کد خبر 697328
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۵

وزیر بهداشت گفت: نهایت تلاشم این بود که از اعتبارات سایر نقاط بزنم تا به خوزستان کمک کنم و استاندار خوزستان نیز در این زمینه کمک می‌کنند.

به گزارش مشرق، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی امروز در حاشیه بازدید از مراکز درمانی شهرستان شوشتر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز با کمک خیران و پیگیری نمایندگان مجلس و فرماندار  به بیمارستان جدید دانشکده آمدیم و شاهد فعالیت‌های عمرانی خوبی در بیمارستان جدید دانشکده و بیمارستان الهائی شوشتر هستیم.

وی افزود: امروز در شهرستان شوشتر دانشکده پیراپزشکی  و بخش سی تی اسکن   افتتاح و فوق تخصص نوزادان در کنار سه متخصص کودک مشغول به درمان نوزادان شده است؛خوشبختانه  بخش ام آر آی این شهرستان در حال آماده شدن است که امیدواریم سال آینده آن را راه‌اندازی کنیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه باید در جلساتی مشکلات بیمارستان گتوند را نیز برطرف کرد، گفت: یک بخش نورولوژی و یک درمانگاه فوریت‌های پزشکی در شوشتر به بهرداری می‌رسد و خوشبختانه می‌توانم بگویم که  در زمینه طرح تحول سلامت در خوزستان کارهای بسیار خوبی انجام شده است.

وی با بیان اینکه خوزستان در زمینه طرح تحول نظام سلامت به توجه ویژه‌ای نیاز دارد، عنوان‌کرد: خوزستان با سایر نقاط کشور متفاوت است  و وزارت بهداشت باید توجه بیشتری به این استان داشته باشد.

قاضی‌‍‌زاده هاشمی با بیان اینکه از دولت و بنیاد مستضعفان به دلیل حمایت و کمک‌های ارائه شده تشکر می‌کنم بیان‌کرد: ستاد اجرائی فرمان امام با وجود اینکه در حوزه ما مسئولیت و وظیفه مستقیمی ندارد اما شاهد فعالیت‌های این نهاد هستیم که با نهایت دلسوزی به مناطق محروم و مستضعف بدون چشم داشتی کمک می‌کند.

وی گفت: متاسفانه بخشی از بیماری‌های مردم ناشی از اقدامات بشر و آلودگی‌ها است که انتظار داریم همان‌طوری که شرکت نفت گام‌های موثری در حوزه بهداشت برداشت  با کاهش آلودگی از بروز بیماری‌ها پیشگیری کنیم.

وزیر بهداشت افزود: فاضلاب یکی از مسائل مهمی است که از نظر بهداشتی باید به آن پرداخته شود و این مسئله در خوزستان بسیار مهم است به طوری که متاسفانه در شهری مانند خرمشهر با وجود سازندگی بعد از جنگ همچنان با مشکلات فاضلابی مواجه است.

وی با بیان اینکه پدیده ریزگردها در کنار فاضلاب خوزستان برای زندگی مردم به یک مصیبت تبدیل شده است، گفت: در خوزستان با مشکل بیماری تنفسی مواجه بودیم که هرس گیاهان شیوع بالای صدهزار نفری را کاهش  و امیدواریم که در سال آینده آمار امسال نیز بیشتر کاهش باید.

 قاضی‌زاده هاشمی گفت: تلاش می‌کنیم که بیشترین میزان اعتبار را به خوزستان، سیستان و بلوچستان، ایلام و خراسان جنوبی همچنین 30 درصد از ظرفیت دانشگاه‌ها را به رشته‌های شاخه پزشکی  اختصاص دهیم. در استان خوزستان سالانه 100 نفر نیروی بومی جذب می‌کنیم در صورتی که تنها سه دانشگاه علوم پزشکی در اهواز، دزفول و آبادان  داریم   اما در تلاش هستیم با اعتبار مورد نیاز  زمینه رشد دانشکده‌های شوشتر و بهبهان را فراهم سازیم.

 وی با بیان اینکه 250 طرح با کمک استانداری و وزارت بهداشت درحال ساخت است، افزود: نهایت تلاشم این بود که از اعتبارات سایر نقاط بزنم تا به خوزستان کمک کنم و استاندار خوزستان نیز در این زمینه کمک می‌کنند.