کد خبر 72433
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۲

در شرایطی که دولت آمریکا به دلیل افزایش بدهی ها و کسری بودجه خود درصدد کاهش هزینه های دولتی و از جمله هزینه های نظامی کشور است، وزیر دفاع آمریکا کاهش بودجه نظامی را عامل ویرانی ارتش این کشور توصیف کرد.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از روزنامه آمریکایی "واشنگتن تایمز"، "لئون پانتا" وزیر دفاع آمریکا روز گذشته هشدار داد که کاهش شدید و بیش از ۴۵۰ میلیارد دلاری هزینه های نظامی پنتاگون در طول ۱۰ سال باعث نابودی ارتش می شود.

پانتا خطاب به کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد: من نمی گویم که این (کاهش هزینه های نظامی) یک تاکتیک ترسناک و یا یک تهدید است، (بلکه) این یک حقیقت است.

رئیس پنتاگون و "مارتین دمپسی" رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا خطاب به قانونگذاران کنگره اعلام کرده اند که اعمال کاهش های شدیدتر به معنای کاهش نیرو و دشواری حفظ نظامیان در تمام مناطق حساس و بجرانی جهان است.

پانتا ضمن پافشاری بر همکاری کنگره با وی در زمینه بودجه، اعلام کرد: قانونگذاران باید کاهش های هزینه ای را در برنامه های بودجه‌ای الزامی دولت فدرال اعمال کنند و به افزایش سطح درآمدها بپردازند.

هشدار وزیر دفاع آمریکا در رابطه با نقش تخریبی و ویران کننده کاهش بودجه نظامی بر ارتش کشور در شرایطی گزارش می شود که افزایش کسری بودجه و بدهی های عمیق دولت آمریکا دولت فدرال را مجبور به کاهش هزینه ها و از جمله بودجه های نظامی کشور کرده است و این در حالیست که بودجه پنتاگون در طول ۱۰ سال بعد از وقوع حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر دو برابر و به حدود ۷۰۰ میلیارد دلار رسیده است.

در توافقنامه بدهی که تابستان سال جاری میلادی بین "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا و جمهوریخواهان کنگره به تصویب رسید، کاهش ۳۵۰ میلیارد دلاری در هزینه های پیش بینی شده پنتاگون در طول ۱۰ سال آینده مطرح شده است.

پانتا با اشاره به اینکه ارتش آمریکا در طول دهه گذشته به شدت روی جنگ با شبه نظامیان و تروریست ها درعراق و افغانستان متمرکز بوده است تا روی مهارت ها و تجهیزاتی که برای مبارزه با نیروهای دریایی، هوایی و ارتش های مدرن مورد نیاز است، اعلام کرد: ارتش آمریکا متعاقب یک دهه جنگ و افزایش هزینه های پرسنل خود تحت فشار بوده است و نیازمند مدرنیته شدن و نوسازی است.

وزیر دفاع آمریکا در ادامه سخنان خود، ضمن اعلام پیچیده تر شدن موضوعات امنیت بین الملل به فرصت های مهاجمان سایبری که ممکن است زیرساخت های آمریکایی را تهدید کنند، اشاره کرد.