عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه نحوه برخورد در شرایط دیپلماتیک باید به نمایندگان آموزش داده شود، گفت:در این دوره از مجلس مسئله عکس گرفتن یا سِلفی گرفتن و در تلگرام یا گروه‌ها یا اینستاگرام گذاشت.

به گزارش مشرق، سهیلا جلودارزاده نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی به بیان دیدگاهش درباره اقدام برخی از وکلای ملت در عکس سِلفی گرفتن با «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پرداخت.

 خانم جلودارزاده! شما اقدام برخی نمایندگان مجلس در عکس سِلفی گرفتن با خانم موگرینی را چطور ارزیابی می‌کنید؟ با توجه به جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی و اتفاقاتی که در این چند سال رخ داده از جمله نقض برجام از سوی 1+5 به خصوص آمریکا، این اقدام نمایندگان مجلس را چطور ارزیابی می‌کنید و آیا این اقدام وکلای ملت کَسر شأن نظام و جایگاه نمایندگی مجلس نبود؟

به نظرم دامن زدن به این مسئله صلاح نیست و این اقدام خود به جایگاه کشورمان در دنیا بیشتر لطمه می‌زند، می‌توانستیم از کنار این موضوع بگذریم و در محافل خصوصی یا جلسه غیرعلنی راجع به آن صحبت کنیم، ولی الان آنقدر خودمان این موضوع را مطرح می‌کنیم که صلاح نیست.

 محافل خصوصی در شرایطی است که آن عکس منتشر نمی‌شد، اما وقتی نمایندگان مجلس با آن شوق و ذوق و آنگونه با خانم موگرینی عکس سِلفی می‌گیرند، باعث شد حتی اصلاح‌طلب‌ها و رسانه‌هایشان هم نسبت به این اقدام برخی نمایندگان مجلس انتقاد کنند...

 بنده صلاح نمی‌دانم...

 آیا وقتی شما می‌فرمایید در محافل خصوصی این اقدام نمایندگان مجلس نقد شود، نظرتان این است که سِلفی گرفتن وکلای ملت با خانم موگرینی اقدام ناشایستی بوده است و شأن و جایگاه نمایندگان مجلس را به نحوی زیر سؤال بردند؟

 همواره در مجالس کشورهای غربی یک مسئله‌ای بود و به نوعی آموزش‌هایی برای افرادی که برای اولین بار نماینده مجلس شده بودند، وجود داشت؛ به عنوان مثال شرایط دیپلماتیک برای نمایندگان مجلس آن کشورها مطرح و تشریح می‌شد، نحوه برخورد با میهمانان خارجی برای آنان توضیح داده می‌شد، مسائل دیگر تشریح می‌شد، بنده در اینجا به خودم این اجازه را نمی‌دهم، با توجه به مسائلی که در زمان انتخابات وجود داشت، حالا این مجلس شکل گرفته است. ولی بالاخره ما باید مثل یک خانواده باشیم و سعی کنیم به برخی مسائل واقعاً از دید یک تحلیل نگاه کنیم، بگوییم چرا این اتفاق می‌افتد، چه بازتاب‌هایی دارد و چگونه باید برخورد شود.

آیا منظورتان این است که به نمایندگان مجلس شورای اسلامی آموزش نحوه برخورد با میهمانان خارجی داده نشده و باید به آنان آموزش داده شود؟!

 بله...به عنوان مثال بنده معلم بودم و به مجلس می‌آیم یا در یک عرصه بین‌المللی هم حضور پیدا می‌کنم، ممکن است با توجه به استعداد خودم و نگاه کردن به دیگران مقداری مسائل را یاد بگیرم یا تجربه قبلی داشته باشم اما ممکن هم هست این مسائل را نداشته باشم و بر اساس تشخیص و احساس خودم عمل کنم.

چون جایگاه نمایندگی مجلس شورای اسلامی محترم است، بنده به خودم اجازه نمی‌دهم به این همکاران چیزی را بگویم، اما اگر این آموزش‌ها باشد، قطعاً خود به خود کسی عمداً نمی‌خواهد اینگونه خودش را سر زبان‌ها بیندازد.

کلاً در این دوره از مجلس شورای اسلامی مسئله عکس گرفتن یا سِلفی گرفتن و در تلگرام یا گروه‌ها یا اینستاگرام گذاشتن رواج پیدا کرده است، اینکه ما به مجلس آمده‌ایم که فقط کارهایمان را به اطلاع مردم برسانیم، این موضوع تا مقداری لازم است، اما اینکه تمام هدف ما همین باشد خوب نیست، کلیت سِلفی گرفتن و عکس گرفتن و گذاشتن در گروه‌ها باید حدّ تعادلی پیدا کند که هم به مردم اطلاع‌رسانی شود که بدانند نمایندگان‌شان چه کارهایی برای آنان انجام دادند و هم از آن طرف شأن و شئونات رعایت شود و کار انجام شود.

منبع: فارس