کد خبر 662288
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش آخرین وضعیت کلاس‌های درس کپری و خشت و گلی کشور را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، مرتضی رئیسی معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا مدارس کانکسی، کپری و خشت و گلی در کشور وجود دارد؟»، اظهار داشت: وقتی خشکسالی در منطقه‌ای رخ می‌دهد، جا‌به‌جایی جمعیت اتفاق می‌افتد و خیلی سریع جمعیت جا‌به‌جا می‌شود.
 
وی ادامه داد: در سال‌های گذشته در یک برهه‌ای تمام کلاس‌های کپری را با کلاس‌های پیش ساخته جایگزین کردیم، اما متأسفانه جمعیت جابه‌جا شد و به جای دیگری رفت و بسیاری از این کلاس‌های درس، اکنون خالی است.
 
رئیسی با تأکید بر اینکه جابه‌جایی جمعیت باعث تداوم مشکل وجود مدارس کپری و خشت و گلی است، گفت: عدد این کلاس‌ها بالا نیست و به استان‌ها اعلام کردیم به محض وجود و شناسایی کلاس درس کپری، این کلاس‌ها با مدارس و کلاس کانکسی جایگزین شود.
 
وی گفت: برنامه‌ریزی داریم تا تمام کلاس‌های خشت و گلی، سنگ و گلی و کلاس‌های چوبی که در مناطق شمالی وجود دارد را تا پایان سال 1396 جمع آوری کنیم.
 
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اقدامی که اخیرا اتفاق افتاد و جشنواره‌ای که در مکران و شمال دریای عمان برگزار شد، به این منظور بود که خیرین فضاهای آموزشی آنجا را مشاهده کنند و در نهایت ساخت بیش از 100 فضای آموزشی را تعهد کردند.
 
رئیسی با بیان اینکه یکی از وظایف انقلاب اسلامی که بر عهده ما قرار داده شده، ایجاد عدالت است، عنوان کرد: نمی‌پذیریم برخی دانش‌آموزان در مناطق خوب و کلاس‌های تمیز به تحصیل بپردازند و در برخی مناطق کشور، دانش‌آموزان در کلاس‌های نامناسب به تحصیل بپردازند که این عدالت آموزشی یکی از وظایف جمهوری اسلامی است.
منبع: فارس