کد خبر 77415
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۸

به گفته محققان انگلیسی حرارت دادن گوشت در دمای بالا سبب تغیر شکل مواد قندی و آمینو اسید گوشت به مواد سرطانزا می شود.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از برنا، دانشمندان انگلیسی هشدار دادند، گوشتی که بسیار پخته شود خاصیت سرطانزا پیدا می‌کند.

به گفته محققان انگلیسی رویه تیره ای که در اثر حرارت بر روی سطح بیرونی استیک یا گوشت قرمز پخته شده قرار می گیرد، خطرابتلا به تومورهای روده ای را دو برابر می کند.

سرخ کردن و گریل کردن گوشت، کاملا خطر ساز است. زیرا، حرارت بالا در هنگام سرخ کردن یا گریل کردن گوشت سبب می شود تا  قند و آمینو اسید آن به مواد سرطان زا تغییر شکل  دهد.