چند ساعت پس از سفر ظریف به فرانسه گردهمایی منافقین با حضور شخصیت‌های سعودی و آمریکایی در پاریس برگزار شد.

به گزارش مشرق، اگرچه سال گذشته نشست منافقین ۳ هفته بعد از سفر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه به پاریس برگزار شد، امسال اما منافقین گردهمایی سالانه‌شان را درست چند ساعت پس از حضور وزیر امور خارجه کشورمان در پاریس برگزار کردند؛ سفری که ظریف می‌گوید طی آن با مسؤولان فرانسه موضوع منافقین را به عنوان یک نقطه ابهام در روابط مطرح کرده و آنها هم تاکید کردند ارتباطی با این گروه ندارند اما ساعاتی بعد، «میشل دو وو کولور» نماینده مجلس ملی فرانسه از جنبش امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور این کشور در نشست منافقین حضور پیدا کرد.

در این گردهمایی میهمانان خارجی بر حمایت از گروهک تروریستی منافقین تاکید کردند اما مریم رجوی، سرکرده این گروهک، از تمرکز بر گروهی گفت که مسؤول «تغییر» در ایران است. او این گروه را هسته اصلی فتنه ۸۸ دانست. او همچنین درباره ماجرای اعدام منافقین در سال ۶۷ و عوض شدن جای جلاد و شهید ابراز رضایت کرد و آن را ماحصل عملیات یک سال گذشته هسته تغییر دانست.

گردهمایی سالانه اعضای گروهک تروریستی منافقین روز شنبه در منطقه ویلپنت پاریس با حضور منافقین اجاره‌ای برگزار شد. در این نشست که گفته می‌شود با فشارهای عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برگزار شده است، علاوه بر هیات‌هایی از چند کشور عربی، نیوت گینگریچ رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا، رودی جولیانی شهردار پیشین نیویورک و از چهره‌های نزدیک به دونالد ترامپ، جوزف لیبرمن عضو حزب دموکرات آمریکا، جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد و پای همیشگی میتینگ‌های نمایشی منافقین، میشل دو وو کولور نماینده مجلس ملی فرانسه از جنبش امانوئل مکرون و ترکی الفیصل رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی، میهمانان ویژه این مراسم بودند.

از نکات قابل توجه، حضور گروه‌های معارض سوری در این نشست بود. این گروهک‌های تروریستی که پس از آغاز درگیری‌ها در سوریه، همواره از کمک‌های منافقین بهره برده و در چندین عملیات به صورت مشترک شرکت کرده‌اند، در این نشست حضور پررنگی داشتند.


در این گردهمایی که تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد، مریم رجوی، سرکرده این گروهک تروریستی در اظهاراتش از وجود یک نیرو برای «تغییر» در ایران سخن گفت. او کارکرد این گروه را کمک به سقوط نظام در شرایط بحرانی تعریف کرد و آن را تشکیل‌دهنده «هسته اصلی قیام!» در سال ۸۸ خواند. رجوی گفت: این گروه در سال ۸۸ هسته اصلی قیام‌ها را تشکیل داد و شعارها را از «رای من کو» به شعار علیه اصل ولایت فقیه تغییر داد.

او همچنین گفت که این گروه تغییر از سال گذشته توانست ماجرای اعدام منافقین در سال ۶۷ را به  «کانون سیاست امروز» منتقل کند. وی افزود: مرداد سال گذشته، برافراشتن پرچم دادخواهی کشتار زندانیان سیاسی در ۲۹ سال پیش را به کانون سیاست امروز منتقل کرد و در نمایش انتخابات اخیر شعار «نه جلاد نه شیاد» را اجتماعی کرد. رجوی در اظهاراتش که با تشویق حضار همراه بود، به واکنش رهبر انقلاب به جابه‌جا شدن جای شهید و جلاد در این حوادث اشاره کرد و مدعی شد روزی در پیشگاه ملت در این باره حسابرسی خواهد شد.


گستاخی‌های تازه ترکی الفیصل علیه ایران


گروهک تروریستی منافقین که در سال‌های گذشته از سوی سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی کشورهای مرتجع منطقه بویژه عربستان سعودی و برخی کشورهای غربی مورد حمایت و پشتیبانی مالی قرار می‌گرفت، سال گذشته با دعوت از ترکی الفیصل، رئیس سابق استخبارات عربستان در نشست خود، رسما حمایت سعودی‌ها از این تروریست‌ها را علنی کرد. در نشست سال گذشته ترکی الفیصل به صراحت از خواسته سعودی‌ها برای «سرنگونی حکومت ایران» سخن گفت و چنین ادعا کرد که این اتفاق بزودی محقق خواهد شد.


واکنش منفعلانه وزارت امور خارجه به اظهارات هتاکانه مقامات سعودی علیه ایران و بی‌هزینه بودن اینگونه اظهارات علیه ایران، باعث شد ترکی الفیصل بار دیگر در گردهمایی منافقین شرکت کند و اظهاراتی به مراتب تندتر از سال گذشته بر زبان براند. شاهزاده سعودی در این نشست که همچون سال گذشته از سوی رسانه‌های سعودی با پوشش گسترده همراه شد، بدون درنظر گرفتن حمایت علنی عربستان از تروریست‌ها بویژه در عراق و سوریه و تفکر وهابیت به عنوان سرمنشأ فکری آنها، مدعی شد: «دولت ایران بزرگ‌ترین حامی تروریسم است». وی در ادامه ادعاهای واهی خود در جمع منافقین کوردل گفت: «آیت‌الله خمینی برای صدور انقلاب‌ها و کودتاها به منطقه تلاش کرد».

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری النشره، ترکی الفیصل سپس بدون اشاره به سیستم حکومتی پادشاهی در عربستان و بیگانه بودن این کشور با واژه انتخابات و دموکراسی مدعی شد: «رفتار نظام ایران، این کشور را واجد شرایط نمی‌کند که یک نظام دموکراتیک باشد». ترکی الفیصل در ادامه گستاخی خود افزود: «باید مسؤولان نظام ایران را به دادگاه کیفری بین‌المللی سپرد». وی همچنین گفت: «تلاش‌ها برای مقابله با نظام ایران، مشروع است».
آمریکایی‌ها چه گفتند؟


علاوه بر این مقام سعودی، شخصیت‌های آمریکایی نیز در این نشست به بیان مطالبی علیه کشورمان پرداختند. رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک، بار دیگر از لزوم پشتیبانی دولت آمریکا از گروهک منافقین و همچنین سیاست «تغییر رژیم» آمریکا درباره ایران سخن‌سرایی کرد؛ جولیانی پشت تریبون منافقینی ایستاد که ۱۷ هزار شهید ترور، یادگاری آنها در ایران اسلامی است و در اظهاراتی وقیحانه گفت: «شما، من، دولت من و مدیریت شما، همه ایران را دقیقا به یک شکل می‌بینیم؛ این رژیم شیطانی است و باید برود».

جوزف لیبرمن، عضو حزب دموکرات آمریکا نیز پس از این نشست در گفت‌وگو با یورو ریپورتر در اظهاراتی وقیحانه گفت: «رژیم ایران بزرگ‌ترین تهدید امنیت آمریکا و امنیت خاورمیانه و امنیت جهانی است؛ تنها راه تغییر ایران، تغییر رژیم آن است». نیوت گینگریچ، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا نیز ضمن بی‌اعتنایی به مشارکت بیش از ۷۳ درصد مردم ایران در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گستاخانه گفت: «رژیم ایران فکر می‌کند عدالت یعنی هیچ‌کس حق نداشته باشد در انتخابات نامزد شود».

همچنین جان بولتون، نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل در این نشست مدعی شد: نباید به ایران اجازه داده شود هلال جغرافیایی از ایران تا عراق و سوریه و لبنان را کنترل کند. وی در ادامه مدعی شد: ایران نه‌تنها تهدید هسته‌ای بلکه تهدیدی برای صلح و امنیت است. رژیم ایران رفتارش را عوض نمی‌کند و تنها راه‌حل، تغییر رژیم است. سیاست آمریکا نیز این است که رژیم ایران تغییر پیدا کند.

این سیاستمدار آمریکایی از حضور در این نشست ابراز خوشحالی کرد و گفت تغییر رژیم ایران قابل دسترسی است. لیندا چاوز، مدیر پیشین روابط عمومی کاخ سفید نیز در این نشست مدعی شد: بهترین راه‌حل در ایران جایگزین کردن رژیم حاکم است. جنبش شما تحت هدایت مریم رجوی تنها جنبشی است که می‌تواند جایگزین این رژیم بشود و بنیادگرایی اسلامی را ریشه‌کن کند.


سخنرانی نماینده هم‌حزب مکرون


نشست منافقین در شرایطی امسال در پاریس برگزار شد که چند ساعت پیش از برگزاری، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در فرانسه با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. ظریف پس از این دیدار، در یادداشتی کوتاه در اینستاگرام از احترام وزیر خارجه فرانسه به ایران گفت و نوشت: «وی از خداحافظی و دست دادن دم در اتاقش امتناع می‌کند تا به احترام ایران، وزیر خارجه‌اش را تا پلکان خروجی وزارت خارجه بدرقه کند».

اما ساعاتی پس از این ادای احترام(!) وزیر خارجه فرانسه و بدرقه محمدجواد ظریف تا پای پلکان خروجی، شماری از سناتورهای فرانسوی از جمله یک سناتور حزب امانوئل مکرون به نشست منافقین رفتند و در آن به سخنرانی پرداختند.

منبع: روزنامه وطن امروز