به گزارش مشرق، «سرگئی بوردیلیاک» سفیر اوکراین در تهران امروز- دوشنبه- در دیدار حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل با بیان این مطلب افزود: امیدواریم زمینه همکاری های بیشتر و گسترده تر بین دو کشور افزایش یابد.
سفیر اوکراین در تهران ضمن تشکر از فرصت این دیدار گفت: حضور هیات عالی رتبه از اوکراین در مراسم تحلیف ریاست جمهوری در تهران، نشان دهنده اهمیت اوکراین به حفظ و گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران است.
بوردیلیاک ضمن تاکید بر اهمیت انجام سفر رئیس کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به اوکراین، همچنین از دعوت رئیس مجلس اوکراین از دکتر لاریجانی برای سفر به اوکراین خبر داد.
سفیر اوکراین در تهران با تایید مشکلات موجود در رابطه با صدور روادید و عدم وجود کارگزاری بانکی بین دو کشور اظهار داشت: با توجه به آمارهای موجود، اقدامات خوبی برای رفع این مشکلات در طی دو سال اخیر صورت گرفته و امیدواریم زمینه همکاری های بیشتر و گسترده تر بین دو کشور افزایش یابد.
**حوادث میانمار نمونه بارز نسل کشی سازمان یافته علیه مسلمانان است
حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل نیز در این دیدار با اشاره به آمادگی مجلس شورای اسلامی جهت توسعه همه جانبه همکاری ها گفت: دو کشور از ظرفیت ها و تجربیات بالایی برای توسعه و گسترش مناسبات برخوردار هستند که امیدواریم با افزایش تحرکات پارلمانی شاهد ارتقای هر چه بیشتر همکاری های فیمابین باشیم.
دستیار ویژه رییس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل در بخش دیگری از سخنان خود حل مشکلات موجود برای صدور روادید و عدم وجود کارگزاری بانکی بین دو کشور را از مهمترین اقدامات برای گسترش و ارتقای روابط تجاری دانست.
امیرعبداللهیان با اشاره به اوضاع یمن افزود: به دلیل طولانی شدن جنگ، فرصت رشد نیروهای تروریستی در منطقه بیش از گذشته شده است و این در حالی است که عربستان همچنان اصرار دارد که از طریق نظامی معادله را به نفع خود تغییر دهد و به راه حل سیاسی برای حل این بحران نمی اندیشد.
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف از کشتار مردم مسلمان و بی دفاع میانمار افزود: نگرانی جمهوری اسلامی ایران در مسئله میانمار به دو موضوع برمی گردد.
امیرعبداللهیان در ادامه افزود: اولاً آنچه در میانمار شاهد آن هستیم نمونه بارز از یک نسل کشی سازمان یافته علیه مسلمانان می باشد و مسئله دیگر که بی ربط به منطقه ما و منطقه بحرانی پیرامونی میانمار نیست، آن است که جنگ و ناامنی در جهان کنونی باعث رشد فزاینده جریان های تروریستی شده است که به ضرر جهان و منطقه می باشد.