کد خبر 7550
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۵

با انتشار جزييات پرونده محکوميت دکتر عافيه صديقي کارشناسان قضايي معتقدند روند دادگاه به گونه‌اي جانبدارانه برگزار شده که منجر به حبس 86 زندان براي اين زن دانشمند مسلمان شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، جزئيات پرونده محکوميت دکتر "عافيه صديقي "، مشتمل بر يکصد و يازده صفحه، روز يکشنبه منتشر شد.
کارشناسان در اين زمينه مي‌گويند: با بررسي جزئيات محاکمه دکتر عافيه صديقي به اين نتيجه رسيده‌اند که روند دادگاه، از هر لحاظ به صورتي ترتيب داده شده که به محکوميت وي به 86 سال زندان منجر مي‌شده است.
در فوريه گذشته دادگاهي در ايالات متحده دکتر صديقي را در رابطه با هفت اتهام مجرم شناخت.
اتهامات وي مانند دو پرونده در مورد تلاش براي قتل بوده است، البته دادگاه اتهام داشتن قصد قبلي براي قتل را رد کرد.
پس از اينکه دادگاه حکم خود را اعلام کرد دکتر صديقي در رسانه‌ها مطرح و از عموم خواسته شد تا کسي که درگير اين پرونده است را ببخشند و از اقدامات ناشي از حس انتقام‌جويي جلوگيري کنند.
وکلاي شاکيان مي‌گويند: دکتر صديقي بدون اينکه آمريکايي‌ها که به ولايت غزني سفر کرده‌ بودند در جريان باشند، بطور مخفي پشت پرده طبقه دوم مکاني که آن‌ها اجتماع کرده بودند، پنهان شده و دفعتاً از پشت پرده خارج شده و اسلحه يک سرباز آمريکايي را قاپيده و شروع به تيراندازي کرده است.
بنا به ادعاي اين وکلا عافيه صديقي توسط اسلحه کمري سربازي که به سمت وي شليک مي‌کند، زخمي و سپس دستگير مي‌شود.
دولت آمريکا عافيه صديقي زن دانشمند مسلمان و حافظ قرآن را طي محاکمه‌اي ناعادلانه به 86 سال حبس محکوم کرد.
عافيه صديقي متخصص بيولوژي و بيوفيزيک به اتهام ارتباط با القاعده در مارس 2003 توسط FBI دستگير و به زندان آمريکايي بگرام منتقل و پس از تحمل آزارهاي جنسي سربازان آمريکايي به آمريکا منتقل شد.
وي معروف به دانشمند پاکستاني حدود هفت سال پيش توسط آمريکايي‌ها در پاکستان به اتهام ارتباط با القاعده دستگير و براي بازجويي به زندان بگرام در افغانستان منتقل شد.
پس از مدتي که وي در زندان بگرام در مقابل بازجوهاي آمريکايي مقاومت نشان داده بود، مورد آزار و اذيت قرار گرفت و به زنداني در آمريکا منتقل شد و هم اکنون نيز در آمريکا زنداني است.
در پي اجراي اين حکم بار ديگر موجي از تنفر در جهان اسلام عليه آمريکايي‌ها به راه افتاد و مقامات کاخ سفيد براي جلوگيري از اين انزجار عقب نشيني کرده و راههايي را براي بازگردادن اين زن دانشمند مسلمان به کشورش پيشنهاد داده‌اند.