چند سال بعد با توجه به نگاه الکساندر کالري، کيهاننورد نامدار روسيه به ايران و مردم ما و همچنين احترامي که وي به عقايد دينيمان دارد، پس از آن که مشخص شد، او فرماندهي ناو کيهاني سايوز تي.ام.آ-01 ام را بر عهده گرفته است، تصميم گرفتم بار ديگر محمولهاي ايراني را توسط او راهي ايستگاه فضايي بينالمللي کنم.
وي گفت: در پاسخ به اهانتي که در امريكا به قرآن مجيد صورت گرفت به اين نتيجه رسيدم که فرستادن قرآن مجيد، ميتواند عکسالعمل مناسب و پاسخ شايستهاي به اين حركت زشت باشد. به همين دليل پيشنهاد خود را با الکساندر کالري مطرح كردم. وي نيز که بارها با ارسال نامههاي تبريک به مناسبت موفقيتهاي علمي ايران، احترام خود را به ايران و ايرانيان نشان داده با کمال ميل پذيرفت و قرار بر اين شد که قرآن مجيد را به ايستگاه فضايي بينالمللي برده و در پايان ماموريت به زمين بازگرداند.
برزو خاطرنشان كرد: اين قرآن به همت الکساندر كالري فرمانده ناو سايوز تي.ام.آ-01 ام به ايستگاه فضايي منتقل و پس از سفري 159 روزه در 16 مارس 2011 به زمين بازگردانده شد.
وي گفت: پاول وينوگرادوف كه در سال 2006 به درخواست من مجموعه اي از مينياتورهاي استاد فرشچيان را به ايستگاه فضايي بين المللي برد، در حال حاضر براي انجام سومين ماموريت فضايي خود در سال 2013 آماده ميشود. وي موافقت كرده كه در سفر آتي خود نيز يك محموله ايراني ديگر را به فضا ببرد.
برزو خاطرنشان كرد: مينياتورهاي استاد فرشچيان در 2006 و قرآن مجيد در سال 2010 را خودم انتخاب كردم اما مي خواهم محموله بعدي را هموطنانم انتخاب كنند که مدتي است اين مطلب را در وبلاگ شخصي خود به نشاني www.cborzu.mihanblog.com به نظرخواهي گذاشتهام تا اينبار مردم ايران تصميم بگيرند که چه چيزي به فضا برود.
گفتني است، شاهنامه فردوسي، ديوان حافظ و رباعيات خيام از بيشترين پيشنهادهاي مطرح شده در پاسخ به اين فراخوان تا كنون بوده است.