همزمان با سالگرد ارتحال آیت الله اسدالله ربانی، بیست و سومین نشست ستارگان محراب با محوریت بزرگداشت این عالم فقید برگزار شد.

به گزارش مشرق، بیست و سومین نشست از سلسله جلسات ستارگان محراب، به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد با محوریت بزرگداشت مرحوم آیت الله اسدالله ربانی شامگاه چهارشنبه 28 دی ماه 95 در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) منطقه مرزداران برگزار شد.

در این مراسم حجج اسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و حجج اسلام میرشاه ولد مدیر ناحیه شهید مطهری مرکز رسیدگی به امور مساجد و فتاح تبریزی امام جماعت مسجد جامع شهرک غرب، منوچهر متکی فعال سیاسی،‌ جمعی از روحانیان، ائمه جماعات مساجد منطقه، خانواده شهدا، فرزندان مرحوم آیت الله ربانی و نمازگزاران این مسجد حضور داشتند.

در ابتدای این نشست که با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید از سوی قاری بین المللی محمدرضا پورزرگری آغاز شد، حجت الاسلام میرشاه ولد ضمن خیر مقدم به حضار، گفت: مرکز رسیدگی به امور مساجد، به جهت تجلیل از ستارگان سنگر محراب و مرزبانان عقاید شیعه که پیوند دهنده روح و جان انسان ها با معبود هستی و هدایت گر امت بوده اند، جهت زنده نگهداشتن یاد علما این مراسمات را برگزار می کند.

وی ابراز داشت: این نشست، خاص عالم ربانی، عارف صالح و ابوالشهید مرحوم آیت الله اسدالله ربانی برگزار شده است؛ این عالم یک انسان زاهد، عارف متقی و مخلص بود.

در ادامه مداح اهل بیت(ع)، حمید منتظر به مرثیه خوانی در سوگ سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) و اهل بیت ایشان پرداخت.

در بخش بعدی مراسم، حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر با عرض تسلیت به خانواده این عالم فقید، گفت: یکی از اهداف این جلسات، یادآوری مرگ و ابدی نبودن زندگی ما در این دنیا است.

وی افزود: بر اساس احادیث و روایات، مرگ یک واعظ و نصیحت گر برای همه انسان ها است، چون همه طعم آن را می چشند و هیچ کس را از آن فراری نیست.

عالم واقعی از نظر دین عالمی است که عملش، گفتارش را تصدیق می کند

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت اظهار داشت: انبیا و ائمه(ع) خط سیری از مبدأ تا معاد جهت به کمال رسیدن ما تعیین کرده اند؛ اگر در این مسیر قرار نگیریم، قطعا در قیامت بازنده خواهیم بود؛ تنها چیزی که ما از این دنیا با خود می بریم، عشق و پیروی از اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به تأثیر نوع زندگی علما بر زندگی مردم تصریح کرد: یکی از اهداف دیگر جهت برگزاری این مجالس، تجلیل از مقام علم و علمای فرهیخته برای یادآوری فضایل آنها در خاطر مردم است؛ به این دلیل که نوع زندگی این عالمان نقش مؤثری در زندگی مردم دارد.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر اظهار داشت: علمای متقی و وارسته، وارثان پیامبران و امین خدا روی زمین هستند؛ عالم واقعی از نظر دین عالمی است که عملش، گفتارش را تصدیق می کند.

وی تصریح کرد: قبلا در هر شهری تعداد قابل توجهی مجتهد و عالم بود که نگاه به چهره، رفتار و زندگی آنها انسان را به یاد خدا می انداخت.

نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت ابراز داشت: آیت الله ربانی در جنگ و جبهه پیش قدم بود و در مصداق آن همین بس که پسر جوان و طلبه خود را که 20 سال بیشتر نداشت به جبهه فرستاد که پس از مدتی در منطقه سوسنگرد در روز عاشورا به شهادت رسید.

وی با اشاره به صدقات جاریه ای که هر کسی می تواند از خود به جا بگذارد، گفت: این عالم فقید صدقات جاریه ای نظیر کتاب، فرزندان صالح و پایه گذاری این مسجد را از خود به جا گذاشته است؛ در امور تبلیغ دین در داخل و خارج کشور نیز بسیار مؤفق عمل کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر تأکید کرد: این عالم ربانی در خدمت عالمانی بزرگ نظیر آیت الله شیخ محمد کوهستانی، آیات اعظام بروجردی، علامه طباطبایی، سید صدر الدین صدر، گلپایگانی، محقق داماد، امام خمینی، ابولقاسم خویی، میرزا باقر زنجانی، سید حق بجنوردی به تحصیل پرداخت و کتاب هایی نظیر فیض عرش، زندگی نامه مرحوم آیت الله کوهستانی و آیت الله حسن زاده آملی، برکات در فواید مراقبات و گوهر های درخشان را به چاپ رسانده اند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: ان شاء الله با قدردانی از مقام این علمای بزرگوار و همچنین رهبر معظم انقلاب بتوانیم پرچم این انقلاب را به دست صاحب اصلی اش برسانیم.

در پایان مراسم، از لوح یادبود و زندگی نامه مرحوم آیت الله اسدالله ربانی رونمایی شد.