کد خبر 770841
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۱

محدثه که برای سفر به شیراز آماده بود هم اکنون با دست و پای قطع شده روی تخت بیمارستان به آینده‌ای فکر می‌کند که چندان برای او امیدوار کننده و روشن نیست.

به گزارش مشرق، در جریان حادثه تلخ تصادف خونین اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی، ۷ دانش‌آموز و یک مربی جان خود را از دست دادند.

در این حادثه ۲ دانش‌آموز نیز دچار قطع عضو شده‌اند و البته این بار نخستی نیست که در جریان اردوهای دانش‌آموزی شاهد بروز حوادث و مرگ افراد هستیم.

در دستورالعمل اردوهای دانش‌آموزی تردد وسایل نقلیه حامل دانش‌آموزان در شب با رعایت ضوابط و مقررات راهنمایی و رانندگی و امور ایمنی درج شده بلامانع اعلام شده است و همین مسئله باعث شد تا اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی ساعت ۱۱ شب به مقصد شیراز حرکت کند و حوالی ساعت ۴ صبح در اطراف شهرستان داراب به دلیل خواب‌آلودگی راننده دچار حادثه شده و متاسفانه ۷ نفر جان خود را از دست دادند.

هم اکنون حرکت اتوبوس دانش‌آموزان آن هم در ساعت ۱۱ شب به یکی از عجیب‌ترین و اساسی‌ترین مباحث این اردو تبدیل شده است تا جایی که سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش می‌گوید برای شخص بنده نیز این سوال مطرح است که چه ضرورت داشته اتوبوس حامل دانش‌آموزان آن وقت شب حرکت کند و باید دلایل این بی‌تدبیری را بدهند.

اگر چه برخی افراد معتقدند گرمای هوا و شرجی بودن آن منجر شد تا اتوبوس حامل دانش‌ آموزان در ساعت ۱۱ شب حرکت کند اما این موضوع در باور افکار عمومی پذیرفنتی نیست، چرا که اغلب اتوبوس‌ها دارای کولر هستند و هم اکنون این سوال بی‌پاسخ مانده که با چه تدبیری اتوبوس حامل ۴۰ دانش‌آموز  ساعت ۱۱ شب در جاده‌ای که به اذعان نمایندگان مجلس یکی از شلوغ‌ترین جاده‌ها محسوب می‌شود، به حرکت در آمده است.

علاوه بر داغ جان باختن ۷ دانش‌آموز در این حادثه یکی از غم‌انگیز ترین مسائل قطع عضو دو دختر نوجوان دانش‌آموز است و حال این سوال مطرح است که چه کسی پاسخگوی این دانش‌آموزان خواهد بود.

محدثه شبرا یکی از دو دانش‌آموزی است که در جریان این حادثه دچار قطع عضو شده و دست و راست و پای چپ خود را از دست داده است و هم اکنون در یکی از بیمارستان‌های شیراز تحت مداواست.

در همین رابطه پدر محدثه شبرا  می‌گوید: فرزندم در یک سالگی مادر خود را از دست داد و یکی از آرزوهای او ادامه تحصیل و پزشک شدن بود؛ دخترم هر سال از سوی آموزش و پرورش به اردو می‌رفت و تا به امروز به شهرهای مختلفی همچون مشهد و تهران سفر کرده اما متاسفانه این بار در جریان اردوی شیراز حادثه تلخ تصادف رخ داد که منجر شد دست راست و پای چپ محدثه در همان صحنه تصادف قطع شود.

وی می‌افزاید: محدثه با رضایت ما به این اردو رفت و اگر رضایت نداشتیم قطعاً نمی‌توانست به این سفر برود.

پدر محدثه ادامه می‌دهد: هم اکنون محدثه به لحاظ روحی وضعیت مناسبی ندارد و این نیاز احساس می‌شود که وزارت بهداشت و آموزش و پرورش از مصدومان این حادثه حمایت لازم را داشته باشند. چرا که در غیر این صورت دختران نوجوان دچار آسیب روحی می‌شوند. البته هم اکنون دو روانشناس مشغول مداوای محدثه هستند و امیدواریم که بعد از مرخص شدن او از بیمارستان نیز خدمات روانشناسی ادامه یابد، چرا که این حادثه تا مدت‌ها به عنوان کابوس در ذهن دخترم باقی می‌ماند.

وی بیان می‌کند: مسئولان آموزش و پرورش برای دیدن محدثه به بیمارستان آمده‌اند و وعده‌هایی را نیز داده‌اند به عنوان مثال مدیر آموزش و پرورش هرمزگان به دخترم پیشنهاد داد  که بدون کنکور به دانشگاه برود و البته محدثه سال آینده باید در کنکور شرکت کند. هم چنین مسئولان آموزش و پرورش وعده داده‌اند تا به لحاظ درسی از دانش‌آموزان حمایت کنند و حقوق آنها را از دو ماه بعد به حساب‌شان واریز کنند. البته امیدواریم که این مباحث در حد وعده باقی نماند و وعده‌ها به فراموشی سپرده نشود.

همچنین عمه محدثه  عنوان کرد که این دانش‌آموز از یک سالگی مادر خود را از دست داد و هم اکنون با پدر بزرگ و مادر بزرگ خود زندگی می‌کرد و آرزوی او این بود که پدر بزرگ فلجش را درمان کند.

در حالی که در حادثه تلخ تصادف خونین اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی،  ۷ دانش‌آموز جان خود را از دست داده و دو دانش‌آموز نیز دچار قطع عضو شدند که این دانش‌آموزان باید سال‌ها با قطع عضو به زندگی ادامه بدهند؛ حال این سوال مطرح است که مسئولان برای اصلاح روند سفرهای برون استانی دانش‌آموزان و افزایش ایمنی در این رابطه چه برنامه‌ریزی خواهند داشت و آیا یک بار برای همیشه شاهد بسته شدن پرونده سفرهای خونین دانش‌آموزان خواهیم بود؟

منبع: تسنیم

برچسب‌ها