عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما شبه توافق‌هایی با سازمان ملل یا سازمان‌های بین المللی داریم که مشکوک هستند، یا نفوذ هستند یا در حالت خوش بینانه از سوی غرب کنترل می‌شوند.

به گزارش مشرق، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش « زنده‌باد مرگ برآمریکا» که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت و با موضوع« استکباردوستی یا استکبارستیزی» در این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه استکبار با این شعار که ما به دنبال پیشرفت هستیم بر کشورهای دیگر تسلط پیدا می‌کند، گفت: انگلیس در کادرسازی با شعار پیشرفت در این کشور حق تقدم دارد و سر و کله آمریکا هم بعد از جنگ جهانی دوم و کودتای 28 مرداد پیدا شد و این موضوع تا انقلاب اسلامی ادامه پیدا کرد.

وی با اشاره به نفوذ دشمنان در کشور و استفاده آنها از نخبگان و برخی از مسؤولان برای این موضوع تصریح کرد: در دو، سه دهه اخیر می‌بینیم که در برخی پایان نامه‌های دانشجویی اطلاعاتی جمع آوری شده که سازمان‌های جاسوسی غرب به دنبال آن بوده و برای دستیابی به این اطلاعات میلیون‌ها دلار خرج کرده و به آن نرسیده است و وقتی پیگیری می‌کنیم می‌بینیم این پایان نامه به درخواست یک دانشگاه در آمریکا یا انگلیس تهیه شده است.

وی با اشاره به ترور دانشمندان هسته‌ای گفت: در این ماجرا هم در ابتدا تحت عنوان کارهای پژوهشی وارد شدند و بعد توانستند اسامی دانشمندان ما را به دست آورند و آنها را به شهادت رساندند.

ازغدی تصریح کرد: نهادهای امنیتی نسبت به مسؤولانی که تابعیت دو گانه دارند هشدار دادند ولی آقایان گفتند ما اصلا چنین مسؤولانی نداریم ولی بعد دیدیم که اسامی مختلفی از این مسؤولان بیرون آمد، متاسفانه روی این مسائل هم حساس نیستند.

وی افزود: خبرهایی می‌رسد که دارند ماجرای 2030 را بدون عنوان 2030 و با عناوین دیگری پیگیری می‌کنند، متاسفانه بدون اینکه سند 2030 را بخوانند، یا اینکه بدانند چه می‌گوید از آن دفاع می کردند، از آنهایی که می گفتند از هر چیز کوتاه بیاییم از 2030 کوتاه نمی‌آییم، پرسیدیم اصلا شما متن آن را خوانده‌اید که جوابی ندادند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ما شبه توافق‌هایی با سازمان ملل یا سازمان‌های بین المللی داریم که مشکوک هستند، یا نفوذ هستند یا در حالت خوش بینانه از سوی غرب کنترل می‌شوند.

وی گفت: برخی قرادادها هستند با عناوین قشنگ، که گزارش نهایی آنها در اختیار هیچ نهادی در کشور قرار نگرفت و حتی در سایت یونسکو نیز قرار داده نشد، پس حق شفافیت و دست یابی به اطلاعات چه می‌شود؟

وی در ادامه با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب به شورای انقلاب فرهنگی در خصوص تدوین سند مبادلات علمی، گفت: ایشان تاکید کردند که مراقب باشید منافع ملی در این سند رعایت شود و حوزه‌های اقتصادی، امنیتی و غیره به درستی در این سند تعریف شوند.

وی اضافه کرد: سازمان ملل در تهران بدون اینکه آموزش و پرورش ما اطلاع داشته باشد بصورت رابطه‌ای دوره‌های آموزشی برگزار می‌کند و هیچ کس از آن اطلاعی ندارد آنها در دانشگاه‌های ما میتینگ سیاسی برگزار می‌کنند نمونه‌های زیادی همین امسال برگزار شده که هیچ کنترلی بر آن‌ها نیست.

رحیم‌پور ازغدی یادآور شد: حتی نفوذ به قدری است که بخشی از دستورات سازمان ملل در برنامه ششم توسعه آمده در برنامه چهارم توسعه هم به همین شکل بود.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: گاهی اوقات می‌بینیم برخی از افراد در میان مسؤولان رابط کشورهای دیگر هستند، مسؤولانی که تابعیت دو گانه دارند هر از چند گاهی هم اسم‌های جدید از مسؤولان رده بالای کشور که این تابعیت دو گانه را دارند منتشر می‌شود.

وی گفت: متاسفانه هیچ کدام از قراردادها و برنامه نهادهای بین المللی که داخل کشور بسته و یا اجرا می‌شوند شفاف نیستند، همه آن کلی گویی، مجمل بافی است و وسط آن هم چند بند آمده که اکثر آن‌ها مانند قراردادهای ترکمنچای هستند. مانند همین سند 2030 که خیلی از دولتی‌ها محکم از آن دفاع می‌کردند و اصلا نخوانده بودند، آمده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه ضمن انتقاد از اجرایی نشدن وعده‌های برجامی، ادامه داد: قرار شد تحریم‌ها برداشته شود و سانتریفیوژها به همراه چرخ زندگی مردم بچرخد، این وعده‌ها چه شد؟

منبع: فارس