در حالی که دولت نرخ سالانه تورم را زیر 9 درصد اعلام می‌کند، قیمت مسکن فقط در شهریورماه امسال تا 15 درصد افزایش یافت.

سرویس سیاست مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

کیهان

گستاخی عجیب سفارت ایتالیا و پیشنهاد عجیب‌تر رئیس کمیسیون مجلس
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصمیم سفارت ایتالیا در تهران برای انگشت‌نگاری از دو نماینده مجلس خبر داد که قصد دارند بزودی به این کشور اروپایی سفر کنند و گفت: این کار، یک توهین آشکار است.


ابوالفضل حسن بیگی گفت: براساس برنامه‌ریزی کمیسیون امنیت ملی مجلس، برای کمک به وزارت خارجه و سرکشی به سفارتخانه‌های ایران در خارج از کشور خصوصاً اروپا بنا شده، من به همراه محمد جواد جمالی نماینده فسا به ایتالیا سفر کنیم. سفارت ایتالیا در تهران بیان کرده که ما قبل از سفر باید در سفارت انگشت‌نگاری انجام دهیم. ما این موضوع را توهین به جمهوری اسلامی و جایگاه نمایندگی مجلس می‌دانیم و اجازه چنین کاری را نخواهیم داد.


نماینده دامغان خاطرنشان کرد: وقتی یک نماینده مجلس، گذرنامه سیاسی دارد چه معنایی دارد که انگشت‌نگاری انجام دهد. ما در جایگاه مجلس هستیم و مصونیت داریم و لذا این کار توهین است.


وی گفت: پیشنهاد علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس این بود که انگشت‌نگاری در داخل مجلس انجام شود اما متأسفانه سفارت ایتالیا طفره می‌رود و بهانه‌های گوناگون می‌آورد.


نماینده دامغان با بیان اینکه تحت هیچ شرایطی این اقدام سفارت ایتالیا درست نیست، خاطرنشان کرد: هم اکنون حدود یک ماه سفر ما را به خاطر انگشت‌نگاری عقب انداخته‌اند ولی اگر این انگشت‌نگاری انجام شود من به این سفر نخواهم رفت.

مهار تورم روی کاغذ!مسکن در یک ماه 15 درصد گران شد
در حالی که دولت نرخ سالانه تورم را زیر 9 درصد اعلام می‌کند، قیمت مسکن فقط در شهریورماه امسال تا 15 درصد افزایش یافت.
این خبر را روزنامه دنیای اقتصاد از روزنامه‌های حامی دولت منتشر کرد و نوشت: افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت پیشنهادی مالکان آپارتمان‌های نوساز در شهریورماه موجب انصراف بخشی از متقاضیان خرید از جست‌وجوی آپارتمان‌های نوساز شده و اثر آن طی ۱۰ روز سپری شده از مهرماه از طریق بنگاه‌های معاملات املاک قابل مشاهده است.


 بر اساس گزارش بانک مرکزی طی شهریور امسال حدود ۲۰۰۰ فقره از معاملات مسکن نسبت به مرداد کاسته شد و از سطح بیش از ۱۷ هزار فقره در ماه میانی تابستان، به کمتر از ۱۴ هزار و ۵۰۰ فقره تنزل کرد. بنگاه‌های معاملات املاک به ویژه در مناطق ۴ و ۵ به‌عنوان پرمعامله‌ترین مناطق تهران، این کاهش معاملات را محسوس ارزیابی کرده و دو علت عمده را برای آن عنوان می‌کنند. علت اول افزایش بی‌حساب و کتاب قیمت پیشنهادی مالکان آپارتمان‌های نوساز در شهریورماه است.


به گفته واسطه‌های ملکی سازنده‌ها با این تصور که بعد از رکوردشکنی معاملات در مرداد، این وضعیت ادامه می‌یابد، قیمت‌های پیشنهادی خود را یکباره و بی‌دلیل افزایش دادند به نحوی که در منطقه ۵ آپارتمان‌های نوساز در یک ساختمان مسکونی که مترمربعی هفت میلیون تومان فایل شده و فروش رفته بود، در شهریور با ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومان افزایش قیمت فایل شد.
این وضعیت موجب شد بسیاری از متقاضیان خرید آپارتمان‌های نوساز که بودجه آنها اغلب با استفاده از وام و بعضا به رهن سپردن آپارتمان به رقم قابل قبولی رسیده، ناچار از خرید نوساز منصرف شوند و به آپارتمان‌های چهار تا هفت ساله روی بیاورند که قدری از افزایش بی‌دلیل قیمت دور بوده‌اند و با بودجه آنها تناسب دارند. از طرفی یافتن واحد چند سال ساخت که مورد پسند این متقاضیان باشد در بازار کنونی دشوار است.


علت دوم ریزش معاملات از منظر مشاوران املاک، سردرگمی مقطعی تحت تاثیر دستکاری نرخ سود بانکی است. به اظهار واسطه‌ها برخی از متقاضیان خرید مسکن به دلیل اینکه تحلیل روشنی از آینده بازار ندارند، با تغییر متغیرهای اقتصادی نظیر سود بانکی دچار تردید می‌شوند و ترجیح می‌دهند یکی، دو ماه دست نگه دارند تا مطمئن شوند زمان مناسب برای خرید رسیده است.
یادآور می‌شود براساس برخی گزارش‌ها، با انتقال فشار تورمی خرید مسکن به حوزه اجاره، نرخ اجاره بها نیز 30 تا 40 درصد افزایش پیدا کرده است. اجاره یک سوم تا نیمی از کل هزینه‌های ماهانه برخی خانوارها را تشکیل می‌دهد. در واقع این خانواده‌ها با تورم بالای 25 تا 30 درصد مواجه هستند و سالانه تا 30 درصد از قدرت خرید اقشار فرودست به این خاطر کاهش
پیدا می‌کند.

درباره همه‌چیز به جز تناقض وعده‌ها و وضعیت اقتصادی
یک اقتصاددان و استاد دانشگاه نسبت به طفره رئیس‌جمهور از پاسخگویی درباره مسائل اصلی و پرداختن به حواشی انتقاد کرد.
دکتر حجت‌اله عبدالملکی با اشاره به سخنان دیروز آقای روحانی در دانشگاه تهران نوشت: جناب آقای رئیس‌جمهور! از نظر شما معضلات اصلی جامعه کدامند؟! متن سخنان شما در دانشگاه تهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید را مطالعه کردم.

اگر برگردید و مطالعه بفرمایید، تایید می‌فرمایید که عناوین اصلی که جنابتان به آنها پرداخته‌اید اینها هستند:
- مذاکره امام حسین (علیه‌السلام) با دشمنان و اخلاقی منافی جنگ
- شکسته شدن حرمت افراد خدوم توسط قلم‌ها و زبان‌ها
- اهمیت برون‌رفت از وضعیت استبدادی


- تنبیه شدن دائم یک جریان سیاسی
- چرا کسی که «تکرار» کرده است برای مشارکت مردم تنبیه می‌شود؟!
- عده‌ای از سر بیکاری دم به ساعت افرادی را احضار می‌کنند!
- دانشگاه‌ها رقابتی شوند و نظام ارزیابی وجبی نباشد...

وی می‌افزاید:جناب آقای رئیس‌جمهور؛ به نظر شما آیا مسائل اصلی جامعه اینها هستند؟! آیا اصولا معضلات اساسی کشور مانند بیکاری، رکود، بحران بانکی، وابستگی‌های پس از برجام، وخیم‌تر شدن تراز تجاری کشور ( به نفع واردات)، معضلات اجتماعی، ترویج فرهنگ غربگرایی و... را در نظر دارید؟! آیا وعده 950 هزار فرصت شغلی در سال را به یاد می‌آورید؟! جناب آقای رئیس‌جمهور؛ به عنوان یک معلم دانشگاه در ابتدای سال تحصیلی سوال می‌کنم؛ واقعا از نظر شما مشکلات کشور کدامند؟!


از خسارت 5 هزار میلیاردی 2 بانک تا توقف نمادهای بانکی در بورس
یک روزنامه حامی دولت نوشت: با ادامه توقف نماد بانک‌ها، بی‌اعتمادی به بورس افزایش یافته است.


در حالی که طبق گزارش‌ها، ارزش بورس طی 4 ساله دولت یازدهم 52 درصد کاهش پیدا کرده، روزنامه اعتماد در گزارشی از قول یک کارشناس بازار سرمایه نوشت: ادامه وضعیت کنونی بانک‌ها و توقف نمادهای معاملاتی این گروه موجب از بین رفتن اعتماد معامله‌گران به بورس می‌شود. توقف طولانی‌مدت نمادهای معاملاتی در تالار شیشه‌ای به ویژه نمادهای بانکی یکی از مشکلات بازار سرمایه است و موجب می‌شود سهامداران با اگر و اما اقدام به معامله سهام در بورس کنند چرا که توقف طولانی‌مدت نماد مساوی است با حبس نقدینگی که این موضوع برای یک سرمایه‌گذار بدترین اتفاقی است که رخ می‌دهد.


ابراهیم خلیلی در ادامه در خصوص اثر مصوبه وزارت اقتصاد و بانک مرکزی مبنی بر تعیین تکلیف صورت‌های مالی و گزارش‌های سالانه بانک‌ها در بازگشایی نمادهای این گروه در بازار سهام اذعان داشت: هر چند برخی معتقدند براساس این مصوبه، ابهام بانک‌ها در مورد ارایه گزارش‌های مربوط به صورت‌های مالی برطرف شده است و امکان بازگشایی نماد بانک‌ها بدون برگزاری مجمع وجود دارد؛ اما بدون شک حل مشکلات این گروه به عزم جدی متولیان بازار سرمایه نیاز دارد.


وی افزود: در حال حاضر تعداد قابل توجهی از نمادهای گروه بانکی بیش از یک سال است که در تالار شیشه‌ای متوقف هستند و مدیران بازار سرمایه توجهی به این موضوع ندارند که باید تلاش کنند با بازگشایی آنها از حبس طولانی‌مدت نقدینگی در بازار سرمایه که به کلیت بازار آسیب می‌رساند، جلوگیری کنیم.


این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: بدون شک ادامه وضعیت کنونی بانک‌ها و توقف نمادهای معاملاتی این گروه موجب از بین رفتن اعتماد معامله‌گران به بورس می‌شود و بی‌دلیل هم نیست که نقدینگی تمایلی برای ورود به بازار سهام ندارد. گفتنی است؛ براساس مصوبه وزارت اقتصاد و بانک مرکزی که در روز 21 شهریور امسال در 7 بند به امضای مسعود کرباسیان و ولی‌الله سیف رسیده است، اصلاحاتی مد نظر قرار گرفته و بانک‌ها فقط ملزم به ارایه یک صورت مالی و یک گزارش حسابرسی برای برگزاری مجمع شده‌اند.


یادآور می‌شود پیش از این شفاف شدن برخی نمادهای بانکی در بورس، آشکار شده بود که دو بانک (با مدیریت مدیران نجومی‌بگیر) بالغ بر 5 هزار میلیاردتومان زیان ‌بر دوش سهامداران خود باقی گذاشته‌اند.

خراسان

زرنگی برخی دستگاه ها در فروش پلاک قرمزهای فرسوده

طبق گزارش یک نهاد مسئول در دولت به تعدادی از مدیران اجرایی، با اشاره به این که وزارتخانه ‌ها و سازمان های دولتی برای تامین بخشی از منابع مالی خود، راجع به واگذاری وسایل نقلیه اقدام می کنند، اعلام کرده بخش قابل توجهی از این خودروها به لحاظ مسائل فنی و ایمنی با نواقص و مشکلاتی مواجه هستند اما اغلب چند سال قبل از رسیدن به سن فرسودگی، فروخته شده و عملا چرخه تردد این قبیل خودروهای فرسوده و مستهلک ، مجدد تکرار می‌ شود.

ابطال تصمیم مهم بیمه ای دولت توسط یک نهاد نظارتی

در حالی که بر اساس تصمیم مردادماه هیئت دولت، آیین نامه مهمی درباره خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه به تصویب رسید و ابلاغ شد، بر اساس نامه روزهای اخیر یک نهاد نظارتی به دولت، تاکید شده بخشی از این آیین نامه دارای مغایرت جدی با قانونی است که این آیین نامه به خاطر آن نوشته شده؛ به ویژه آن که آیین نامه جدید، متضمن پیش بینی روشی متفاوت برای پوشش خسارات وارد شده به راننده است که مبنای قانونی ندارد، بنابراین ابطال می شود.

ایران

روایت جک استراو از پایبندی اروپا به برجام
جک استراو، وزیر خارجه پیشین انگلیس خروج احتمالی امریکا از برجام را اقدامی خطرناک و غیرمسئولانه خواند و گفت که این تصمیم، اعتبار بین‌المللی امریکا را زیر سؤال خواهد برد. وی در پاسخ به این سؤال که در صورت خروج امریکا از برجام، سایر طرف‌های امضاکننده چه واکنشی نشان خواهند داد، گفت: «من اطمینان دارم که چین و روسیه به برجام پایبند خواهند بود.

99 درصد احتمال می‌دهم که فرانسه و آلمان به برجام متعهد مانده و 98 درصد هم احتمال می‌دهم که دولت انگلیس به این توافق وفادار باشد.» استراو در پاسخ به این سؤال که اگر امریکا از برجام خارج شود، آیا ایران قادر است در کنار اروپا، روسیه و چین، برجام را زنده نگه دارد گفت: «بله، به نظر من توافق هسته‌ای به لحاظ قانونی ادامه پیدا خواهد کرد و دولت امریکا می‌پذیرد تا زمانی که کنگره نظر نهایی‌اش را نداده، برجام زنده خواهد ماند.»


کاهش وثیقه مهاجرانی در پرونده دکل نفتی
وکیل مدافع محسن مهاجرانی، فرزند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت اصلاحات که یکی از متهمان پرونده دکل نفتی به شمار می‌رود، می‌گوید دادسرا پیش‌تر برای موکلم 5 میلیارد تومان وثیقه صادر کرده بود که این رقم را به 200 میلیون تومان کاهش داده است.

سید محمود علیزاده طباطبایی درباره آخرین وضعیت پرونده دکل نفتی که با صدور کیفرخواست برای 6 متهم به دادگاه ارسال شده، به تسنیم گفت: پرونده برای رسیدگی به شعبه 1063 مجتمع امور اقتصادی ارجاع شده و در آخرین مراجعه‌ای که به دادگاه داشتم، قاضی اعلام کرد هنوز مطالعه پرونده را تمام نکرده است و احتمالاً پایان مهرماه، زمان محاکمه و تشکیل جلسه دادگاه مشخص می‌شود. به گفته وی، این پرونده 48 جلد است و طبیعتاً مطالعه آن زمان‌ زیادی می‌برد.
 

تعیین وقت رسیدگی به پرونده سعید مرتضوی
وکیل ‌مدافع سازمان تأمین اجتماعی از رسیدگی به بخشی از پرونده سعید مرتضوی مربوط به تأمین اجتماعی در شعبه 22 دادگاه تجدید نظر استان تهران خبر داد. مجتبی نظری به ایسنا گفت: قاضی شعبه 22 دادگاه تجدید نظر که به بخشی از شکایت ما از سعید مرتضوی رسیدگی می‌کرد، بازنشسته شد که به همین دلیل، پرونده نزد قاضی جدیدی مورد بررسی قرار گرفت؛ بر اساس اعلام دادگاه، قرار است روز دوشنبه [17 مهرماه] این جلسه رسیدگی در دادگاه تجدید نظر استان تهران برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: در این بخش از پرونده سعید مرتضوی در رابطه با تحصیل مال نامشروع و تصدی غیرقانونی با حکم دادگاه بدوی، به حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم شده بود که سال گذشته با اعتراض تأمین اجتماعی و سعید مرتضوی (متهم)، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد و در نهایت با نظر دیوان به شعبه 22 دادگاه تجدید نظر برای رسیدگی ارسال شد.  نظری افزود: بخش دیگری از پرونده که مربوط به تصرف غیرقانونی و اهمال در انجام وظیفه بود و متهم به شلاق محکوم شده بود، با اعتراض طرفین پرونده به شعبه 68 دادگاه تجدید نظر استان ارجاع شد که این بخش از پرونده همچنان در حال بررسی است.

آرمان

پیام تسلیت رهبرانقلاب به احمدی‌نژاد

حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای در پیامی درگذشت آقای حاج داود احمدی‌نژاد را تسلیت گفتند. متن پیام مقام معطم رهبری به این شرح است:«بسم ا... الرّحمن الرّحیم، جناب آقای محمود احمدی‌نژاد، درگذشت برادر انقلابی و صادق مرحوم آقای حاج‌داود احمدی‌نژاد را به بازماندگان محترم به‌خصوص همسر و فرزندان آن مرحوم تسلیت می‌گویم و رحمت و مغفرت و پاداش شایسته‌ الهی را برای ایشان مسألت می‌کنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۵/ مهر ماه/ ۱۳۹۶.»

تسلیت رئیس‌جمهور به احمدی‌نژاد

رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت مرحوم حاج داود احمدی‌نژاد را تسلیت گفت و از درگاه احدیت برای آن مرحوم رحمت واسعه و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسالت کرد. متن پیام حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:جناب آقای دکتر محمود احمدی‌نژاد عضو محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام درگذشت اخوی گرامی تان، مرحوم حاج داود احمدی‌نژاد موجب تأثر گردید. اینجانب ضمن تسلیت مصیبت وارده، از درگاه احدیت برای آن مرحوم رحمت واسعه و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسالت دارم.

رای مجدد مجمع به شمخانی

در جلسه صبح دیروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، دریابان علی شمخانی به اتفاق آرا مجددا به عنوان رئیس کمیسیون سیاسی، دفاعی و امنیتی مجمع انتخاب شد. شمخانی در دوره قبلی مجمع نیز ریاست این کمیسیون را بر عهده داشته است.

عضویت فلسطین در اینترپل

جانشین پلیس بین‌الملل ناجا با بیان اینکه ایران اساسنامه سازمان بین‌المللی پلیس جنایی را پذیرفته، گفت: امروز نیروی انتظامی یکی از پلیس‌های فعال، موثر و تاثیرگذار در سطح منطقه و بین‌الملل است. سرهنگ مهدی حاجیان با اظهار به اینکه کشور فلسطین با رایزن‌یهای جمهوری اسلامی ایران عضو پلیس اینترپل شده است، ابراز داشت: این موضوع دستاورد بسیار بزرگی برای ایران و کشورهای اسلامی بود که توانستند در برابر قدرتهای بزرگ و مستکبر که اجازه ورود کشور فلسطین به سازمان اینترپل را نمی‌دادند، بایستند.

گزینه نظامی آمریکا علیه ما

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: نمی‌توان گفت مؤلفه‌های نظامی علیه کشور ما تعطیل شده است، چرا که حضور شناورهای آمریکایی‌ها در منطقه و تقویت پایگاه‌های نظامی‌شان بیان‌کننده این است که هنوز گزینه نظامی علیه ما وجود دارد، اما ممکن است در اولویت نباشد. سردار غلامرضا جلالی تصریح کرد: رهبری همواره تلاش زیادی می‌کنند که تصویری کلان که نظام و انقلاب و تهدیدات پیش‌رو در آن قرار دارد را به ما نشان دهند و تأکید می‌کنند که مسئولان به نحوی درگیر مسائل جاری و اجرایی کشور نشوند که از مسائل اصلی و اولویت‌های اساسی کشور غافل شوند.

پرونده فعالان شبکه‌های اجتماعی

وزیر ارتباطات گفت: بعید می‌دانم وزارت اطلاعات فعالان شبکه‌های اجتماعی را دستگیر کرده باشد، منتظر هستیم مرحله بازپرسی تمام شود و اطلاعات را بگیریم. محمدجواد آذری جهرمی ‌ درباره بازداشت برخی فعالان شبکه‌های اجتماعی در پاسخ به این سؤال که آیا این اقدام با هماهنگی با وزارت ارتباطات صورت گرفته است، افزود: من بعید می‌دانم وزرات اطلاعات این افراد را دستگیر کرده باشد.

این افراد بازداشت شده‌اند اما دلیل آن را نمی‌دانم، زیرا پرونده در حال بازپرسی است. وی اظهارکرد: هنگامی که پرونده از مرحله بازپرسی بگذرد، قطعا ما سوال و پیگیری خواهیم کرد و اطلاعات لازم را می‌گیریم. وزیر ارتباطات بیان کرد: چون پرونده در مرحله بازپرسی است، اطلاع دقیقی از محتویات پرونده ندارم و اطلاع‌رسانی در همان حدی است که دادستان اعلام کرده‌اند. وی درباره اینکه آلترناتیوم و مدل جایگزینی برای فروش اینترنت حجمی چیست، عنوان کرد: هنگامی که گزارش صد روزه را ارائه شود، مدل جایگزینی را معرفی می‌کنیم.

نام شورای شهر تغییر نمی‌کند

سخنگوی شورای شهر تهران، ری و تجریش گفت: اگر نظر کمیسیون حقوقی شورا با عنوان شورای شهر تهران (حوزه انتخابیه تهران، ری و تجریش) در صحن علنی به تصویب برسد دیگر نیاز به تغییر نام شورا نیست و در سربرگ‌ها حوزه انتخابیه لحاظ می‌شود. علی اعطا داشت: در کمیسیون حقوقی شورای شهر در این خصوص بحث شده است و برخی مستندات قانونی نیز در این باره احصا کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در کمیسیون حقوقی شورای شهر به این جمع‌بندی رسیدیم که شورای شهر تهران باقی بماند و حوزه انتخابیه تهران، ری و تجریش اضافه شود. اعطا بیان داشت: هنوز نظر کمیسیون حقوقی شورای شهر تهران به صحن شورا ارائه نشده است و باید در صحن شورا این نظر به تصویب برسد.

بررسی تخلفات سفارتخانه‌ها در مجلس

عضو هیات‌رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس از بررسی تخلفات سفارتخانه‌های ایران در سایر کشورها در کمیسیون متبوع خود خبر داد. بهرام پارسایی با بیان اینکه گزارشاتی درباره تخلفات در سفارتخانه‌های ایران در سایر کشورها به این کمیسیون واصل شده است، گفت: پرونده‌هایی در این زمینه در کمیسیون اصل 90 وجود دارد. وی تصریح کرد: برخی از پرونده‌ها نیز از مجلس نهم باقی مانده که آنها را بررسی می‌کنیم.

عضو هیات‌رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس اضافه کرد: در روزهای آینده پرونده‌های موجود در کمیسیون را بررسی می‌کنیم و در صورت اثبات تخلفات اقدامات مقتضی را انجام می‌دهیم.

آیا این مرد گزینه وزارت علوم است؟

رئیس هیات‌های امنا و هیات‌های ممیز وزارت علوم با تاکید بر اینکه برای تصدی این وزارتخانه هیچ صحبتی با من نشده است، گفت: هیچ اطلاعی از انتخاب خودم به عنوان وزیر علوم ندارم. دکتر عبدالرضا باقری در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی جدید که دیروز با حضور رئیس جمهور در دانشگاه تهران برگزار شد، در خصوص معرفی به عنوان وزیر علوم گفت: من هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم و هنوز هیچ صحبتی برای تصدی وزارت علوم با من نشده است. وی در ادامه تصریح کرد: قرار گرفتن اسم من به عنوان گزینه‌های نهایی وزارت علوم موضوعی است که خودم از آن بی‌خبر هستم و کسی هم این موضوع را با من مطرح نکرده است.