به گزارش مشرق به نقل ازپايگاه اطلاعرساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرات آيتالله خامنهاي،برخي از چهرههاي فرهنگي و علمي، روشنفکران خارجي، دوستان قديمي آقا، خانواده شهدا و فرماندهان و نظاميان، در هنگام نماز ظهر و عصر دوشنبههاي هر هفته، خود را به بيت رهبري ميرسانند تا قبل و يا بعد از اقامه نماز جماعت، ميهمان رهبر انقلاب باشند. گاهي اوقات هم، افراد براي تجديد ديدار و خاطرات، خودشان را به نماز جماعت دوشنبهها ميرسانند.
در آخرين روزهاي سال هشتاد و هشت، خانواده شهيد عبدالحسين برونسي، پيش از اذان ظهر، به بيت رهبري آمدند تا ساعتي با رهبر انقلاب به گفتوگو بنشينند.
چند دقيقه پس از حضور خانواده شهيد، رهبر انقلاب وارد اتاق شدند و بعد از سلام و عليک گرم و خوشآمدگويي، دعوت کردند تا مهمانان صحبتهاي خود را آغاز کنند. يکي از همراهان خانواده شهيد، استاندار خراسان رضوي بود. کنگره بزرگداشت شهيد برونسي در اسفندماه در حال برگزاري بود و آقاي استاندار، گزارشي اجمالي از اين کنگره داد. در ضمن گزارش، آقاي استاندار دو خبر سينمايي هم داد: اکران فيلم «به کبودي ياس» که پيرامون زندگي شهيد برونسي است و نيز خبر ساخت فيلمي درباره زندگي شهيد کاوه.
رهبر انقلاب از فرزندان شهيد برونسي خواستند که صحبت کنند. وقتي فرزند ارشد «اوستا عبدالحسين» صحبت ميکرد، جلسه از حالت رسمي فاصله گرفت: «هروقت ميخواهيم به ديدار شما بياييم، من خواب شما را ميبينم! اينبار هم خواب ديدم که عکس بابا را بر روي سينه گرفتهام و در آغوش شما قرار دارم».
جملات فرزند بزرگ شهيد برونسي فضاي جلسه را منقلب کرد. رهبر جواب داد که: «اينگونه خوابها را بارها در ديدار با خانواده شهدا و از زبان آنها شنيدهام که حمل بر کرامت بنده ميکنند؛ درحاليکه اينگونه خوابها از کرامت و صفاي خود خواببيننده است.»
دخترها و عروسهاي شهيد نيز به رهبرشان معرفي شدند. يکي از فرزندان شهيد از آقا خواست تا براي نوه يک ساله «اوستا عبدالحسين» دعا کنند. آقا سراغ نوزاد را گرفتند که معلوم شد زير چادر مادرش آرام گرفته است.
پس از پايان سخنان خانواده شهيد، چندکلامي هم رهبر انقلاب صحبت کردند. ويژگيهاي شهيد برونسي از زبان آقا شنيدني بود: «خيلي براي تاريخ و جامعه ما اهميت دارد که اين شهيد که کارش بنّايي بوده، به جايگاهي ميرسد که در جنگ با اينکه معلومات دانشگاهي نداشت چنان پيشرفت کند که از يک بسيجي معمولي به مقامات عالي نظامي برسد... مديريت جنگ تنها نظامي نيست، بلکه فرماندهي جنگ نياز به مديريت سياسي، فکري، انساني و اخلاقي دارد و اين شهيد با شخصيت جامعالاطراف خود، از پس آن برآمد.»
علاوه بر رعايت حدود بيتالمال که رهبر انقلاب آن را از ويژگيهاي مهم شهيد برونسي دانستند، به نکته جالب ديگري هم اشاره کردند: «در زمان جنگ تحميلي شنيدم که وقتي مجموعههاي دانشگاهي با شهيد برونسي ديدار داشتند، مجذوب صحبتهاي او ميشدند».
آقا درباره پرورش انسانهاي بزرگ، شهيد برونسي را مثال زد و گفت: «شهيد برونسي و امثال او بايد نماد حقيقتِ پرورش انسانهاي بزرگ با معيارهاي الهي و اسلامي و نه ظاهري و معمولي باشند.»
رهبر انقلاب از خانواده شهيد برونسي تقدير کردند و در مورد همسر شهيد گفتند: «ايشان خيلي صبور هستند. بالأخره اگر کسي بتواند پنج پسربچه را بزرگ کند، خيلي هنر ميخواهد!»
ديگر نزديک اذان بود و آقا بلند شدند براي اقامه نماز. فرزندان شهيد دورتا دور آقا را گرفته بودند و با رهبر حرف ميزدند. فرزند ارشد شهيد برونسي، چفيه آقا را گرفت و در نهايت هم، مهمان کوچک ديدار، نوه يکساله اوستا عبدالحسين برونسي آخرين نفري بود که آقا با نوازش و دعا از او خداحافظي کردند.
کد خبر 7602
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۳
ويژگيهاي شهيد برونسي از زبان آقا شنيدني بود: «خيلي براي تاريخ و جامعه ما اهميت دارد که اين شهيد که کارش بنّايي بوده، به جايگاهي ميرسد که در جنگ با اينکه معلومات دانشگاهي نداشت چنان پيشرفت کند که از يک بسيجي معمولي به مقامات عالي نظامي برسد.»