وی با اشاره به دو قسمت قبلی مجموعه مستند «میراث آلبرتا» ادامه داد: در این اثر، به سراغ شیوه و سبک زندگی نخبگان مهاجر رفتیم و «میراث آلبرتا ۳»، در واقع، روایتهای تلخ و شیرین از زندگی این افراد بعد از دوره تحصیل است.
شمقدری در ادامه سخنانش بیان کرد: اثر دیگرمان، مستند «کارخانه چین» است که دلایل پیشرفت چشمگیر اقتصاد چین را در طول ۵۰ سال گذشته بررسی و با مقایسه آن با شرایط اقتصاد ایران به ریشهیابی مشکلات اقتصاد کشورمان میپردازد که «مصطفی رمضانخواه» کارگردانی اثر را برعهده داشتهاند و راوی مستند، «محمد دلاوری» مجری برنامه تلویزیونی «صرفا جهت اطلاع» است.
کارگردان مجموعه مستند «میراث آلبرتا» در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: جشنواره عمار، محلی برای عرضه نتیجه تلاشهای گروههای مختلف فیلمسازی در کشور است که همانند جشنواره عمار، غالبا بعد از فتنه ۸۸ کارشان را شروع کردند و من به عنوان کسی که از ابتدا با این جشنواره همراه بودم، خودم را محصول این جریان میدانم.
وی تصریح کرد: امروز جشنواره عمار، به یک باروری خوبی رسیده است ولی باید مواظب باشیم که هر حرکتی، اگر جهش جدیدی نداشته باشد محکوم به شکست است به همین دلیل، باید به این فکر کنیم که مسیر بعدی حرکت عمار به کدام سمت است و این موضوع، نیازمند اتفاقی جدید است که امیدوارم اینگونه شود.
گفتنی است هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، همچون سالهای گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی»، از ۸ تا ۱۷ دی ماه برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند با مراجعه به وبسایت این جشنواره به نشانی AmmarFest.ir اثر خود را در یکی از بخش های«فیلم»، «فیلمنامه» و «نقد،مقاله وپژوهشهای سینمایی» تا ۳۰ آبان و در بخشهای «فیلم ما»، «تولیدات رادیویی»، «اقلام تبلیغی» و «لوح نگار» تا ۱۰ آذر ثبتنام و حداکثر پنج روز پس از آن، اثرشان را دبیرخانه تحویل دهند.