به گزارش مشرق، در روزهای گذشته حرف های مهرداد میناوند در یک برنامه تلویزیونی و شوخی او با سرمربی و دروازهبان استقلال حسابی حاشیهساز شده است. میناوند در این برنامه الفاظی توهین آمیز برای علی منصوریان و سیدمهدی رحمتی به کار برد تا باشگاه استقلال وارد عمل شود و در بیانیه ای از این بازیکن شکایت کند. مهرداد میناوند اما به جای تلاش برای کم کردن حاشیه دوباره با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرامش خبرساز شد و برای استقلالی ها خط و نشان کشید. او در این باره نوشت:
«آقای مربی آقای به اصطلاح کاپیتان چه کسی رو از چه چیزی می ترسونید؟؟ شنیدم که گفته اید کسی وساطت نکند، من هم از همه پیشکسوتان میخواهم به هیچ وجه وساطت نکنند. می خواهم تا آخرش بروم. مگر آن روزی که در دیدار دوستانه با خونه به خونه خط دادید به سکوهایتان که مرا به باد ناسزا بگیرند عذرخواهی کردید که الان انتظار عذرخواهی دارید. در یک برنامه حرف هایی به صورت شوخی گفته شد که حقیقتا برخلاف میلم به زبان آوردم.
شما که لابی های قویتون رو به کار انداختید، کانال های جعلیتون شروع کردن به چاپ مصاحبه های خیالی از پیشکسوتان پرسپولیس. من با تک تکشون صحبت کردم و هیچکدومشان روحشان هم از این مصاحبه ها خبر نداشت. تمامیه مصاحبه های دیگران هم با تحریف همین سایت ها چاپ شدند. فعلا که شما از این فوتبال سود می برید و سکو و لابی قوی دارید و همه جوره در حال تخریب و ناسزاگویی بنده هستید. من که به این فوتبال نچسبیده ام و هیچ منفعتی هم از آن ندارم، اما دلم و پشتم گرم به این هواداران و مردم خونگرم است. من فرزند مکتب تیمی هستم که وقتی با بزرگ این باشگاه علی پروین در تلویزیون شوخی کردم علیرغم شیطنتهای زیاد اطرافیان این کار را یک شوخیه قشنگ و بانمک تلقی کرد.
پ.ن.١: لطفا انقدر هم دم از مکتب و مرامِتون نزنید برید یک سری هم به سایت ها، پست ها و کامنت های هوادارانتون بزنید که چه سنگ تمامی گذاشته اند و مرا مورد کثیف ترین و شنیع ترین واژه ها قرار داده اند. هر چند که برای من تازگی ندارد و همیشه با جنبه بالای خودم این تحرکات را نادیده گرفته ام.
پ.ن.٢: در یک جایی دیدند یک نفر زشت ترین الفاظ را نثار یک بنده خدای دیگری می کند. علت را جویا شدند و گفتند چرا انقدر به این بنده خدا فحش رکیک می دهی گفت این فلان فلان شده به من گفته بی ادب. حالا شده داستان ما و مکتبشان را هم به رخ می کشند. هر چند حجازی ها و پورحیدری ها فرزند خَلف این مکتب هستند و قابل ستایش. ولی این کجا و آن کجا».