معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خبر داد: موضوع ماده يک قانون مطبوعات در خصوص دفاتر مطبوعات براساس مصوبه کميسيون فرهنگي دولت اصلاح شد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، بهمن دري، پيش از ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاحيه هشتمين نمايشگاه بين المللي کتاب تبريز گفت: روز گذشته در کميسيون فرهنگي دولت لايحه اصلاح قانون دفاتر، روزنامه، مجله، کتابفروشي‌، دفاتر نشر کتاب و ... تصويب شد و اين مصوبه با همين چارچوب در جلسه هيئت دولت نيز تصويب خواهد شد.
دري با اعلام اين خبر افزود: بر اساس اين قانون، تاسيس دفاتر مطبوعاتي، ناشرين و کتابفروشي ها در واحدهاي مسکوني و استيجاري بلامانع است.
وي همچنين با اشاره به اين نکته که طي سالهاي اخير، آمار کتب ديني تحت الشعاع کتب ادبي قرار گرفته بود گفت: براي اولين بار طي چند ماه اخير جذب اعتبارات فرهنگي به سوي حمايت از کتب ارزشمند و مفيد قرار گرفته است.
دري افزود: امسال پنج ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار از محل تسهيلات بانکي براي انتشار کتب ديني در نظر گرفته شده است.
به گفته وي، تخصيص اين اعتبار موجب افزايش آمار کتب ارزشمند و حرکت جدي چرخه حوزه نشر کتاب و در نهايت موجب ارتقاي مقوله کتاب و کتابخواني در کشور خواهد بود.
معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار داشت: سالهاست که کتب ارزشمند چاپ شده در عرصه توزيع توفيق نمي يابد و اميدواريم با برگزاري نمايشگاه هايي از نوع نمايشگاه بين المللي کتاب تبريز و استقبال بالاي مردم بتوانيم با اين معضل مقابله کنيم.
بهمن دري هشتمين نمايشگاه کتاب تبريز را بسيار موفق و پرمخاطب ارزيابي کرد و گفت: اين نمايشگاه به عنوان يکصد و شصت و هفتمين نمايشگاه کتاب استاني در کشور برگزار مي شود و اميدواريم با همين روند گسترش يافته و روزي در سطح نمايشگاه کتاب تهران برگزار گردد.
هشتمين نمايشگاه بين المللي کتاب تبريز پيش از ظهر چهارشنبه با حضور معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در نمايشگاه بين المللي تبريز آغاز به کار کرد.
در اين نمايشگاه 700 ناشر و نماينده داخلي و 14 نماينده از 9کشور جهان حضور دارند.
در اين نمايشگاه 30 هزار عنوان کتاب داخلي و خارجي به معرض فروش گذاشته شده است.
هشتمين نمايشگاه بين المللي کتاب تبريز از روز هفتم تا سيزدهم مهر ماه در محل نمايشگاههاي بين المللي تبريز براي بازديد عموم داير خواهد بود.