کد خبر 682240
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استانداری کهگیلویه ‌و بویراحمد برای محروميت‌زدايي، توانمندسازي اقتصادي، حمایت از کارآفرینان و انجام امور زیربنایی و حمایتی در این استان و تحقق سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل»، تفاهم‌نامه‌ی 3000 میلیارد ریالی امضا می‌کنند.

به گزارش مشرق، این سرمایه‌گذاری در دو بخش توانمندسازی اقتصادی و هم‌چنین ساخت پروژه‌های عمرانی و زیربنایی از قبیل مراکز بهداشت، راه، مدارس و مساجد و موارد دیگر در مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد انجام خواهد شد.  

مدیرعامل بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ضمن اعلام این خبر گفت: در راستاي اهداف محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) جهت توسعه‌ی همه‌جانبه‌ی مناطق محروم كشور و با توجه به اين‌كه كهگيلويه و بويراحمد از استان‌هاي هدفِ ستاد براي توسعه،‌ سرمايه‌گذاري، اشتغال‌زايي و اجراي برنامه‌هاي اقتصاد مقاومتي تعیین شده، در سفر روزهاي 5 و 6 بهمن ماه ریيس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) به ياسوج، تفاهم‌نامه‌ی 3000 ميليارد ریالی سرمايه‌گذاري در استان منعقد خواهد شد. از این مبلغ، 2420 میلیارد ریال به طرح‌های توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی و 580 میلیارد ریال به اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی اختصاص دارد.

عارف نوروزی افزود: بخشی از استان کهگیلویه و بويراحمد با وجود برخورداری از ظرفيت‌ها و منابع سرشار طبيعي و خدادادي و نيروي انساني متعهد، متأسفانه هنوز جزو مناطق محروم است و به همين دليل در طرح‌هاي عمراني و زيربنايي در بخش‌هاي «چاروسا» و «دیشموک»، «لوداب» و «باشت» از مناطق محروم اين استان سرمايه‌گذاري انجام خواهد گرفت.

به گفته‌ی نوروزی، ساخت مساجد، مدارس، هنرستان، کتاب‌خانه، مراكز بهداشت و درمان، آب‌رساني، بهسازي و ساخت راه‌هاي روستايي،‌ و مجموعه‌اي از اقدامات عمراني در اين 4 منطقه انجام می‌شود و قرار است حداکثر تا دو سال آینده به بهره‌برداري برسند.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره‌ی نحوه‌ی شناسایی مناطق محروم و نیازهای مردم گفت: طي ماه‌هاي گذشته در جریان سفر مسئولان بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان کهگیلویه و بویراحمد، راه‌های توسعه‌ی‌ اقتصادی و محرومیت‌زدایی در این استان مورد بررسی قرار گرفت.