به گزارش مشرق به نقل از پارسينه، در پي بروز مشکل در مالکيت مدرسه شهيد مطهري منطقه شش تهران، والدين دانش آموزان مدرسه شهيد مطهري نيز با امضاي طوماري خواستار حل مشکل اين مدرسه در اسرع وقت شدند.
امضاکنندگان اين طومار که خطاب به مقام معظم رهبري، رياست جمهوري، استانداري تهران نوشته شده است با اظهار رضايت از کادر آموزشي مدرسه شهيد مطهري از وضعيت فرزندان خود در آستانه سال تحصيلي جديد اظهارنگراني شديد کرده اند.
گفتني است تعدادي از والدين دانش آموزان 2 روز است که در محل مدرسه تحصن کرده اند.
محمد علي پشنگ پور عضو هيات امناي مدرسه شهيد مطهري در گفتگو با خبرنگار پارسينه درخصوص مشکلات ايجاد شده در مورد مالکيت اين مدرسه و اعتراضات اخير گفت:دبيرستان شهيد مطهري که در تقاطع خيابان فلسطين و ايتاليا واقع شده است، 8250 متر مربع مساحت دارد که 50 سال سابقه فعاليت آموزشي مداوم را دارد.
وي افزود: اين دبيرستان قبل از انقلاب با نام گروه فرهنگي مرجان فعاليت مي کرد و در اوايل انقلاب با نام دکتر هشترودي نامگذاري شد تا اينکه در پي شهادت استاد مطهري به نام آن عزيز نامگذاري شد.
عضو هيات امناي مدرسه شهيد مطهري گفت: هرساله حدود 90 درصد فارغ التحصيلان اين مدرسه به دانشگاه راه پيدا مي کنند که آمار قابل توجهي است و تمام هزينه هايش به صورت هيات امنايي و توسط خيرين و اولياي دانش آموزان اداره مي شود، برخي از مسئولان نظام از جمله دکتر علي لاريجاني در اين مدرسه ديپلم گرفته اند.
پشنگ پور اظهار داشت:اين بنا از ابتدا مدرسه بوده و با همين کاربري ساخته شده است، اما در سال 83 مطلع شديم شخصي به نام عزيزالله علاءالديني يکي از سرمايه داران کلان کشور و صاحب کارخانجات پتوي گلبافت و کاشي خزر و صاحب چند پاساژ معروف در تهران(علاءالدين و...)به دبيرستان مراجعه کرد و مدعي شد اين دبيرستان را از وراث گروه فرهنگي مرجان خريده است، بعد از پاسخ منفي مسئولان دبيرستان، ايشان به آموزش و پرورش مراجعه کرد و در سال 87 عملا حکم تخليه مدرسه را گرفت که منجر به اعتراض و تجمع اولياء دانش آموزان شد، مجددا ايشان به آموزش و پرورش مراجعه کرد و يکسال مهلت گرفت که در جريان غائله انتخابات سال 88 هم تجمع و مسائلي را داشتيم، در دوم تير 89 اين مسئله دوباره داغ شد.
وي افزود:در هفته اول شهريور حکم تخليه مدرسه با مهلت يک هفته اي به مدرسه ابلاغ شد که به نظر ما آموزش و پرورش در اين زمينه خيلي سهل انگاري کرد.
پشنگ پور تصريح کرد:آقاي علاءالديني در وهله اول 50 ميليارد تومان براي مدرسه درخواست کرد که پرداخت اين مبلغ براي آموزش و پرورش مقدور نيست.
عضو هيات امناي مدرسه شهيد مطهري گفت:هزينه سالانه اين مدرسه حدود 230 ميليون تومان است که تماما توسط خيرين و اولياي دانش آموزان فراهم مي شود، حتي در سال جاري حدود 170 ميليون تومان براي احداث آزمايشگاه مجهز فيزيک و شيمي در مدرسه هزينه شد.
وي گفت: اداره آموزش و پرورش به ما اجازه ثبت نام در سال تحصيلي جديد را داد و ما بر اساس اين اجازه، اين هزينه ها را در مدرسه کرديم.
پشنگ پور اظهار داشت:الان در شرايطي هستيم که در آستانه سال تحصيلي جديد، خانواده هاي دانش آموزان و خود ما بلاتکليف هستيم، حدود هزار دانش آموز تکليف خودشان را نمي دانند و مدرسه اي که پنجاه سال سابقه داشته است امسال تکليف خودش را نمي داند.
وي افزود: نکته جالب ديگر اين است که آقاي علاءالديني ادعا مي کند در سال 83 يک ميليارد و 400 ميليون تومان پرداخت کرده است و امسال 80 ميليارد تومان مي خواهد تا از مالکيت بر مدرسه صرف نظر کند! من نمي دانم در کجاي دنيا چنين جهشي در قيمت و سود وجود دارد؟! و بايد اقتصاددانان جهان به ايران بيايند و از ايشان سودآوري را ياد بگيرند!نظرات کاربران:
آقاي علاءالديني ادعا مي کند در سال 83 يک ميليارد و 400 ميليون تومان پرداخت کرده است و امسال 80 ميليارد تومان مي خواهد تا از مالکيت بر مدرسه صرف نظر کند! من نمي دانم در کجاي دنيا چنين جهشي در قيمت و سود وجود دارد؟! و بايد اقتصاددانان جهان به ايران بيايند و