محمدجواد لاريجاني اصلاح طلبي را خطي انحرافي، فرصت طلب و دشمن دموكراسي خواند و تأكيد كرد كه اصلاح طلبان لياقت شركت در انتخابات را ندارند.

به گزارش مشرق، لاريجاني در گفت وگويي با فارس درباره اصلاح طلب ها و شركت در انتخابات گفت: در كشور ما در اواخر دوره دوم رياست جمهوري آقاي هاشمي گرايش و در اصل يك خط سياسي پيدا شد كه اسم آن را خط سياسي اصلاح طلبي گذاشتند كه با كارگزاران آغاز و بعد به مشاركت دوره آقاي خاتمي تبديل شد. اين خط سياسي هم يك خط انحرافي است و هم يك خط كاملاً فرصت طلب و دشمن دموكراسي محسوب مي شود. منحرف است به خاطر اينكه اينها مي گويند ما به قانون اساسي و امام(ره) علاقه داريم و آشكارا طرفدار نظام سكولار هستند البته ممكن است كه 2 نفر در مجلس و جاهاي ديگر برچسب اين خط را داشته باشند و خودشان به نظام اسلامي معتقد باشند اما اين كافي نيست.
وي افزود: خط اصلاح طلبي و ادبيات آنها را بنگريد؛ كساني كه به اسم اين خط قلم مي زنند و روزنامه هاي اين خط را مشاهده كنيد؛ تمامي اينها پايگاه سكولارهاست در نتيجه اين خط منحرف است يعني اسلامي كه آنها توسعه مي دهند اسلام داخل خانه است؛ اسلامي نيست كه بايد در زندگي مدني و جمعي اقامه شود. همه مسائل ذكر شده درباره اصلاح طلبان ويژگي هاي يك خط انحرافي است.
لاريجاني گفت: جريان اصلاح طلبي در ايران يك جريان فرصت طلب است يعني آنها در ده سال اول انقلاب براي ولايت مطلقه فقيه سينه چاك مي كردند؛ عربده هاي ضدامپرياليستي آنها تا كره مريخ مي رفت و ديدگاه هاي اين چنيني داشتند؛ حال آنها به چه چيز تبديل شده اند كه مي گويند به جاي ولايت مطلقه فقيه بايد حكومت سكولار باشد و به جاي مبارزات ضدامپرياليستي كه آن موقع برايش سينه چاك مي كردند اكنون مورد حمايت وسيع آمريكا و اسرائيل و سلطنت طلبان هستند كه اين حمايت آنها را خوشحال مي كند.
وي اضافه كرد: اشكال سومي كه اين گرايش سياسي دارد اين است كه ضددموكراسي است. اصلاح طلبان دشمنان قسم خورده دموكراسي هستند؛ اولاً زماني كه در قدرت بودند اين حرف ها مطرح نبود يعني سخناني كه امروز در خصوص حجاب مي زنند مطرح نمي شد. زماني كه آقاي موسوي نخست وزير بود و آقاي محتشمي وزير كشور، اگر جوان ها در خيابان لباس آستين كوتاه مي پوشيدند روي دستشان رنگ مي زدند.
لاريجاني گفت: در فتنه 88 كه يك كودتاي تمام عيار عليه نظام دموكراتيك ما بود اگر اين كودتا به پيروزي مي رسيد، چه مي شد؟ يعني مي شود آراي مردم را با حضور در خيابان پايين كشيد و بعد هر اقدامي را انجام داد. آنها فقط بلدند كه مردم را به خيابان بياورند، يكي ديگر هم توانست مردم را وارد خيابان كند. پس خط اصلاح طلبي در ايران خطي منحرف از لحاظ ديني، فرصت طلب از لحاظ سياسي و دشمن دموكراسي است؛ پس به نظر بنده آنها لياقت شركت در انتخابات را ندارند.
وي اظهار داشت: من مخالف اين هستم كه بعضي از دوستان ما به صورتي صحبت كنند كه آنها را به اين اقدام (شركت در انتخابات) تشويق كنند. اين گروه هاي سياسي كه ويژگي هاي ذكر شده را دارند لياقت حضور در انتخابات را ندارند. كساني كه اين قدر قدرنشناس بوده و قدر اسلام، انقلاب و قدر دموكراسي را نمي دانند، چرا بايد در انتخابات شركت كنند؟
وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: تشكيل جبهه پايداري كه يك جبهه جديد به شمار مي رود يك حركت معقول است و باعث فعال شدن يك ظرفيت از اصولگرايي مي شود.
وي همچنين درباره برخي از مواضع پيرامون فتنه 88 گفت: در جريان فتنه دكتر علي لاريجاني و حتي افراد ديگري تلقي شان از فتنه عمدتاً اين بود كه مسئله يك دعواي انتخاباتي بين مهندس موسوي و آقاي احمدي نژاد است و بر اين اساس دليلي نمي ديدند كه مثلاً به طرف مقابل اعتراضي كنند.
وي افزود: البته اختلاف نظرهايي هم با آقاي احمدي نژاد وجود داشت اما زماني كه مقام معظم رهبري پرده ها را برداشتند و آشكار شد كه بحث انتخابات يك بحث فرعي بوده و تمامي اين مسائل يك كودتاي تمام عيار عليه نظام اسلامي و دموكراسي است از آنجا به بعد موضع آقاي لاريجاني و بسياري از افراد اصولگرا به سمت رهبر معظم انقلاب سوق پيدا كرد و در نهايت مواضع بسيار صريحي در قبال فتنه و اصحاب آن گرفتند. دبير ستاد حقوق بشر گفت: علي لاريجاني يكي از مديران لايق نظام و از مديران و فدائيان رهبر معظم انقلاب است يعني ارادتشان به آقاي خامنه اي، فقط بحث رهبري نيست يك علقه قلبي است كه اين مسئله را در برهه هاي مختلف حتي زماني كه صدا و سيما بودند نشان داده اند. ما نبايد چنين مديراني را به دليل مختصر اختلاف نظر كنار بگذاريم ولي در كل بايستي خطمان روشن باشد يعني در اينجا 2 بحث مطرح مي شود يكي بحث روشن بودن خطوط و ديگري بحث حذف مديران كه بايستي به هر 2 توجه كرد. لاريجاني تصريح كرد: در واقع در جريان فتنه 88 در ايران كودتاي عليه دموكراسي اسلامي به وقوع پيوست و غرب به دنبال اين بود كه ديكتاتوري سكولار را جايگزين دموكراسي اسلامي كند.