عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: آموزش و پرورش در برخی استانها به شکلی کاملا سیاسی اداره می شود و گروههای سیاسی به جای فرهنگیان کار تصمیم گیری برای آموزش و پرورش را در دست گرفته اند.

به گزارش سرویس جامعه مشرق؛ رویکرد سیاسی برخی مدیران استانی در آموزش و پرورش، علاوه بر بحرانی ساختن وضعیت آموزشی دانش آموزان،  باعث به تعطیلی کشیده شدن مقوله پرورشی در مدارس کشور شده است. سید صادق طباطبایی نژاد عضو کمسیون فرهنگی مجلس با بیان این نکته و تاکید بر گلایه های بسیاری از کارشناسان فرهنگی از سیاست های آموزشی دولت یازدهم به مشرق گفت: عملکرد سیاسی برخی مدیران این وزارتخانه همانند مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان در بکارگیری مدیران سیاسی با رویکرد سیاسی خاص و بستن مسیر انتقادات برای مدیران و فرهنگیان، مشکلات بسیاری را برای آموزش و پرورش رقم زده است، به نحوی که مثلا مدیران انتصابی از سوی این فرد تنها به شرط دارا بودن عقاید و ریشه های سیاسی خاص منصوب می شوند و دارا بودن تخصص هیچ اولویتی ندارد.

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان یادآور شد: متاسفانه بررسی های ما نشان می دهد آموزش و پرورش در برخی استانها همچون اصفهان به شکلی کاملا سیاسی اداره می شود و گروههای سیاسی به جای فرهنگیان کار تصمیم گیری برای آموزش و پرورش را در دست گرفته اند. بر همین اساس میزان قبولی دانش آموزان در مناطقی مانند اردستان و زواره که بنده نماینده آنها هستم، در کنکور سراسری به شدت کاهش یافته است. شرایط امروز آموزش و پرورش در مناطقی چون اصفهان بحرانی است و امیدواریم مسئولان هشدارهای فرهنگیان و دلسوزان را نسبت به ورود سیاسیون به بدنه آموزش و پرورش بشنوند.

وی با تاکید بر اینکه عملکرد سیاسی چنین افرادی مانند مدیرکل آموزش و پرورش استانی مهم همچون اصفهان کار را به جایی کشانده که حتی نمایندگان اصلاح طلب استان نیز مجبور به اعتراض شده اند، گفت: استفاده از مدیران سیاسی و غیر کارشناس، دیکته کردن عقاید سیاسی در نظام آموزشی و نگاه تنگ نظرانه برای حل مشکلات فرهنگیان باعث شده تا آموزش و پرورش یک استان بزرگ و مهم با چالش مواجه شود.

طباطبایی به دست گرفتن کنترل سازمان مهمی مانند آموزش و پرورش را توسط مدیران سیاسی، ظلمی آشکار به آینده ایران دانست و گفت: متاسفانه در طول چند سال گذشته، آموزش و پرورش هیچ عملکردی در زمینه پرورشی نداشته و حال بعد از چهار سال نوبت به اقدامات سیاسی در آموزش و پرورش رسیده است؛ اقداماتی که در نهایت باعث ضعیف شدن نظام آموزشی کشور خواهد شد.