«دبرا سوپرنانت» - 63 ساله – که در رایگیری زودهنگام به هیلاری کلینتون – نامزد انتخاباتی دموکراتها – رای داده است، با اطمینان میگوید کلینتون رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود و حاضر است با هر کس در این رابطه شرطبندی کند.
او ساکن شهری است که مردمش در 19 دوره از 20 دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری به هر نامزدی که رای دادهاند، او رئیس جمهور آمریکا شده است و به همین دلیل، در طول سالهای اخیر همواره مورد توجه سیاستمداران و تحلیگران مسائل انتخاباتی بوده است. به همین ترتیب، نامزدهای انتخاباتی نیز در هر دوره برنامههای تبلیغاتی ویژهای را برای این شهر کوچک در نظر گرفتهاند.
در طول تاریخ هیچ شهر یا منطقهای در جهان نتوانسته است با این دقت، نتیجه انتخابات را پیش بینی کند. باراک اوباما در انتخابات 2008، 53 درصد به 46 درصد «جان مککین» نامزد وقت جمهوریخواهان را در این شهر شکست داد و در نهایت پیروز انتخابات شد و جرج بوش نیز در سال 2004 با همین نسبت توانست «جان کری» نامزد دموکراتها را در این شهر از پیش رو بردارد.
پیشبینی مردم این شهر حتی در رقابتهای تنگاتنگی مانند انتخابات ریاست جمهوری 1960 که در آن «جان اف کندی» با اختلاف تنها 100 هزار رای در برابر «ریچارد نیکسون» به پیروزی رسید نیز درست از آب در آمده است.
«سوزان مکمنوس» استاد علوم سیاسی دانشگاه فلوریدا معتقد است شهر کوچک هیلزبورو با وجود جمعیت 1.3 میلیون نفری خود مانند یکی از ایالتهای تعیینکننده آمریکا عمل میکند. او میگوید هیلزبورو به هر سمتی برود، فلوریدا هم به آن سمت میرود و فلوریدا به هر سمتی حرکت کند، کل آمریکا به آن سمت خواهد رفت.
از بخت خوب کلینتون، نظرسنجیها نشان میدهد در این دوره از رقابتهای انتخاباتی، دموکراتها تا این لحظه در هیلزبورو از موقعیت بهتری نسبت به جمهوریخواهان برخوردارند و چنانچه این نظرسنجیها نتایج خود را در صندوقهای رای نیز تکرار کنند، هم کلینتون میتواند به پیروزی در انتخابات امسال امیدوار باشد و هم این شهر کوچک میتواند با یک رکوردشکنی دیگر نام خود را در صحنه سیاست آمریکا پرآوازهتر کند.