به گزارش مشرق، سازمان غذا و دارو در بهمن ماه سال گذشته با استناد به رأی کمیته فنی و قانونی این سازمان اعلام کرد که تولید محصول روغنهای خوراکی مصرف خانواده تا پایان تیرماه سال 95 مشروط به کاهش میزان اسید چرب ترانس به کمتر از 2درصد با رعایت ضوابط و مقررات بلامانع است.
در حال حاضر با توجه به ممنوعیت تولید روغنهای طعم دار که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده، مشاهدات خبرنگار تسنیم از سطح بازار نشان میدهد که این نوع روغن همچنان توسط یک کارخانه معروف تولید میشود.
تولید این روغن در حالی انجام میشود که براساس قوانین سازمان استاندارد در استاندارد ملی به شماره "9131" افزودن هر نوع مواد طعم دهنده به روغن خوارکی مصرفی خانوار ممنوع است.
هم اکنون با گذشت بیش از چند ماه از ممنوعیت تولید روغن طعم دار همچنان این محصول توسط یک کارخانه صنعتی روغن تولید میشود.
در حال حاضر با توجه به ممنوعیت تولید روغنهای طعم دار که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده، مشاهدات خبرنگار تسنیم از سطح بازار نشان میدهد که این نوع روغن همچنان توسط یک کارخانه معروف تولید میشود.
تولید این روغن در حالی انجام میشود که براساس قوانین سازمان استاندارد در استاندارد ملی به شماره "9131" افزودن هر نوع مواد طعم دهنده به روغن خوارکی مصرفی خانوار ممنوع است.
هم اکنون با گذشت بیش از چند ماه از ممنوعیت تولید روغن طعم دار همچنان این محصول توسط یک کارخانه صنعتی روغن تولید میشود.