به گزارش مشرق، علی لاریجانی که امروز (چهارشنبه، 12 مهرماه) به استان فارس سفر کرده است، پس از زیارت حرم مطهر حضرت شاه چراغ (ع) در جمع خبرنگاران گفت: یکی از اهداف سفر ما به استان فارس حضور در چند شهر این استان است و با توجه به نظر نمایندگان این استان در مجلس در مناسبتهای چند شهر شرکت خواهیم کرد و همچنین از نزدیک مشکلات برخی از شهرستانها بررسی میشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بعد از بررسی مسائل و مشکلات شهرها تلاش میشود که در بودجه سنواتی و طرحها و لوایح در این رابطه تدابیری اتخاذ شود، یکی از وظایف ما این است که اقتصاد کشور در مسیر تندشوندهای قرار بگیرد که مشکلاتی مانند بیکاری رفع شود البته در این راستا تلاشهایی انجام شده و قوانینی برای تسهیل فضای کسب و کار وجود دارد و در احکام برنامه ششم توسعه سرمایهگذاری تسهیل شده است.
لاریجانی اضافه کرد: باید با حضور در شهرستانها از نزدیک در جریان امور قرار گرفت که قوانین مصوب در مقام عمل به چه وضعیتی رسیده است و اگر مشکلاتی در این رابطه وجود دارد باید مشکلات حل شود.
رئیس نهاد قانونگذاری با بیان اینکه باید بازخورد قوانین در مقام عمل دیده شود، افزود: بعد از انجام بررسیها باید برای رفع مشکلات و کمبودها تدبیر اتخاذ شود.
وی در خصوص این موضوع که آیا برجام قابل مذاکره است، گفت: آقای ظریف چند بار در این زمینه پاسخ دادند و حرفهای وزیر خارجه درست است چون وقتی یک مذاکرات طولانی انجام شده و نهایتاً توافقی حاصل شده که جنبه بینالمللی پیدا کرده و به مصوبه شورای امنیت مستند شده است بنابراین پروژه مذکور تمام شده و اگر بحثی میخواهد انجام شود باید موضوع جدید مطرح شود که مشاهده شود آیا طرفین مایل به مذاکره هستند یا نه.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین ادامه داد: در موضوع هستهای مذاکرات ما پایان پذیرفته و حرفهایی که آمریکاییها میزنند بیشتر برای یک نوع چانهزنی است که بتوانند امکان بیشتری برای خودشان فراهم کنند البته مسیر اشتباهی طی میکند.
رئیس نهاد قانونگذاری افزود: تا جایی که با مسئولان اروپایی مذاکره داشتهام استنباط میکنم آنها نیز اشکال در روش سیاسی آمریکا را درک کردهاند و صراحتا میگویند ما مستقلا تصمیم میگیریم و معتقدند که برجام باید وجود داشته باشد البته در عالم سیاست باید این موضوعات را به صورت لحظه ای رصد کرد.
علی لاریجانی ادامه داد: ما در برجام منافعی تعریف کردهایم که تا وقتی آن منافع تأمین شود ما برجام را قبول داریم لاکن اگر طرف مقابل به برجام پایبند نباشد و به منافع ما لطمه زند آن موقع ما باید ما به ازای آن را در نظر بگیریم.