یک فعال اصلاح‌طلب با انتقاد از عملکرد فراکسیون امید در مجلس گفت:‌بنده به صراحت عنوان کنم برخی توانایی مدیریت فراکسیون امید را نداشتند و همین مسأله سبب یأس و ناامیدی در بین اصلاح‌طلبان شده است.

سرویس سیاست مشرق - انتقادات از عملکرد فراکسیون امید در میان اصلاح‌طلبان به شدت افزایش یافته است. برخی از اعضای فراکسیون امید نظیر الیاس حضرتی نیز چندی است در گفتگوهای مختلف نسبت به ضعف نیروهای اصلاح‌طلب در مجلس گلایه می‌کنند و هشدار می‌دهند که در آینده نمی‌توان با این نیروها مسائل کشور را به دوش کشید.

وی در این باره بیان می‌کند:‌ «امروز نمی‌توان در مورد ائتلاف صحبت کرد اما مهم‌ترین بحث در انتخابات مجلس فارغ از اینکه اصولگراها اکثریت را داشته باشند یا اصلاح‌طلبان یا وسطی‌ها، این است که مملکت کلا به این فکر باشد که چه باید بکند تا کارکشته‌ترین افراد هر جناح وارد میدان شوند.»

در همین رابطه قدرت الله علیخانی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با روزنامه آرمان گفتگویی داشته و با گلایه از عملکرد فراکسیون امید بیان می‌کند: « بنده خیلی شفاف و بی پرده عنوان کنم که اصلاح‌طلبان به صورت اسمی در مجلس دهم حضور دارند و در عمل اصلاح‌طلبان نماینده‌ای در مجلس ندارند. سر جریان اصلاحات کلاه رفته است.وضعیت به شکلی است که برخی در فراکسیون امید اهل سازش هستند. البته در بین اعضای فراکسیون امید نمایندگان متعهد و دلسوز هم وجود دارد. با این وجود سران فراکسیون امید به جاهایی خاص وصل هستند که نمی‌توانند بهتر از این عمل کنند.بنده به صراحت عنوان کنم برخی توانایی مدیریت فراکسیون امید را نداشتند و همین مسأله سبب یأس و ناامیدی در بین اصلاح‌طلبان شده است. مردم نسبت به عملکرد فراکسیون امید دچار تردید شده‌اند. وضعیت به شکلی است که اعضای فراکسیون امید به آقای کدخدایی رأی می‌دهند اما حاضر نیستند از آقای بیطرف حمایت کنند.»

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات عمده فراکسیون امید ساختار مدیریتی آن است بیان داشت: « بنده به یکی از نمایندگان فراکسیون امید به صراحت عنوان کردم بهتر است برای وخیم‌تر نشدن اوضاع هیأت رئیسه فعلی فراکسیون امید به صورت داوطلبانه کناره‌گیری کنند تا هیأت رئیسه جدیدی برای فراکسیون امید تشکیل شود که کارکرد بهتری داشته باشد. تا زمانی که هیأت رئیسه فراکسیون امید از همین افراد تشکیل شده باشد نمی‌توان از فراکسیون امید انتظار عملکرد قابل قبولی داشت.»

علیخانی همچنین با اشاره به تضعیف جایگاه عارف و وزن سیاسی او در مجلس گفت: «اگر آقای عارف وارد مجلس نمی‌شد احتمال اینکه در آینده تأثیرگذارتر باشد وجود داشت و می‌شد برای ایشان در سپهر سیاسی ایران یک دورنمای مثبت در نظر گرفت.»