به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، تظاهرکنندگان آمریکایی می گویند دستگیری صدها نفر از معترضان فقط سبب گسترش اعتراضها شده و برای پیوستن شمار بیشتری از مردم امریکا به این جنبش ، الهام بخش بوده است.
تظاهرکنندگان امریکایی می گویند با حاکمیت بانکها بر امریکا و جاری شدن ثروتهای کلان کشور به جیب ثروتمندان معدود کشور مخالف هستند ان هم در شرایطی که مردم معمولی امریکا،روز به روز فشارهای بیشتری را متحمل می شوند.
در این میان، مایکل بلومبرگ شهردار نیویورک از معترضان خواسته است پارک زاکوتی را تخلیه کنند که محل تجمع معترضان در نزدیکی ساختمان وال استریت است.
بلومبرگ گفته است این پارک باید به منظور پاکسازی و نظافت ان تخلیه شود اما تظاهرکنندگان این درخواست را رد کرده اند و تاکید دارند به تظاهرات خود ادامه خواهند داد.
معترضان امریکایی برای اینکه هیچ بهانه ای به دست مسوولان شهری نیویورک ندهند، با هر وسیله ای که در اختیار دارند حتی مسواکهایشان به پاک کردن پارک زوکاتی مشغول هستند.
معترضان امریکایی می گویند درخواست تخلیه موقت این پارک برای نظافت ان، تلاشی برای برچیدن محل تجمع تظاهرکنندگان است و در نتیجه انها خودشان ابتکار عمل را به دست گرفتند و پارک را تمیز کرده اند.
تظاهرکنندگان امریکایی خودش را اکثریت نود و نه درصد جامعه می خوانند به این معنا که یک درصد طبقه ثروتمند حاکم ، اکثر ثروت کشور را در اختیار دارند و نابرابری و شکاف طبقاتی در امریکا روز به روز شدیدتر و شدیدتر می شود. براساس امار منتشر شده، یک درصد ثروتمندان امریکا حدود چهل درصد از کل ثروت در این کشور را در اختیار خود دارند.
اما دولتمردان امریکا حاضر نیستند به دوستان قدیمی ثروتمند خودشان پشت کنند. شرکتهای امریکایی با چند میلیون دلار هزینه درقالب کمک به رقابتهای انتخاباتی در امریکا و لابی هایشان، میلیاردها دلار از طریق کمکهای مالی دولت ، تخفیفهای مالیاتی و مشوقهای دیگر دولتی به جیب می زنند.
همه این پولها از محل مالیات دهندگان امریکایی تامین می شود. معترضان امریکایی می گویند چگونه می توان در کشوری زندگی کرد که یکصد تظاهرکننده ارام دستگیر می شوند اما حتی یک نفر از بانکداران بزرگ امریکایی یا عوامل بحران اقتصادی و مالی امریکا دستگیر نمی شوند؟ 00:41:37.24