کد خبر 770431
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۳

«محمود کاوه» طی سال های جهادش در «جبهه‌ی غرب»، به کابوسی دردناک برای ضدانقلاب و مزدوران بعثی تبدیل شد و نقشی تعیین کننده در برقراری امنیت در غرب کشور را ایفا نمود

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، «حاج محمود کاوه»به سال ۱۳۴۰ شمسی در مشهد متولد شد. وی به سال ۱۳۵۸ شمسی، زمانی که تنها ۱۹ سال داشت، با لباس پاسداری از انقلاب اسلامی، پای به مناطق عملیاتی کردستان گذاشت و سه سال بعد، تحت پرورش و آموزه های استادِ بی مانندِ «اخلاق» و «جهاد»، شهید «محمد بروجردی» به مرتبه ای از بالنده گی رسید که  فرماندهی «تیپ ۱۵۵ ویژه شهدا» به او سپرده شد. این تیپ که مدت کوتاهی پس از تاسیس به لشکر تبدیل شد، در سال های دفاع مقدس از ارکان نبرد در جبهه های غرب به شمار می رفت. «محمود کاوه» طی سال های جهادش در «جبهه‌ی غرب»، نام خود و آوازه ی یگان تحت امرش را به کابوسی دردناک برای ضدانقلاب و مزدوران بعثی تبدیل کرد و نقشی تعیین کننده در برقراری امنیت در غرب کشور را ایفا نمود. «تیپ ۱۵۵ ویژه شهدا» تحت فرماندهی کاوه، حدود چهار سال، به طور میانگین، طی هر ماه، چند عملیات تمام عیار نظامی را در حوزه ی ماموریت خود، طراحی و هدایت می کرد و جبهه ی غرب، نمونه ای مانند او را دیگر به خود ندید. 
«کاوه» سرانجام در شهریور سال ۱۳۶۵ در منطقه عمومی «حاج عمران» ، طی «عملیات کربلای ۲ »، بر فراز قله‌ی موسوم به ۲۵۱۹ ، خلعت شهادت پوشید.

آن چه پیش رو دارید، دقایقی است از یک سخنرانی مبسوط شهید «محمود کاوه» که به مناسبت سی و یکمین سال گشت شهادتش، برای نخستین بار در فضای مجازی منتشر می شود:

روحمان با یادش شاد
هدیه به روح بلندپروازش صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم