: نام جلد اول کتاب «مسیح کردستان» بود. اما بسیاری از این نام برای آثار خود بهره گرفتند. نمیخواستم دوباره همان نام را به کار بگیرم و نام کتاب جدید درباره شهید بروجردی را «محمد، مسیح کردستان» گذاشتم.
این نویسنده حوزه دفاع مقدس در توضیح دلایل دیگر خود برای برگزیدن این نام نیز گفت: درست است که «محمد» نام شهید بروجردی است اما تداعی کننده نام حضرت محمد(ص) و مسیح (ع) نیز میتواند باشد و مفاهیم متعددی به ذهن متبادر میشود.
وی از «انتشارات روایت فتح» به عنوان ناشر کتاب یاد کرد و گفت: اکنون در مرحله طراحی جلد و اخذ فیپا است. این اثر سنگینترین، مهمترین و آخرین دستاورد من است و مخاطبان میتوانند منتظر رمان قطوری درباره شهید بروجردی باشند که از کنار بیان خاطرات او شخصیتهای دیگری چون شهیدان متوسلیان و صیاد شیرازی نیز شناخته میشوند.
محمودزاده اضافه کرد: همچنین افرادی در این کتاب معرفی میشوند که کسی گمان نمیکند از دستپرودههای شهید بروجردی باشند. برخی از این شخصیتها هنوز در میان ما هستند. ناگفتههایی در کتاب است که برای نخستینبار مطرح میشود.