به گزارش مشرق، علیاکبر ولایتی در حاشیه مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در جمع خبرنگاران، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با وجود 1.5 میلیون دانشجو و 70 هزار استاد و کارمند، یکی از ابداعات جمهوری اسلامی ایران و از نتایج انقلاب است که به امر حضرت امام(ره) تشکیل شد و پاسخ نیاز جوانان را به طور کامل برای داشتن مکانهایی برای آموزش عالی داد.
وی ادامه داد: اما امروز به جایی رسیدیم که صندلی دانشگاه چه در دولتی و چه در آزاد خالی است و داوطلب به اندازه صندلیها نداریم. ولی این باعث افتخار ما است که هیچ داوطلب آموزش عالی در کشور نیست که جایی برای آموزش نداشته باشد.
رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اما دانشگاه آزاد در تحولات اخیر بعد از اقدام مقام معظم رهبری و تصمیم ایشان برای ایجاد تحول در دانشگاه اقداماتی صورت گرفت و زمانی که دکتر رهبر به عنوان رئیس دانشگاه انتخاب شدند، فعالیتهای زیادی را در همهجا شروع کردند، از جمله در استان فارس که امروز با تکریم از دکتر ساروئی، آقای دکتر پیشقدم را به عنوان رئیس جدید دانشگاه معرفی کردند.
ولایتی اظهار امیدواری کرد که دانشگاه آزاد شیراز با توجه به مزیتهای این منطقه که صاحب علم و در اقلیم علم و فرهنگ است، در رشتههای مختلف علوم تجربی و علوم انسانی رتبه اول را در تمام کشور بتواند داشته باشد.
وی درباره پیشنهاد فرانسویها برای مذاکرات مجدد حول برجام گفت: به هیچوجه تجدید مذاکره برجام از طرف جمهوری اسلامی ایران اجرا نمیشود. یک بار این مذاکره انجام شده و مدتهای طولانی ایران با کشورهای 5+1 مذاکره کردهاند و به این نتیجه رسیدند و به هیچعنوان هیچ تردیدی از سوی هیچ کشوری در این موافقتنامه پذیرفته نیست و چنین پیشنهادهایی را قبول نمیکنیم.
رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی درباره همهپرسی کردستان عراق و تلاش بارزانی برای اجرای این رفراندوم، گفت: موضع ایران کاملا روشن است. حمایت کامل از تمامیت ارضی کشورهای منطقه از جمله عراق، موضع جمهوری اسلامی ایران است و مطمئنا انجام همهپرسی در بخشی از یک کشور مستقل مثل عراق، مقدمهای برای تجزیه است که هم دولت قانونی عراق و هم جمهوری اسلامی ایران مخالف هستند و حتی جامعه بینالمللی؛ اگر این کار شروع شود آخرش معلوم نیست و به کشورهای دیگر هم سرایت میکند و عراق محلی برای نفوذ صهیونیستها و اسرائیلیها میشود.
ولایتی ادامه داد: ممکن است آمریکاییها در ظاهر موضعی داشته باشند، اما در باطن کاری میکنند که کشورهای منطقه تضعیف شوند و به سوی تجزیه پیش بروند و در نهایت میخواهند در آینده به عنوان حامیان اقوام مختلف وارد صحنه شده و منطقه را به آشوب بکشانند. آمریکاییها و بعضی از کشورهای غرب در ایجاد آشوب که در سوریه دخالت مستقیم داشتند و نیز صهیونیستها نتوانستند با خلق داعش و سلفیهای افراطی سوریه را تخریب کنند و این ایران و متحدانش بودند که در آنجا پیروز شدند.
وی، این همهپرسی را یک طرح جدید برای تهدید قومیتها دانست و گفت: این طرح به ظاهر برای استقلال، ولی در واقع برای تجزیه کشورهاست که مطمئنا موفق نخواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم قویا با این رفراندومها و تلاشهایی که برای استقلال اما در حقیقت تجزیه کشورها صورت میگیرد، مخالفت میکند.