وی با بیان اینکه امام موسی صدر یکی از شخصیتهای پیشگام در عرصه مقاومت و بیداری اسلامی به شمار میرود، افزود: اینکه هنوز نمیتوان با قاطعیت از شهادت امام موسی صدر سخن گفت نقطه اتکاء و روزنه امیدی برای تلاش بیشتر و جدیتر پیگیری پرونده ایشان است و تعیین سرنوشت امام موسی صدر برای مردم ایران، لبنان و محور مقاومت یک ضرورت به شمار میرود.
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل همچنین بر استفاده از ظرفیتهای پارلمانی در جهت رفع ابهامات موجود در پرونده امام موسی صدر تاکید کرد و ادامه داد: مجلس شورای اسلامی در بکارگیری ظرفیتهای خود در راستای به نتیجه رسیدن پرونده این شخص بزرگوار هیچ فرصتی را از دست نخواهد داد.
حوراء صدر فرزند امام موسی صدر نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از آخرین پیگیریهای به عمل آمده در پرونده امام موسی صدر تسریع و تسهیل در پیگیری این پرونده و همکاری بیشتر تهران- بیروت را خواستار شدند.
وی با بیان اینکه امام موسی صدر نامی آشنا برای همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان است، خاطرنشان کردند: بازسازی هویت، انسجام و عزت تاریخی شیعیان لبنان و پرچمداری حرکت گفتوگوی ادیان و تقریب مذاهب از جمله مهمترین اقدامات این عالم بزرگوار بود.
فرزند امام موسی صدر با تاکید بر اینکه خانواده امام موسی صدر علیرغم گذشت مدت زمان طولانی همچنان پیگیر پرونده وی هستند، تصریح کرد: پیگیری پرونده امام موسی صدر نیاز به همت و اراده خستگی ناپذیر دارد که امیدواریم با همکاری مراجع و مسئولان جمهوری اسلامی ایران پیگیری های 38 ساله در رابطه با وی به نتیجه دلخواه برسد.
سید موسی صدر، مرجع دینی و سیاسی شیعیان و موسس مجلس اعلای شیعیان لبنان بود که در 9 شهریور 1357 طی سفری رسمی به لیبی به دعوت معمر قذافی ناپدید شد.