به گزارش مشرق به نقل از فارس، عیسی کشاورز امروز در جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس که در وزارت ارشاد برگزار شد اظهار داشت: امسال در نمایشگاه قرآن چرخه تولید طراحان حوزه چادر را به طور تخصصی برگزار کردیم. هم اکنون در حدود یک میلیارد متر پارچه چادری در کشور مصرف میکنیم که فقط در حدود 300 تا 400 متر آن تولید داخل بوده و بقیه به صورت قاچاق وارد کشور میشود.
وی افزود: 37 طرح جدید چادر آماده تولید است و در تلاش هستیم تا ژورنال آن را با رعایت استاندارها رونمایی کنیم. همچنین در سالهای آینده نمایشگاههای چادر را با قوت بیشتری برگزار خواهیم کرد.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه اواخر آبانماه نمایشگاه مانتو برگزار خواهد شد گفت: تا کنون حدود 450 طرح به دبیرخانه نمایشگاه ارسال شده است و انتظار داریم تا طی 25 روز فرصت باقیمانده حدود 1000 طرح به دبیرخانه نمایشگاه برسد که از این تعداد در حدود 100 تا 200 طرح را در نمایشگاه مانتو رونمایی خواهیم کرد.
کشاورز ادامه داد: مدلهای جدید مانتو که در نمایشگاه رونمایی خواهند شد در سطح یکصد فروشگاه تهران عرضه خواهند شد و مردم میتوانند برای خرید آنها به این مراکز منتخب مراجعه کنند.
وی عنوان کرد: کارگروه ساماندهی مد و لباس تلاش میکنند تا مدلهای ایرانی و اسلامی را جایگزین مدلهای وارداتی از غرب به کشور کند و اگر قرار است تا طرحی در کشور مد شود باید تعداد آن محدود باشد به گونهای که در هر فصل دو تا سه مدل جدید از پوشش را به جامعه ارائه کنیم.
کشاورز با بیان اینکه کارگروه ساماندهی مد و لباس تلاش میکند تا در ایام سال نو بخشی از مد کشور را از طریق پوششهای اسلامی ارائه شده تامین کند گفت: جشنواره ملی مد و لباس دهه فجر برگزار خواهد شد که در آن از طرحهای برتر حمایتهای مناسبی صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: هدف اصلی ما از برپایی جشنواره ملی مد و لباس شناسایی افراد برتر در حوزه طراحی لباس ایرانی و اسلامی و ارتباط میان فعالان این حوزه با یکدیگر است به گونهای که یک فضای رقابتی را در حوزه طراحی مد و لباس ایرانی و اسلامی در جامعه ایجاد کنیم.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس با اشاره به اینکه بنیاد ملی مد و لباس و پارک فناوری مد و لباس از مصوبات کارگروه ساماندهی مد و لباس است عنوان کرد:هم اکنون اعتبار و فضای کافی را برای اجرایی کردن این مصوبات نداریم.
وی ادامه داد:برای شروع کار بنیاد ملی مد و لباس و ادامه فعالیت آن نیازمند حمایت جدی و برنامهریزی عملیاتی هستیم. همچنین برای تاسیس پارک فناوری مد و لباس فضا و امکانات لازم را نداریم. به همین جهت در تلاش هستیم تا اساسنامه بنیاد ملی مد و لباس را در شورای فرهنگ عمومی مطرح کنیم.
کشاورز با اشاره به اینکه برای اجرایی شدن مصوبات کارگروه ساماندهی مد و لباس نیازمند حمایت تمام نهادهای عضو هستیم عنوان کرد: پیشنهاد 5 میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی مد و لباس را در بودجه سال آینده در نظر داریم.