آتش به اختیار خطابش به همه مدیران و مسئولان است تا هر شخصی بر طبق توانایی خود کاری فرهنگی تولید کند.

به گزارش مشرق،‌ محمد مهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی پیرامون بیانات مقام معظم رهبری تحت عنوان آتش به اختیار و سهم تولیدات سینمایی در صنعت سینمای ایران گفت: به عقیده من و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظلّه العالی) و تأکید و تعلق خاطر ایشان به حوزه فرهنگ و هنر، ما تاکنون پیش از دیگر عرصه‌های دولتی از بیانات و رهنمود‌های رهبر انقلاب برای پیشبرد برنامه‌ها و تحقق مطالبات فرهنگی، معرفتی استفاده کرده‌ایم و راهبردهای ایشان را بر اساس تأکیدی که داشتند همواره آویزه گوش‌هایمان خواهیم کرد.

وی در ادامه با بیان تعبیر معنایی آتش به اختیار و سهم صنعت سینما و هنر ایرانی اظهار داشت: فرمایش مقام معظم رهبری درباره آتش به اختیار و به کار بردن آن در شرایط کنونی حوزه فرهنگ، در دوران تسلط فرهنگ غرب و فضای مجازی بر همه جای دنیا از جمله ایران، یکی از مؤثرین را‌ه‌ها برای دستیابی به حیات فرهنگی هر جامعه است.

رئیس سازمان سینمایی افزود: این واژگان، در عین اینکه وظیفه‌ای را از دوش مدیران کم نمی‌کند که هیچ، بلکه مسئولیتی سنگین‌تر نیز محول کرده است، در واقع آتش به اختیار فراخوانی عمومی است، برای هر کسی که طبق توانایی خودش، کاری فرهنگی تولید کند. بازار امروز دیگر عرضه خود را، از طریق پیام‌ به شنوندگان و بینندگان فراخوان می‌دهد و می‌طلبد که هرکس به حرف‌های فرهنگی و معرفتی خود بر حسب بضاعتش جامه عمل بپوشاند و شروع به تولید و بارگذاری کند.

وی با اشاره به اینکه وظیفه مدیران دولتی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، سنگین‌تر خواهد شد، بیان کرد: در بخش مکّلف و مدیران دولتی بنا به سخن رهبری وظیفه هر کس سنگین‌تر می‌شود، چرا که باید زیرساخت‌ها را هم برای تولیدکنندگان و هم کسانی که خودجوش شروع به فعالیت فرهنگی و معرفتی کرده‌اند مهیا کنند. امیدوارم که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، کارها پیگیری شود و به همان مقصودی که مدنظر مقام معظم رهبری است، دست پیدا کنیم.

بیداری اسلامی و آتش به اختیار

حیدریان با یادآوری تأکید رهبری به بیداری اسلامی در جهان، گفت: به عقیده من تأکید بیشتر مقام معظم رهبری بر نقش بیداری اسلامی است و شرط بیداری اسلامی را، ابتدا بیداری خود مسئولان می‌دانند. ما اگر خودمان بیدار باشیم می‌توانیم مخاطبان داخلی و خارجی خود را بیدار کنیم و حوزه فرهنگ و معرفتی خودمان را رواج بدهیم. این جزو بدیهیات است که اگر ما با زبان فرهنگ و الفبای خودمان صحبت نکنیم از دیگران تقلید کرده‌ایم و دیده و شنیده نخواهیم شد.

مدیر سازمان سینمایی کشور عنوان کرد: آتش به اختیار خطابش به همه مدیران و مسئولان است، و ما در همین راستا دو برنامه پنج ساله را آماده کرده‌ایم و وظیفه خود می‌دانیم که به دولت ارائه بدهیم.

رئیس سازمان سینمایی در پایان گفت: حوزه‌هایی که امروزه به آن  نیاز داریم، از مشترکات همه دنیا است و صرفا برای ایران رقم نمی‌خورد. ما اگر کار خوب نسازیم، دیگری با رنگ و لعاب بهتر جایش را پر می‌کند و تقلید از آنها راه به جایی ندارد و ما را از بازارهای جهانی حذف خواهد کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران