کد خبر 657513
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱

به دنبال ریاست‌جمهوری ترامپ، پویشی اینترنتی در این کشور به راه افتاده که در آن کودکان به رئیس‌جمهور خود نامه می‌نویسند و با زبان کودکانه خود برای یک رئیس‌جمهور خوب بودن به او راهکار می‌دهند.

 به گزارش مشرق، ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا شد. همین خبر کوتاه، واکنش‌ها و بازخوردهای زیادی به دنبال داشته است. عده‌ای در آمریکا از این اتفاق خوشحال‌اند و عده‌ای هنوز نتوانسته‌اند باور کنند و او را به‌عنوان رئیس‌جمهور منتخب خود بپذیرند و این بهت و اعتراض خود را با تظاهرات خیابانی نشان می‌دهند. حالا در بین همه این واکنش‌های اعتراضی، یک نفر پیدا شده که با راه انداختن یک کمپین فیس‌بوکی، قصد دارد با زبانی نرم و کودکانه با ترامپ حرف بزند ، انتقاد کند و حتی به او راهکار بدهد.

آقای رئیس‌جمهور، لطفاً مهربان باش

کمپین «نامه‌های بچه‌ها درباره مهربانی» از بچه‌ها می‌خواهد که با زبان خود به رئیس‌جمهور آمریکا نامه بنویسند و با او حرف بزنند و حتی انتقاد کنند و از پدر و مادرها هم می خواهد که این نامه‌ها را در فضای مجازی منتشر کنند. ایده این کمپین از یک کودک پنج‌ساله شروع می‌شود که نگران اقوام مسلمان خود است. همین نگرانی باعث می‌شود که مادر این کودک از او بخواهد برای ترامپ نامه‌ای بنویسد و او هم نامه‌اش را این‌گونه شروع می کند. «رئیس‌جمهور منتخب عزیز، لطفاً رئیس‌جمهور خوبی باش. با همه مردم مهربان باش. بعضی از افراد خانواده من دین متفاوتی دارند؛ اما آدم‌های بدی نیستند.» همین باعث می‌شود که مادر این کودک به فکر بیفتد تا از همه کودکان، نامه‌های این‌چنینی بگیرد و برای رئیس‌جمهور بفرستد.

این موج نامه نوشتن برای ترامپ در شبکه‌های مجازی به راه می‌افتد. نامه هایی که فقط چند شرط دارند: کسانی که نامه می‌نویسند باید زیر ۱۸ سال باشند و نامه‌ها باید بی‌طرفانه، مثبت و مهربانانه باشند. این موج طرفداران زیادی پیدا می‌کند و به‌تدریج مردم زیادی عضو این گروه فیس‌بوکی می‌شوند و نامه‌های فرزندانشان را برای آن می‌فرستند. نامه‌هایی رنگی و پر از نقاشی که بچه ها در آن روش‌های مهربان بودن را به ترامپ آموزش می‌دهند. برخی از این نامه‌ها فقط در حد چند کلمه هستند یا حتی یک نقاشی!
 
 

کمک خواستی، روی من حساب کن

نامه‌های کوتاه یا همراه با نقاشی زیادی به این کمپین ارسال شده است؛ مثلاً پسربچه‌ای به اسم «تام» فقط در نامه‌اش یک جمله نوشته است. «آقای ترامپ عزیز لطفاً مهربان باش.» و در زیر این نامه‌اش یک رنگین‌کمان نقاشی کرده است. یک دختر شش‌ساله هم در نامه‌اش به ترامپ از او خواسته تا او را به‌عنوان مشاور خود انتخاب کند! «آقای رئیس‌جمهور لطفاً با چیزهای اطرافت مهربان باش و به آن‌ها حرفی نزن که ناراحت بشوند. این باعث می‌شوند که من هم آرامش بیشتری داشته باشم. موفق باشی در شغل جدیدت. اگر کمک احتیاج داشتی، روی من حساب کن!» مادر این کودک شش‌ساله می‌گوید پس از انتخابات و این نامه‌نگاری، دخترش علاقه بیشتری برای فعالیت‌های اجتماعی دارد.

دستورالعمل دختر هفت‌ساله برای ترامپ!

شاید نامه این دختر شش‌ساله جسورانه به نظر بیاید؛ اما «کلا» از او هم فراتر رفته در نامه‌اش به رئیس‌جمهور اصول ۱۲گانه مهربان بودن را برای او ردیف کرده است و نوشته چگونه می‌توان رئیس‌جمهور خوبی بود. «چگونه عالی به نظر برسیم؟ ۱. از کلمات خوب مثل آفرین استفاده کن. ۲. دیگران را به خاطر کار زشت سرزنش نکن. ۳. دروغ نگو. ۴. بر سر مردم فریاد نزن. ۵. خوش‌رفتار باش. ۶. به مردم زور نگو. ۷. خوش‌اخلاق باش و مثلاً بگو ممنونم. ۸. به حرف همه مردم گوش کن. ۹. گستاخانه صحبت نکن. ۱۰. به مردم آسیب نزن. ۱۱. به مردم کمک کن. ۱۲. متفاوت باش؛ متفاوت بودن هیجان‌انگیز است! ... از طرف کلا، هفت‌ساله»
 
 

دوستانمان را از آمریکا بیرون نکن

بسیاری از نامه‌ها درباره نگرانی از اجرایی کردن وعده‌های تبلیغاتی ترامپ درباره اخراج مهاجران است. دغدغه‌ای که حالا به بچه‌ها رسیده و تبدیل به نامه شده است و از ترامپ می‌خواهند تا هوای دوستان مکزیکی‌شان را داشته باشد و اجازه بدهد آن‌ها در آمریکا باقی بمانند. «ابی» یکی از این بچه‌هاست که نگرانی‌هایش را این‌گونه به ترامپ می‌گوید: «آقای ترامپ، همه بچه‌ها در کلاس ما ترسیده‌اند. لطفاً آن‌ها را بیرون نیندازید. دوستان مکزیکی من هیچ کار اشتباهی انجام نمی‌دهند.» نامه یکی از شاگرداول‌های مدرسه هم که از ترامپ ناراحت است، جالب است. «آقای ترامپ من در مدرسه در ادب و احترام و انضباط نفر اول شدم! من فکر می‌کنم شما باید مهربان باشید و بین مکزیک و آمریکا دیوار نکشید. چون ما آنجا دوستانی داریم که دلمان برایشان تنگ می‌شود. لطفاً مهربان باش.»

اعضای این کمپین حالا می‌خواهند این نامه‌ها را به دست ترامپ و همسرش برسانند و معتقدند که این نامه‌ها می‌تواند او را تحت‌تاثیر قرار دهد؛ چراکه ترامپ خودش پدر یک پسر ده‌ساله است و حتی پدربزرگ است و نوه دارد.
 
منبع: مجله مهر