کد خبر 71938
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۹

به تازگی تعدادی از دانشمندان سوئدی دریافته اند که خوردن شکلات تلخ میتواند از سکته جلوگیری کند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق،زنانی که شکلات تلخ بیشتری می‌خورند، خطر بروز سکته در آنان کاهش می‌یابد.

البته با توجه به این‌که میزان کالری، چربی و قند شکلات زیاد است، در خوردن آن باید اعتدال رعایت شود. کاکائوی موجود درشکلات تلخ بیشتر و میزان قند آن کم‎تر از شکلات شیری است و از این‌رو فواید آن نیز بیشتر است.

بر اساس گزارش رویترز، به گفته دانشمندان، فلاوانول‎ها، مواد موجود در شکلات تلخ هستند که برای سلامتی مفیدند. فلاوانول‌ فشارخون بالا که عامل بروز سکته است را کاهش می‌دهد.