به گزارش مشرق، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه 8 شهریور) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح ترویج کتابت قرآن کریم به رسم الخط مفاخرملی با کلیات این طرح با 119 رأی موافق، 35 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 205 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
همچنین در بررسی جزئیات این طرح، نمایندگان با ماده واحده این طرح با 115 رأی موافق، 26 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 205 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
براساس ماده واحده این طرح؛ از تاریخ تصویب این قانون، دولت و دیگر نهادهای متولی مجاز هستند در ترویج فرهنگ قرآنی برای چاپ و اهدای قرآن کریم از اعتبارات دولتی کتابت های برجسته مفاخر ملی مانند مرحوم میرزا احمد نیریزی را مورد حمایت و ترویج قراردهند.
براساس تبصره این ماده واحده؛ دولت مجاز است در جهت اجرای این قانون هر ساله از یارانه های موجود برای چاپ و نشر قرآن مورد نظر به بخش های غیردولتی اعتباری اختصاص دهد.
براساس این گزارش؛احد آزادیخواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درخصوص این طرح گفت:به نظر ما این طرح اولویت دارد ،چرا که هم می تواند در حوزه اشتغالزایی موثر باشد و هم از فرهنگ غنی ایرانی و مفاخر ملی حمایت کند.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی به ما می گوید که به سمت تولیدات داخلی حرکت کنیم، تصریح کرد: در حوزه فرهنگ نیز باید به تولیدات داخلی توجه داشته باشیم و این قانون به هیچ وجه انحصار را ترویج نمی دهد، بلکه شمولیت دارد و ما می توانیم از کسانی که رسم الخط ایرانی را در کتابت قرآن کریم به کار می گیرند حمایت کنیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: بسیاری از متعلمان قرآن نیز رسم الخط های غیرایرانی همچون عثمان طه را سهل القرائه نمی دانند و ما برای سهولت درقرائت نیز به دنبال رسم الخط ایرانی رفته ایم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: این قانون جامعیت دارد و می تواند موضوع رسم الخط قرآن را مهندسی کند و به این مسئله مهم نظم ببخشد.