کد خبر 798972
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸

جحمیدرضا حاجی بابایی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت:تا کنون دو جلسه با وزیر آموزش و پرورش در خصوص توقف اجرای این سند برگزار شده است که البته آنچه که وزیر میگوید این است که این سند در کشور وجود ندارد.

به گزارش مشرق، حمیدرضا حاجی بابایی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و وزیر اسبق آموزش و پرورش در خصوص اجرای سند 2030 به صورت چراغ خاموش گفت: تا کنون دو جلسه با وزیر آموزش و پرورش در خصوص توقف اجرای این سند برگزار شده است که البته آنچه که وزیر میگوید این است که این سند در کشور وجود ندارد.



وی همچنین افزود: من معتقد هستم که 2030 بخشنامه یا ایین نامه و یا کتاب نیست که یک روز ابلاغ شود  و روز دیگر جلوی اجرای آن گرفته شود بلکه یک تفکر است.حاجی بابای با بیان اینکه این تفکر پیش از این هم در کشور وجود داشته است عنوان کرد: در مقابل این تفکر باید گفت مسوولان اجازه می دهند سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرا شود یا خیر؟



وزیر اسبق آموزش و پرورش در خصوص دانشگاه فرهنگیان گفت: این دانشگاه قلب سند تحول بنیادین است که رهبری بارها بر آن تاکید کرده اند. برای اینکه بتوانیم نیروی لازم اجرای سند تحول را داشته باشیم هر سال باید 30هزار نیرو در این دانشگاه تربیت شود.



حاجی بابایی با بیان اینکه هرچقدر از اجرای سند تحول بنیادین دور تر شویم و از دانشگاه فرهنگیان دورتر شویم یعنی به سمت 2030 پیش رفته ایم افزود: هرچقدر تعداد نیروی کمتری در این دانشگاه گرفته شود از طرف دیگر آموزش و پرورش مجبور است به روش های دیگر این نیرو را تامین کند و از همین رو از اجرای سند تحول دورتر می شود.



وی در ادامه گفت: اگر جایگاه معلم و مدرسه در جامعه حفظ نشود و مدارس به سمت خصوصی سازی پیش رفت این به معنای پیشبرد تفکر 2030در کشور است و رهبری فرمودند مدارس دولتی را تقویت کنید که البته سند تحول هم برای تقویت مدارس دولتی در نظام آموزش و پرورش است.



وزیر اسبق آموزش و پرورش عنوان کرد: تفکر 2030از سالها قبل در کشور وجود داشت و حتی هنگامی که می‌خواستیم سند تحول را بنویسیم برخی اصرار می کردند این سند بنیادین بر اساس این تفکر نگاشته شود که البته موفق نشدند.


حاجی بابایی خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش موظف است بر اساس برنامه ششم تنها سند تحول بنیادین را اجرا کند و اجرای هر سند و یا دستورالعمل دیگری نظیر 2030 ممنوع است که این موضوع مغایر با برنامه ششم بوده و تخلف قانونی محسوب می شود که دستگاه های نظارتی می توانند برخورد جدی با آن داشته باشند.



وی با اشاره به خودکشی ها و معضلاتی که اخیرا میان دانش اموزان صورت گرفته گفت : نقش معاون پرورشی در مدارس کمرنگ شده است چرا که برخی گمان می کنند معاون پرورشی مدیر و یا معاون یک ساختار است و آن ها را نیروی غیر اموزشی می دانند این در حالی است که در اموزش و پرورش ما ساختار نداشته و همه نیروها کارکرد تربیتی و پرورشی دارند.



وزیر اسبق آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: وقتی نقش معاون مدرسه کمرنگ شود مشکلات تربیتی ایجاد می شود و البته وظیفه اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در این خصوص برنامه ویژه‌ای را در نظر بگیرد و به کمک آموزش و پرورش برود.

منبع: دانا