به گفته وي تا قبل از اين، در صورتي که حيواني دچار اين عارضه ميشد، اقدام به يوتينازي (کشتار به روش انساني) ميکردند؛ اما از اين پس با توجه به موفقيتآميز بودن جراحي، ميتوان بر روي ديگر حيوانات درگير با اين بيماري نيز، عمل را انجام داد که پيشرفت بسيار خوبي براي علم دامپزشکي کشورمان به شمار ميرود.
ملوکپور خاطرنشان کرد: اين جراحي منحصر به فرد، ۱۷ شهريورماه جاري طي مدت هفت ساعت توسط تيم جراحي کلينيک دامپزشکي دکتر هومن و به سرپرستي دکتر حميد رضا فتاحيان، استاديار بخش جراحي علوم تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي انجام و طي آن تومور و بافت استخواني درگير با سرطان به طور کامل برداشته شد.
وي تصريح کرد: اين تومور که در آزمايشات هيستوپاتولوژي از نوع اوستئوسارکوما و بسيار بدخيم و حمله کننده به بافتهاي ديگر گزارش شده بود، از حدود پنج ماه پيش بر روي جمجمه حيوان شروع به رشد کرد که بعد از گرفتن ام آر آي و عکسهاي راديوگراف مخصوص جمجمه و بعد از مشورت بين متخصصان تيم جراحي، سرانجام ريسک عمل را پذيرفته و تصميم به جراحي حيوان گرفتند.
ملوکپور تصريح کرد: حال عمومي حيوان در حالي که حدود يک هفته از اين جراحي سنگين بر روي مغز و جمجمه اش ميگذرد، خوب است و حيوان به ۸۰ درصد فعاليتهاي روزمره خود بازگشته و ظرف مدت کمتر از يک ماه به طور کامل بهبودي خود را به دست خواهد آورد.
اين جراح دامپزشک در پايان انجام اين عمل را موفقيتي بزرگ در حوزه علوم دامپزشکي کشور و مقدمهاي براي انجام جراحيهاي مشابه روي گونههاي مختلف حيوانات در ايران عنوان کرد.