رسانه های آمریکایی و انگلیسی درباره ادعای مقامات آمریکا درخصوص به اصطلاح نقشه ایران برای ترور سفیر سعودی در واشنگتن شک و تردید کردند.

به گزارش مشرق به نقل از العالم، این رسانه با شک و تردید درباره صحت ادعای مقامات آمریکایی درباره تلاش ایران برای ترور سفیر سعودی، آن را داستانی هالیودی توصیف کردند.

درهمین راستا، مجله "نیوزویک" آمریکا بر نبود دلایل متقن در این زمینه تاکید کرد و نوشت: این اولین بار نیست که تهران به مسائلی متهم می شود که انجام نداده است.

این مجله با اشاره به سابقه آمریکا در وارد کردن اتهامات بی اساس به سایر کشورها به پرونده عراق اشاره کرد و نوشت: آمریکا درباره عراق نیز اتهامات نادرستی مبنی بر وجود سلاح های کشتار جمعی در این کشور مطرح کرد.

مجله آمریکایی "آتلانتیک" نیز نوشت: دشوار است که ایران نفعی در این زمینه داشته باشد.

این مجله با اشاره به موضعگیری واقدامات دوگانه آمریکا در جهان و عملیات ترور این کشور واشغالگری کاخ سفید نوشت: آمریکا خود با آزادی کامل به ادامه رفتارش در عراق و افغانستان و کشورهای دیگر ادامه می دهد و دشمنان خود را در خاک سایر کشورها نظیر "انور العولقی" را در یمن و "اسامه بن لادن" را در پاکستان ترور می کند.

درحالی که کاخ سفید و برخی کشورهای غربی همپیمان آن نظیر انگلیس همسو با یکدیگر، سناریوی ساختگی تلاش ایران برای ترور سفیر سعودی در واشنگتن را مطرح می کنند؛ تردید رسانه های آمریکایی دراین زمینه و درقبال موضعگیری های دوگانه کاخ سفید و اقدامات این کشور در سطح جهان را می توان دلیل دیگری بر سست بودن این ادعا دانست که با هدف تحت فشار قرار دادن ایران صورت می گیرد.

این ابراز تردید به رسانه های آمریکایی محدود نمی شود به گونه ای که رسانه های انگلیسی نیز در این سناریوی آمریکا علیه ایران تردید می کنند و برای نمونه ادعاهای پوچ کاخ سفید درخصوص وجود سلاح های کشتار جمعی در عراق را مطرح می نمایند.

در همین زمینه، روزنامه ایندیپندنت با اشاره به توانمندیهای بالای اطلاعاتی ایران و ابراز تردید در این ادعای کاخ سفید علیه ایران نوشت: این نقشه عجیب با درایتی که ما از دستگاههای اطلاعاتی ایران سراغ داریم، همخوانی ندارد.

این روزنامه نوشت: "این ادعا که ایران از یک فروشنده خودروهای مستعمل که در گذشته متهم به صدور چک های تقلبی شده است، برای ترور سفیر سعودی در واشنگتن توسط یک باند مواد مخدر مکزیکی استفاده کند؛ با درایت و هوشیاری که ما از دستگاههای اطلاعاتی ایران سراغ داریم، همخوانی ندارد".

این روزنامه در اشاره به دروغگویی مقامات آمریکایی افزود: وزیر دادگستری آمریکا با اطمینان زیاد ادعای توطئه ایران علیه سفیر سعودی را اعلام کرد که این گفته او، ما را به یاد سخنان "کالین پاول" وزیر امور خارجه اسبق آمریکا می اندازد که در سال 2003 میلادی در سازمان ملل گفت؛ واشنگتن دلایل غیرقابل انکاری دارد که نشان می دهد صدام سلاح های کشتار جمعی تولید کرده است.

این درحالی است که بعدا سلاح کشتار جمعی در عراق یافت نشد و پوچی ادعاهای مقامات آمریکایی به اثبات رسید.

ایندیپندت نوشت گروهی در آمریکا می خواهند از طرح این ادعا استفاده کنند که از جمله نومحافظه کاران و سران هوادار اسرائیل هستند که همیشه خواهان به راه انداختن جنگ علیه ایران می باشند.

روزنامه "فایننشنال تایمز" نیز با تاکید بر نبود ادله قاطع درخصوص ادعای آمریکا علیه ایران نوشت: این ادعای آمریکا همچنان در مرحله تایید شده قرار ندارد.

این روزنامه با شک و تردید درباره درست بودن ادعای کاخ سفید علیه ایران درخصوص تلاش برای ترور سفیر سعودی در واشنگتن افزود: برخی دلایل ما را بر آن می دارد که در محتوای این ادعا شک کنیم که از جمله می توان به شرکت کنندگان در این نقشه ترور اشاره کرد زیرا آنها از مهارت زیادی برخوردار نبوده اند.

با نگاهی به مطالب روزنامه های غربی و اوضاع خاورمیانه درچند ماه اخیر می توان به روشنی دریافت که هدف از طرح چنین ادعای پوچی علیه ایران در شرایط کنونی، فرار واشنگتن از تنگنایی است که در منطقه گرفتار آن شده اند زیرا جهان عرب شاهد انقلاب های مردمی و موج بیداری اسلامی و الگوبرداری آن از انقلاب اسلامی ایران است.

این وضعیت کاخ سفید و کاهش نفوذ آمریکا همراه با انقلاب های جهان عرب بویژه انقلاب مردمی در بحرین، واشنگتن را بر آن داشته است تا با طرح سناریویی ساختگی؛ از یک سو ایران را برای حمایت نکردن از این انقلاب های مردمی که به زیان منافع غرب و آمریکا و همپیمانان آنها در منطقه از جمله رژیم سعودی است، زیرفشار قرار دهد و از سوی دیگر، نوک پیکان رسانه ها را از توجه به این انقلاب ها منحرف کند.