کد خبر 64899
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۵

عضو هيئت مؤسس جبهه پايداري انقلاب اسلامي تأكيد كرد كه در انتخابات پيش رو اصولگرايان با پرچم واحد حضور پيدا مي كنند.

به گزارش مشرق، كامران باقري لنكراني درباره اينكه آيا جبهه پايداري در ساز و كار 8+7 قرار مي گيرند يا به جمع بندي ديگري رسيده اند گفت: آنچه كه وظيفه همه هست اين است كه ان شاء الله در انتخابات آتي مجلس، اصولگرايان با يك پرچم واحد حضور پيدا كنند. البته معني اش اين نيست كه حتماً اين پرچم واحد عيناً مثل ساختار فعلي 8+7 باشد. ممكن است اين ساختار با نظرات مشتركي كه داده مي شود ارتقا پيدا كند و به وضعيت مطلوب تري دربيايد. به همين دليل جبهه پايداري هم ضمن تأكيد بر اينكه در انتخابات آتي، اصولگرايان پرچم واحدي داشته باشند، نظراتي براي ارتقاي تركيب فعلي داشته كه آنها را اعلام كرده است و خوشبختانه نمايندگاني كه جبهه معين كرده بود جلسات سازنده اي با كميته داوري داشته و بعضي از مسائل حل شده است و درباره برخي ديگر از مسائل در حال مذاكره هستند كه اميدوار هستيم ان شاء الله در تعامل، كار بهتر و با كارآمدي بيشتري دربيايد.
وي درباره اينكه آيا گفته آيت الله مهدوي كني مبني بر اينكه شرط و شروطي را نمي پذيرم جبهه پايداري بوده است يا نكته ديگري بوده است گفت: نگاه جبهه پايداري به شخصيت حضرت آيت الله مهدوي كني يك نگاه مبنايي است و ما ايشان را يكي از اركان انقلاب مي دانيم، به ويژه تلاش ايشان در سال هاي متمادي براي گسترش فرهنگ اصيل اسلامي چه در دانشگاه امام صادق(ع) و چه در جامعه روحانيت مبارز و نقش محوري ايشان در مبارزات قبل از انقلاب اسلامي و جاهايي كه ايشان بعد از انقلاب اسلامي به صحنه آمدند، چه مقطعي كه به عنوان وزير كشور بودند، چه مقطعي كه بعد از فاجعه هشتم شهريور به عنوان نخست وزير قبول زحمت كردند و الان هم كه به عنوان رئيس مجلس خبرگان حضور پيدا كردند، حائز اهميت است.
وي افزود: نكته اي هست كه بعضي از آقايان و جريانات مي خواهند خيلي راحت شخصيت هاي مبنايي و اصولي انقلاب مثل ايشان را در سطح منازعات فردي و سليقه اي هزينه كنند و قطعاً اين نوع هزينه كردن از شخصيت هاي بزرگي مثل ايشان به صلاح نيست. اگر دوستان حرف يا صحبتي دارند خودشان بزنند و حضرت آيت الله مهدوي كني هم مكرراً فرموده اند كه در امور جزئي، در همين حوزه انتخابات دخالتي ندارند و هدايت كلي را دنبال مي كنند.
باقري لنكراني كه با هفته نامه «شما» گفت وگو كرده در تشريح شكل گيري جبهه پايداري انقلاب اسلامي، اظهار داشت: اصولاً جبهه پايداري، جبهه اي نيست كه به منظور انتخابات تشكيل شده باشد. ما انتخابات مجلس را علي رغم همه اهميتي كه دارد وظيفه اصلي خودمان تلقي نمي كنيم. وظيفه اصلي اين جبهه ترويج گفتماني است كه در دهه 80 و مقاطع مختلف تأثير برجسته اي را در روند انقلاب اسلامي از خود به جاي مي گذارد، مثل اتفاقي كه در سوم تير 84 رخ داد يا آنچه در 22 خرداد 88 افتاد و اتفاقاتي كه منجر به 9 دي 88 شد، جبهه پايداري تشكيل شد تا رويش هاي انقلاب كه در صحنه ها افتخارآفريني كردند بتوانند با همديگر و به صورت منسجم تر حرف هاي مبنايي تر و محكم تري را بزنند و ان شاء الله به پيشرفت و تعالي كشور و گسترش گفتمان انقلاب اسلامي كمك كنند.
نماينده جبهه پايداري در كميته 8+7 تأكيد كرد: جبهه سه شاخص اصلي را مطرح كرده است؛ يكي تبعيت از رهبري، ديگري مخالفت فعال با جريان فتنه، آن زماني كه رهبري براي مقابله با جريان فتنه «هل من ناصر» فرمودند، كساني كه به اين «هل من ناصر» پاسخ شايسته اي ندادند، نقطه اي منفي در كارنامه شان دارند.
سومين شاخص ما مخالفت فعال با جريان انحرافي است. با اين سه شاخص همه كانديداها را خواهيم سنجيد، كما اينكه با اين سه شاخص در بقيه صحنه ها هم رفتار خواهيم كرد و براي ما شاخص هاي مهمي است و ما نمي توانيم از اينها كوتاه بياييم، خروجي اش اين نيست كه الزاماً افرادي از خود جبهه اين ويژگي را داشته باشند.