بر اساس اسناد منتشرشده از سوی سایت ویکی لیکس، همکاری‌ها و مناسبات مهمی بین رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی وجود داشته که از ابعاد سیاسی به مناسبات تجاری و سپس به همکاری های اطلاعاتی رشد یافته است.

سرویس جهان مشرق - محور مقاومت و ضد تروریستی (سوریه ، عراق ، حزب‌الله لبنان و روسیه ) باهدف مقابله و جلوگیری از پیشرفت تروریسم و گسترش گروه‌های تکفیری در جهت  مهار افراطی‌گری ، خونریزی ، چالش‌های امنیتی و منطقه‌ای به وجود آمد. این محور  برنامه اصلی خود را نابودی و از بین بردن ناامنی در منطقه که براثر نقشه‌های رژیم صهیونیستی و آلت دست آن‌ها آل سعود طراحی و اجرا می‌شد، معین نمود.

هدف رژیم صهیونیستی و نوکران عرب آن‌ها در منطقه ایجاد یک خلأ امنیتی بزرگ در سطح چندین کشور ازجمله عراق، سوریه و ترکیه و در صورت امکان جمهوری اسلام ایران بود. آن‌ها قصد داشتند با طراحی و تجهیز یک نیروی تندرو (تکفیری-وهابی) که نام اسلام (مسلمان) را به همراه خود به یدک می‌کشید، منطقه را به آشوب و جنگ کشیده و چهره‌ای خشن و ضد بشری از اسلام به جهانیان نشان دهند.

 بر اساس اسناد و مدارک جدید منتشرشده از سوی سایت ویکی لیکس که از ابعاد پشت پرده و مسکوت مانده مناسبات بین رژیم صهیونیستی و آل سعود درزمینه های متعدد ازجمله تبادل اطلاعات و هماهنگی ضد جنبش‌های مقاومت در منطقه خلیج‌فارس پرده برمی‌داشت؛ می‌توان به‌صراحت اعلام نمود که همکاری‌ها و مناسبات مهمی بین رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی وجود داشته که از ابعاد سیاسی به مناسبات تجاری و سپس به همکاری های گسترده اطلاعاتی-امنیتی رشد یافته است.

آل سعود با آگاهی از این مسئله که رژیم صهیونیستی در منطقه و در میان جوامع اسلامی (حتی در داخل خود عربستان) یک چهره منفور و نفرت‌انگیز است؛ تمامی تلاش‌های خود را در جهت بهبود و گسترش روابط با رژیم صهیونیستی در خفا و به‌صورت خیلی محرمانه انجام داده است . در این میان یکی از این اسناد که در تاریخ ۲۷آوریل ۲۰۰۵ از سوی قائم‌مقام  وزارت خارجه رژیم صهیونیستی خطاب به وزیر امور خارجه آل سعود نوشته‌شده است، از گستردگی و وسعت روابط بین این دو کشور پرده برمی‌دارد.

در این سند قائم‌مقام وزارت خارجه عربستان به مصوبه ۱۳ ژوئن ۱۹۹۵با شماره ۵ در رابطه با توقف بسیاری از محدودیت‌ها ضد رژیم صهیونیستی سخن به میان می‌آورد. این سند به‌روشنی نشان می‌دهد که مقامات آل سعود از مدت‌ها قبل یعنی  از دهه ۹۰ میلادی به شرکت‌هایی که روابط خوب و حسنه‌ای با  رژیم اشغالگر قدس داشتند اجازه فعالیت درزمینه های مختلف را داده‌اند.

پس از پیروزی‌های محور مقاومت در عرصه‌های میدانی سوریه و عراق و آغاز اضمحلال گروهای تکفیری _تروریستی  موردحمایت عربستان و رژیم صهیونیستی ، این دو کشور حامی تروریست شکست سنگینی را متحمل شدند.

سفر اخیر ترامپ به عربستان سعودی و دیدارهای وی با مقامات عربستان ، سفر پنهانی  محمد بن سلمان ولی عهد جوان و خام آل سعود به اسرائیل به همراه مقامات بلندپایه نظامی ، اطلاعاتی و امنیتی همگی خبر از همسویی و آغاز مناسبات جدید و تازه‌ای در روابط رژیم صهیونیستی و عربستان است  که هدف اصلی آن مبارزه و مقابله بانفوذ محور مقاومت در کل منطقه خلیج‌فارس است. رژیم اشغالگر قدس و آل سعود تلاش می‌کنند تا نقش محوری و تأثیرگذار ایران را در مبارزه با تروریست در عراق و سوریه را تضعیف و کم‌رنگ نمایند.

در این میان رسانه‌های صهیونیستی بارها اعلام کرده‌اند که ایران و محور مقاومت دشمن مشترک عربستان و رژیم اشغالگر قدس هستند و دولتمردان این دو کشور به‌جای مخفی‌کاری در روابط و همکاری‌های خود با یکدیگر، باید به‌صورت علنی این مسئله را اعلام نمایند. لازم به ذکر است که  روابط تجاری عربستان و رژیم اشغالگر قدس از سال‌ها قبل به‌صورت فعال برقرار بوده به‌نحوی‌که دولتمردان آل سعودی با حذف نام کشور سازنده، محصولات تولیدی رژیم صهیونیستی را از مدت‌ها قبل در کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس پخش می‌کردند. به‌عنوان‌مثال رژیم صهیونیستی به عربستان دوربین‌های دید در شب و تجهیزات کاشت مین را ارسال می‌کرد و ژنرال شوارتزکوف فرمانده نیروهای ائتلافی غربی ضد عراق در آن زمان دستور می‌داد که تمامی نوشته‌های عبری منقوش بر این تسلیحات از بین بروند تاکسی از منبع این تسلیحات اطلاع پیدا نکند.

همکاری بین تل‌آویو و ریاض به طرح ایالات‌متحده برای ایجاد «نیروی مشترک عرب» به پشتیبانی اتحادیۀ عرب و با فرماندهی رژیم صهیونیستی بازمی‌گردد. نیروی مشترک عرب عملاً در تجاوز به کشور یمن به کار گرفته شد و سربازان اسرائیلی خلبانی بمب‌افکن‌های سعودی را در چهارچوب نیروی مشترک عرب عهده‌دار شدند و ستاد فرماندهی آن‌ها نیز توسط اسرائیل بر پا شد.

عربستان سعودی در راستای مقابله با محور مقاومت به غیر همکاری‌های امنیتی ،اطلاعاتی، تسلیحاتی و ... خود با رژیم صهیونیستی، تلاش‌های گسترده‌ای را برای نفوذ و رخنه در داخل محور مقاومت شروع کرده است که می‌توان به سفرهای اخیر پادشاه عربستان به کشورهای مختلف ازجمله روسیه اشاره کرد که باوجود عقد قراردادهای اقتصادی فراوان بین این دو کشور هم چنان بی‌نتیجه مانده است؛ چراکه ولادیمیر پوتین اعلام کرد که سیاست و رویکرد روسیه در مورد پشتیبانی و حمایت از دولت سوریه هیچ تغییری نخواهد کرد و  مشخصاً به این معنا اشاره نمود که رئیس‌جمهور بشار اسد که به شکل دموکراتیک برگزیده‌شده است تا پایان دور ریاست جمهوری‌اش در قدرت باقی خواهد ماند.

البته عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان سعودی پیش‌تر در سفر به عراق تلاش  کرده بود تا با همکاری ترکیه و  رژیم اشغالگر قدس یک جبهه عبری- عربی -ترکی علیه محور مقاومت به وجود بیاورد. هدف او ایجاد شکاف میان شیعه و اهل سنت عراق بود که در این امر هم ناکام ماند.

عربستان بعد از شکست در سوریه سعی کرد تا با برنامه‌ریزی برای عراق روابط خود با این کشور را بهبود ببخشد و به‌نوعی در محور مقاومت نفوذ کرده و عراق را از جمع هم‌پیمانان این محور خارج نماید؛ چراکه بعد از شکست گروه‌های تروریستی و آزادسازی اکثر مناطق از وجود گروهای تکفیری در عراق، این کشور توانسته بود به جایگاه قابل قبولی ازنظر امنیت و ثبات در منطقه برسد و در مقابل عربستان سعودی و متحدش رژیم اشغالگر قدس بیش‌ازپیش منزوی ‌شده بودند.