به گزارش مشرق، پایگاه اینترنتی روزنامه واشنگتن پست آمریکا نوشت: شمار قابل توجهی از افراد بزرگسال در آمریکا تصور می کنند شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای رنگ است.
در گزارش این روزنامه به قلم کایتلین دوی آمده است: براساس نظرسنجی جدید آنلاین که موسسه ای موسوم به مرکز نوآوری لبنیات در آمریکا انجام داده است، هفت درصد افراد بزرگسال در آمریکا بر این باورند که شیرکاکائو از گاوهای قهوه ای رنگ دوشیده می شود.
این نظرسنجی به صورت ملی در سراسر آمریکا انجام شده است.
اگر یک حساب و کتاب ساده انجام دهیم مشخص می شود که این هفت درصد شامل شانزده میلیون و چهارصد هزار آمریکایی می شود. به عبارتی دیگر معادل جمعیت کل ایالت پنسیلوانیای آمریکا نمی دانند که شیر کاکائو مستقیما از گاو تولید نمی شود بلکه ترکیبی از شیرگاو، کاکائو و شکر است!
این روزنامه اطلاعات جالب دیگری را هم منتشر کرد و نوشت: تحقیقات وزارت کشاورزی آمریکا در اوایل دهه نود میلادی مشخص کرد که از هر پنج فرد بزرگسال در آمریکا، یک نفر نمی دانست که همبرگر از گوشت گاو تولید می شود.
کارشناسان بخش کشاورزی و دامداری آمریکا معتقدند در طی این دهه ها اطلاعات مردم آمریکا در بخش های کشاورزی و دامداری تغییر زیادی نکرده است.
سیسلی آپتن موسس مرکز غیرانتفاعی فود کورپس می گوید هم اکنون ما عادت کرده ایم هر ماده غذایی مورد نیاز را از فروشگاه تهیه کنیم درحالیکه هیچ آموزشی از طرف معلمان به کودکان داده نمی شود تا آنها بدانند که مواد غذایی طی چه فرایند هایی تولید می شوند تا به فروشگاه ها برسند؟
البته این آمار و ارقام در سراسر آمریکا یکسان نیست یعنی افرادی که در مناطق روستایی زندگی می کنند اطلاعات بیشتری درباره نحوه تولید مواد غذایی دارند.
دربرخی مناطق شهری آمریکا ناآگاهی درباره برخی اطلاعات ساده مربوط به مواد غذایی بسیار بالا است.
یکی از نمونه های جالب در مدرسه ای در منطقه شهری در ایالت کالیفرنیا رخ داده است. محققان از دانش آموزان پایه چهارم، پنجم و ششم پرسیدند که خیار شور چیست؟ پاسخ دانش آموزان نشان داد که بیش از نیمی از آنها نمی دانستند که خیارشور از خیار درست می شود! یا اینکه آنها نمی دانستند که پیاز و کاهو گیاه محسوب می شوند. همچنین از هر ده دانش آموز سه دانش آموز نمی دانستند که پنیر از شیر درست می شود!
یکی از نویسندگان آمریکایی در کتاب خود به نام "سواد آشپزخانه ای" می نویسد در اواسط قرن نوزدهم وقتی که بخش زیادی از آمریکایی ها به شهرها مهاجرت کردند، این امر باعث شد که تعداد کمتری از آنها درگیر تولید و فرآوری مواد غذایی باشند و به همین علت اطلاعات آنها در زمینه مواد غذایی کاهش یافته است.
گفتنی است نشریه های بیزنس اینسایدر، گلوبال نیوز کانادا، ایندیپندنت انگلیس و نیویورک دیلی نیوز نیز این خبر جالب را منتشر کردند.