به گزارش مشرق، آیتالله سید احمد خاتمی سخنگوی هیئترئیسه مجلس خبرگان رهبری در نشست خبری با اشاره به تشکیل کارگروه اندیشهورز در دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری گفت: خروجی و نتیجه مباحث و نظرات مطرح شده در این کارگروه از طریق رئیس مجلس خبرگان به مقام معظم رهبری ارائه میشود.
آیتالله خاتمی با اشاره به بیانات چندی پیش مقام معظم رهبری در دیدار اعضای خبرگان اظهار داشت: بیانات معظم له حقیقتاً حاوی مطالب و نکات بسیار مهمی بود که توجه و اهتمام به آن، مربوط به اساس انقلاب میشود.
سخنگوی هیئترئیسه مجلس خبرگان افزود: انقلاب یک موجود زنده و پویاست و باید از آن پاسداری کرده و در ضمن نسبت به آسیبزدایی از آن توجه کرد تا خدای ناکرده دچار آسیب و آفت نشود.
وی ادامه داد: طبعاً برای تحقق این مهم، ارزیابی و نظارت یک ضرورت به شمار میرود به این معنا که ما باید ببینیم آرمانها و ارزشهایی که ابتدای انقلاب مطرح بود در چه وضعیتی است. آیا پیشرفت در این خصوص پیشرفت حاصل شده یا پسرفت یا توقف.
آیتالله خاتمی بیان داشت: به هر حال این موضوع بسیار مهم مربوط به سرنوشت انقلاب اسلامی است و لذا مقام معظم رهبری نیز این را از خبرگان خواستند و در آن جلسهای که خدمت ایشان حضور پیدا کردیم، مصادیق و نمونههایی از مسائل فرهنگی، سیاسی و نیز مسائل اقتصادی را مطرح کردند.
سخنگوی هیئترئیسه مجلس خبرگان گفت: آن جلسه همزمان شد با ایام ماه محرم و طبعاً از آنجا که اعضای خبرگان در آن ایام کار فرهنگی و تبلیغی داشتند، لذا فرصت کافی برای بحث و نظر مبسوط در اینباره وجود نداشت اما با عنایت به اهمیت بالای موضوع، هیئترئیسه دو جلسه در این رابطه داشت در این راستا که امر مقام معظم رهبری را چگونه میتوانیم اجرایی کنیم.
وی افزود: آنچه خروجی جلسه دوم هیئترئیسه بود این است که مقام معظم رهبری هیئت اندیشهورزی را از مجلس خبرگان رهبری مطالبه کردند و در این بین چنانچه هیئتی جدا ورای کمیسیونها میخواستیم تشکیل بدهیم علی القاعده باید این مساله به صحن علنی مجلس خبرگان رهبری میآمد که در اسفندماه تشکیل میشود و از آنجا که این روال مستلزم تاخیر در اجرای رهنمودهای ولایت بود، لذا تصمیم بر این گرفته شد که دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری به ریاست آیت الله هاشمی شاهرودی نایب رئیس این مجلس، یک کارگروه اندیشه ورزی در دبیرخانه تشکیل دهد.
آیتالله خاتمی تصریح کرد: در واقع هدف نیز این است که این کارگروه با مدد گرفتن از کارگروههای ویژه که در عرصه مسائل اقتصادی و سیاسی و فرهنگی کار کرده، حرف برای گفتن داشته باشد و البته با استفاده از کارگروههای ورزیده که اعضای مجلس خبرگان رهبری نیز میتوانند در هر یک از این کارگروهها نقش آفرین باشند به انجام رسالت خود بپردازد با این توضیح که الزاماً نیاز نیست که کارگروه ها از اعضای مجلس خبرگان رهبری باشند.
سخنگوی هیئترئیسه مجلس خبرگان افزود: به همین منظور یک کارگروه در دبیرخانه شکل گرفت که در حقیقت کار ستادی انجام می دهد، به این معنا که جمع کارگروههای اندیشهورز را مدیریت میکند، ضمن آن که قرار شد نظارت عالیه و اشراف بر این جمع نیز با آیتالله جنتی، رئیس مجلس خبرگان رهبری باشد؛ در همین راستا ما با همه اعضای مجلس خبرگان نامهنگاری کردیم و از آنها خواستیم که نظراتشان را برای هیئترئیسه بنویسند که خوشبختانه از این مساله استقبال خوبی شد و تعداد زیادی از اعضای مجلس خبرگان نظرات خود را ابراز کردند.
وی گفت: حقیقتاً اعضای مجلس خبرگان رهبری همه اندیشهورز هستند و نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی و اقتصادی نظر دارند اما به هر حال باید یک جمعی عهدهدار این امر باشد تا نظر مقام معظم رهبری تامین شود، ضمن آن که باید توجه داشت خروجی آن چه در این عرصه به دست میآید در اختیار مقام معظم رهبری گذاشته میشود.