کد خبر 683146
تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹

مردم نوار غزه علاوه بر رنج ناشی از ادامه محاصره این منطقه توسط رژیم صهیونیستی با بحران‌ کمبود شدید انرژی برق و قطعی مکرر آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

  به گزارش مشرق، موج نارضایتی و خشم از بحران قطعی برق، شهروندان نوار غزه را فرا گرفته که با تشدید این بحران در حال گسترش است، برق در غزه تنها به مدت سه ساعت در روز وصل است که این مسئله به خیزش گسترده در مناطق مختلف نوار  غزه و برگزاری راهپیمایی‌های مسالمت‌آمیز منجر شده که طی آن خواستار حق خود در تامین برق شده‌‌اند.

«فوزی برهوم» از رهبران جنبش مقاومت  اسلامی فلسطین(حماس) می‌گوید: یعنی این بحران تمام بخش‌های زندگی در غزه را در برگرفته است، ولی علت اصلی آن، ادامه شکاف و کشمکش‌های سیاسی و مخالفت تشکیلات خودگردان و دولت «رامی الحمدلله» در تعامل با هرگونه راه حل سریع یا حتی ریشه‌ای برای این بحران است، ما به صراحت هرگونه تعهدات و وظایفی راکه در قبال اجرای آنچه توافق شده داشتیم، انجام داده‌‌ایم و اکنون توپ در زمین رئیس تشکیلات خودگردان و زمین دولت رامی‌الحمدلله است.

رژیم صهیونیستی سر ماری است که از 10 سال پیش به سوی ساکنان غزه سَم پرتاب می‌کند، بحران برق زمانی به وجود آمد که جنگنده‌های دشمن صهیونیستی نیروگاه برق غزه را بمباران کردند و تشکیلات خودگردان هم سبب تشدید این بحران شده است.

یک شهروند فلسطینی می‌گوید : ما از دولت فلسطین در رام‌الله و دولت غزه می‌خواهیم به ما نگاه عطوفت‌آمیز داشته باشند، زیرا محاصره و بحران‌ها دیگر برای ما کافی است که اکنون بحران برق هم به آن اضافه شده، به خدا این حرام است، بنابراین ما خواهان حل مشکل برق هستیم.

شهروند دیگری تاکید می‌کند : خانه‌ها در نوار غزه را چگونه می‌توان تصور کرد؟ من آنها را قبوری بر روی زمین تصور می‌کنم به خاطر ظلم و وضع فاجعه‌باری که مردم در آن به سر می‌برند، مردم فقط زندگی می‌کنند تا عمرشان به سر آید، آنها می‌خواهند که وضعیتشان بهتر از اکنون باشد، مردم از مسئولان می‌خواهند تا مسئولیت‌پذیر باشند و مسئولیتی راکه برعهده خود دارند، عمل کنند، آنها باید به مشکلات مردم رسیدگی کنند و ببیند که مردم چه خواسته‌هایی دارند، درخواست‌های مردم، همانند دیگر ملت‌ها، درخواست‌های عادی و ساده‌ای است، آنها برق می‌خواهند .

با وجود موانع و بحران‌هایی که رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان سبب تشدید بحران برق شده است، اما این دولت است که بر همه چیز در نوار غزه مسلط است و به طور خودکار مسئولیت قانونی تامین تمام نیازها و خدمات شهروندان فلسطینی را برعهده دارد.

رنج قطعی برق ادامه دارد و روایت‌های فاجعه‌باری که جایی برای بحث و جدل درباره آن وجود ندارد که سیاستمداران با هدف کسب دستاورد وارد آن شده‌اند، جنجال‌هایی که برای شهروندان ارزشی ندارد، چرا که آنچه برای شهروندان اهمیت دارد، تامین برق است.